A követelménynek megfelelő, tökéletes jelölőrendszer

Műanyag vagy fém, egyedi jelölés vagy sorozatjelölés – jelölőrendszerünkben minden feladathoz megtalálja az optimális és ugyanakkor gazdaságos megoldást A MultiCard, MetalliCard, MultiMark vagy CableLine rendszer választásával biztosan jól fog dönteni. Jelölőrendszereink precíz és tartós eredményeket biztosítanak, amelyek megfelelnek a szigorú minőségi előírásoknak. A kábelek, termékek vagy kapcsolószekrény komponensek jelölése egyszerű azonosítást és nyomon követhetőséget biztosít az üzemi folyamatok optimalizálása érdekében. Támaszkodjon a Weidmüller kiváló minőségű termékeire a nagyobb hatásfok és precizitás eléréséhez.

Ipari nyomtatórendszerek a rendszerszerű jelölés részeként

Átfogó koncepciót kínálunk az ipari feliratozó rendszerekhez. A nyomtató, a szoftver és a jelölőrendszerek koordinált egységet alkotnak. Az ipari nyomtató jelenti a központot, amely kiváló minőségű, strapabíró jelöléseket készít. A speciális M-Print® PRO nyomtató és rendező szoftver egyedi jelölések gyors és könnyű létrehozását teszi lehetővé. A Weidmüller jelölőrendszerei tökéletesen harmonizálnak az ipari nyomtatórendszerekkel és szoftverekkel.

Szoftver

Szoftver

Ipari feliratozó rendszereink M-Print® PRO szoftvere intuitív használhatóságával fogja Önt meggyőzni, mert az Ön egyedi igényeihez igazodik. A szoftver gyors és egyszerű importálása, valamint az adatok könnyű szerkesztése és kezelése hatékony jelölési folyamatokat támogat.

Jelölők

Jelölők

Jelölési megoldásaink konstruktív megoldásokat kínálnak minden alkalmazáshoz a kapcsolószekrény körül. Nem számít, hogy zsugorfóliát, fémjelölőket vagy egység anyagokat kíván címkézni, mindig a megfelelő, kiváló minőségű megoldást kínáljuk Önnek. Optimalizálja kapcsolószekrényének konstrukcióját az iparág jelölőrendszereivel.

Nyomtató

Nyomtató

Ipari nyomtatórendszereink révén tinta, hőátvivő és lézeres technológiák közül választhat. A tartós és nagy felbontású feliratozás problémák nélkül lehetséges az ipari nyomtatókkal, amelyek a jelölőrendszer részét képezik.

Termékkínálatunk az jelölőrendszerek területén

Jelölőrendszereinkkel szinte bármilyen feliratozási feladatot el tud látni. A feliratozó rendszerek kapcsolószekrények komponenseinek és egyéb elektromos komponensek feliratozására alkalmasak. Sorkapocs jelölőinket kiváló ütés- és rezgésállóság jellemzi.

MultiCard hírek

MultiCard jelölőrendszer hírek

SFC – SlimFix Clip MultiCard két címkézési mezővel

Kábelek jelöléséhez gyakran fontos, hogy az adott kábel kezdő- és végpontjának a meghatározása gyorsan olvasható legyen. Itt értelme van mindkét adatot közvetlenül egy kábeljelölőre nyomtatni.

Az új SFC-DS jelölők MultiCards-ként vannak kialakítva, és PrintJet nyomtatórendszerünkkel közvetlenül nyomtathatók. Két címkézési területük révén egyetlen jelölőn több adat nyomtatható. A nyomtatási adatok közvetlenül CAE projektekből importálhatók az M-Print® PRO jelölőszoftverre. Nyomtatás után a jelölők a vezeték körül lesznek elhelyezve, és speciális zárószerkezet rögzíti őket biztonságosan.

  • Egy jelölő két feliratozási területtel 12, 21 és 30 mm hosszúságokban
  • Több információ nyomtatása egy jelölőn – pl. kezdő- és célpont meghatározása
  • Mindkét jelölési felület közvetlenül a jelölő egyszerű elforgatásával olvasható le
  • Speciális zárószerkezet a jelölők biztonságos felhelyezéséhez
  • 1,5–7,0 mm vezetékátmérőkhöz alkalmas

Két jelölési felület

Az SFC-DS jelölők használatával két azonos vagy két különböző információ nyomtatható egy jelölőre. A két jelölési felület ellentétes oldalakon helyezkedik el. A jelölő egyszerű elforgatásával mindkét címke könnyen olvasható le bármilyen irányból.

Gyors és biztonságos felszerelés

A 4 méret könnyen és gyorsan helyezhető fel a már beszerelt és csatlakoztatott, 0,5–10 mm² keresztmetszetű vezetékekre. Speciális zárószerkezet biztosítja az állandó megtartást. 3, különböző hosszúságú nyomtatási terület érhető el a különböző nyomtatási adathosszúságokhoz.

MultiMark hírek

Gyors és gazdaságos jelölés

Jelölőrendszerek a teljes szekrényhez

A vezérlőszekrény optimálisan strukturált, fenntartható jelölése leegyszerűsíti a munkát, és hosszú távon rengeteg költséget segítenek megtakarítani.

A MultiMark jelölőrendszerrel átgondolt termékeket kínálunk Önnek minden jelölési feladathoz. Gyorsan használható, megbízható megoldásokat kínál minden vezérlőszekrényhez. Ezt remekül példázzák új címkeváltozatok, amelyek nyomtathatóak, és különösen gyorsan felhelyezhetőek. Megfelelnek a tartósságra és tapadási tulajdonságokra vonatkozó legmagasabb szintű követelményeknek. Különösen a PV alkalmazásokhoz kínáljuk rendkívül nagy UV-állóságú címkéinket.

  • Sokoldalú jelölőrendszer, több mint 700 termékkel
  • Minden jelölési igényt kielégítő megoldások
  • A jelölők gyors nyomtatása és egyszerű felhelyezése
  • Könnyű kezelés – pl. a sorkapocsjelölők esetében
  • A legjobb anyagtulajdonságok és tiszta nyomtatási kép

Nagyobb biztonság

A semleges biztonsági címkékkel az ISO 7010 szabványnak megfelelő jelölés most rugalmasan és könnyedén végezhető el.

Gyártófüggetlen jelölés

A különböző gyártók jelölési komponenseihez fejlesztettük ki az adaptálható MultiFit jelölőkínálatot. A széles portfólió lehetővé teszi például a Phoenix Contact által gyártott szinte valamennyi sorkapocs jelölését.

Sorkapocsjelölők

Sorkapocsjelölőink termékválasztékával gyakorlatilag minden jelölési feladatot megoldhat

Vezeték- és kábeljelölők

A Weidmüller vezeték- és kábeljelölő termékeinek széles választéka a legkülönbözőbb alkalmazásokban nyújt megoldást.

Készülékjelölők

A Weidmüller készülékjelölői minden címkézési előírásnak megfelelnek

Termékújdonságok

Jelölök speciális feltételekhez

Teljes körű műhelymegoldások

Az egész világon támogatjuk a berendezésgyártókat, és ismerjük a kihívásokat, amelyekkel szembesülnek. Ezért kiváló minőségű, kifinomult termékeket és megoldásokat kínálunk Önnek a kapcsolószekrény gyártás minden lépéséhez. Így hozunk létre hozzáadott értéket az Ön és ügyfelei számára. Használja ki a tapasztalataink által nyújtott előnyöket.

Letöltések

Tanácsadás és támogatás