A minden követelménynek megfelelő, tökéletes jelölési megoldás

A minden követelménynek megfelelő, tökéletes jelölési megoldás

Műanyag vagy fém, egyedi jelölés vagy nagy tételű sorozatjelölés – jelölőrendszerünkben minden feladathoz megtalálja az optimális és gazdaságos megoldást. A MultiCard, MetalliCard, MultiMark vagy CableLine rendszer választásával biztosan jól fog dönteni.

Jelölők a rendszerszintű jelölés részeként

Szoftver

Szoftver

Intuitív módon használható, az Ön igényeire szabva. Az M-Print® PRO szoftver leegyszerűsíti az adatok importálását, módosítását és kezelését.

Jelölők

Jelölők

Konstruktív megoldás minden vezérlőszekrénnyel kapcsolatos alkalmazáshoz. A zsugorhüvelyektől a fémből készült jelölőkig.

Nyomtatók

Nyomtatók

Tintás vagy hőnyomtatás – ipari nyomtatórendszerek minden követelményhez. Tervezése során fél szemmel már a jövőt figyeltük.

Gyors és hatékony jelölés Termék újdonságok

Konzisztens jelölés a MultiMarkkal

Az átfogó MultiMark-termékcsalád segítségével minden vezérlőszekrényben optimálisan strukturált, fenntartható jelölés érhető el.

Ezt remekül példázza az új Slimfix vezetékjelölő, amely nyomtatható, és különösen gyorsan felhelyezhető. Ugyanakkor megfelel a rezgéssel és a rázkódással szembeni ellenállás legmagasabb követelményeinek. A vezetékjelölők nyitott kialakításúak, és könnyedén és gyorsan felszerelhetőek a vezetékezési folyamat előtt vagy után.

Gyors és hatékony jelölés
Különleges előnyök Önnek:
  • 700 jelölőtermék széles körű kínálata
  • Gyakorlatilag minden címkézési igényt kielégítő megoldások
  • Gyors nyomtatási kimenet és gyors jelölés
  • Egyszerű kezelés – pl. a sorkapocsjelölők esetében
  • A legjobb anyagtulajdonságok és tiszta nyomtatási kép

Gépek professzionális jelölése az élelmiszeriparban Termék újdonságok

Detektálható jelölőrendszerek a gépek és üzemek számára

Az élelmiszeriparban kiemelkedően fontos a minőség, a higiénia és a biztonság. Detektálható jelölési megoldásainkkal támogatjuk ügyfeleinket, hogy megfeleljenek a HACCP rendszerben előírt magas szintű elvárásoknak.

A fémtartalmú anyagoknak köszönhetően a detektálható MultiCard termékeink fém- és röntgendetektorokkal megbízhatóan azonosíthatók. Az azonosítás minimálisra csökkenti a szennyeződés kockázatát az élelmiszergyártási folyamatokban. A MultiCard maximális biztonságot nyújt az olyan tulajdonságainak köszönhetően, mint például a korrózióállóság, valamint az UV-sugárzás és hő elleni öregedési ellenállás. Akkreditált laboratóriumunkban rendszeresen ellenőrizzük és biztosítjuk a biztonsági jellemzők a meglétét.

Gépek professzionális jelölése az élelmiszeriparban
Az Önnek kínált különleges előnyök
  • Új típusok eszközök, berendezések és kábelek jelöléséhez
  • Fém- és röntgendetektorok által észlelhető termékek
  • Kék színükről vizuálisan is könnyen beazonosíthatók
  • Korrózióálló fém töltőanyag
  • Jól leolvasható, ellenálló felirat

Termékválaszték

Sorkapocsjelölők

Sorkapocsjelölők

Sorkapocsjelölők

Sorkapocsjelölőink termékválasztékával gyakorlatilag minden jelölési feladatot megoldhat

Vezeték- és kábeljelölők

Vezeték- és kábeljelölők

Vezeték- és kábeljelölők

A Weidmüller vezeték- és kábeljelölő termékeinek széles választéka a legkülönbözőbb alkalmazásokban nyújt megoldást.

Készülékjelölők

Készülékjelölők

Készülékjelölők

A Weidmüller készülékjelölői minden címkézési előírásnak megfelelnek

Teljes körű műhelymegoldások

Teljes körű műhelymegoldások

Teljes körű műhelymegoldások

Az egész világon támogatjuk a berendezésgyártókat, és ismerjük a kihívásokat, amelyekkel szembesülnek. Ezért jól átgondolt termékeket, valamint kiváló minőségű megoldásokat kínálunk Önnek a berendezésgyártás minden lépéséhez. Így hozunk létre hozzáadott értéket az Ön és ügyfelei számára. Használja ki a tapasztalataink által nyújtott előnyöket.

Teljes körű műhelymegoldások a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH számára

Teljes körű műhelymegoldások a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH számára

Teljes körű műhelymegoldások a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH számára

A szekrénygyártásban a szerszámok, a szekrény-infrastruktúra és a jelölőrendszer megválasztása közvetlenül befolyásolja a folyamatokhoz szükséges időt, valamint az elérhető minőséget.

Nagyobb termelékenység a munkahelyen

80%-kal gyorsabb és biztonságosabb folyamatok

80%-kal gyorsabb és biztonságosabb folyamatok

Folyamatosan olyan termelékenységnövelő fejlesztéseken dolgozunk, amelyek felgyorsítják az időigényes munkafolyamatokat, például a mechanikai szerelést és a vezetékezést. Ilyenek például az alkalmazáshoz optimálisan kialakított szerszámok, jelölők és nyomtatók.

100%-ban kiváló minőség

100%-ban kiváló minőség

A Weidmüller több mint 40 éve gyárt a legmagasabb igényeket kielégítő gépeket, jelölőket, nyomtatókat és szerszámokat. A vonatkozó szabványoknak megfelelő tanúsítványok és engedélyek önmagukért beszélnek: ezek Németországban gyártott első osztályú termékek, amelyekben garantáltan megbízhat.

100%-ban megbízható tervezés

100%-ban megbízható tervezés

A Weidmüller a kábelelőkészítés, -feldolgozás és szisztematikus jelölés terén sokéves tapasztalattal rendelkező, megbízható partner, amelyben mindig megbízhat. Az adatok konzisztenciájának garantálásával csökkentjük a lehetséges hibaforrások számát, és az időigényes munkafolyamatok egyszerűsítésével növeljük az Ön termelékenységét.

Tőlünk egy helyről beszerezhet minden szükséges terméket, globális hálózatunknak köszönhetően pedig átfogó munkahelyi megoldásaink mindig és mindenhol elérhetők az Ön számára. Bevált logisztikai rendszerünkben a világ minden pontján egyaránt megbízhat.

Sune Mellgren, a jelölésekkel és szerszámokkal foglalkozó üzleti egység alelnöke

Tanácsadás és támogatás

Gergő Péter

Szervizmérnök