A minden követelménynek megfelelő, tökéletes jelölési megoldás

A minden követelménynek megfelelő, tökéletes jelölési megoldás

Műanyag vagy fém, egyedi jelölés vagy nagy tételű sorozatjelölés – jelölőrendszerünkben minden feladathoz megtalálja az optimális és gazdaságos megoldást. A MultiCard, MetalliCard, MultiMark vagy CableLine rendszer választásával biztosan jól fog dönteni.

Jelölők a rendszerszintű jelölés részeként

Szoftver

Szoftver

Intuitív módon használható, az Ön igényeire szabva. Az M-Print® PRO leegyszerűsíti az adatok importálását, módosítását és kezelését.

Jelölők

Jelölők

Konstruktív megoldás minden vezérlőszekrénnyel kapcsolatos alkalmazáshoz. A zsugorhüvelyektől a fémből készült jelölőkig.

Nyomtató

Nyomtató

Tintás vagy hőnyomtatás – ipari nyomtatórendszerek minden követelményhez. Tervezése során fél szemmel már a jövőt figyeltük.

Gyors és gazdaságos jelölés

MultiMark

Strukturált, rugalmas címkézés egyetlen moduláris rendszerrel

A vezérlőszekrény optimálisan strukturált, fenntartható jelölése leegyszerűsíti a munkát, és hosszú távon rengeteg költséget segítenek megtakarítani.

A MultiMark jelölőrendszerrel átgondolt termékeket kínálunk Önnek minden jelölési feladathoz. Gyorsan használható, megbízható megoldásokat kínál minden vezérlőszekrényhez. Ezt remekül példázzák új címkeváltozatok, amelyek nyomtathatóak, és különösen gyorsan felhelyezhetőek. Megfelelnek a tartósságra és tapadási tulajdonságokra vonatkozó legmagasabb szintű követelményeknek. Különösen a PV alkalmazásokhoz kínáljuk rendkívül nagy UV-állóságú címkéinket.

 • Sokoldalú jelölőrendszer, több mint 700 termékkel
 • Minden jelölési igényt kielégítő megoldások
 • A jelölők gyors nyomtatása és egyszerű felhelyezése
 • Könnyű kezelés – pl. a sorkapocsjelölők esetében
 • A legjobb anyagtulajdonságok és tiszta nyomtatási kép

Nyomtatási szolgáltatás a fém jelölők lézeres feliratozásához

MetalliCard tekercsben és SmarkLaser Központ

Kábelek tartós címkézése zord környezetekben

A zord ipari környezetekben megvalósított nagy projekteknél gyorsan kihívássá válik a sok különböző kábel tartós jelölése. Erre a lézeres feliratú fém jelölők jelentik a legjobb megoldást.

A Weidmüller nyomtatási szolgáltatásunkkal lézeres feliratú fém jelölőket kínálunk, az Ön által megadott specifikációk szerint. A rozsdamentes acélból vagy alumíniumból készült, feliratozott kábeljelölők megfelelnek a legszigorúbb jelölésminőségi elvárásoknak. Éppen ezért kiválóak a zord környezeti feltételek melletti használatra, például part menti területeken, az élelmiszeriparban, a vasúti építkezéseknél vagy akár fotovoltaikus rendszereknél.

 • Robusztus lézeres felirat a zord ipari környezetekben való használathoz
 • Jelölőszalagok nyomtatott projektinformációkkal az előzetes válogatáshoz a projekt területére
 • Nem kell beruházni a lézeres nyomtatórendszerre

Gépek professzionális jelölése az élelmiszeriparban

Detektálható jelölőrendszerek

Gépek és üzemek biztonságos jelölése az élelmiszeriparban

Az élelmiszeriparban kiemelkedően fontos a minőség, a higiénia és a biztonság. Detektálható jelölési megoldásainkkal támogatjuk ügyfeleinket, hogy megfeleljenek a HACCP rendszerben előírt magas szintű elvárásoknak.

A fémtartalmú anyagoknak köszönhetően a detektálható MultiCard termékeink fém- és röntgendetektorokkal megbízhatóan azonosíthatók. Az azonosítás minimálisra csökkenti a szennyeződés kockázatát az élelmiszergyártási folyamatokban. Ezen jelölők korrózióállósága, öregedésállósága, UV- és hőállósága maximális biztonságot kínál. Akkreditált laboratóriumunkban rendszeresen ellenőrizzük és biztosítjuk ezeknek a jellemzőknek a meglétét.

 • Új típusok eszközök, berendezések és kábelek jelöléséhez
 • Fém- és röntgendetektorok által észlelhető termékek
 • Kék színükről vizuálisan is könnyen beazonosíthatók
 • Korrózióálló fém töltőanyag
 • Jól leolvasható, ellenálló felirat

Termékválaszték

Sorkapocsjelölők

Sorkapocsjelölők

Sorkapocsjelölők

Sorkapocsjelölőink termékválasztékával gyakorlatilag minden jelölési feladatot megoldhat

Vezeték- és kábeljelölők

Vezeték- és kábeljelölők

Vezeték- és kábeljelölők

A Weidmüller vezeték- és kábeljelölő termékeinek széles választéka a legkülönbözőbb alkalmazásokban nyújt megoldást.

Készülékjelölők

Készülékjelölők

Készülékjelölők

A Weidmüller készülékjelölői minden címkézési előírásnak megfelelnek

Teljes körű műhelymegoldások

Teljes körű műhelymegoldások

Teljes körű műhelymegoldások

Az egész világon támogatjuk a berendezésgyártókat, és ismerjük a kihívásokat, amelyekkel szembesülnek. Ezért jól átgondolt termékeket, valamint kiváló minőségű megoldásokat kínálunk Önnek a berendezésgyártás minden lépéséhez. Így hozunk létre hozzáadott értéket az Ön és ügyfelei számára. Használja ki a tapasztalataink által nyújtott előnyöket.

Teljes körű műhelymegoldások a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH számára

Teljes körű műhelymegoldások a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH számára

Teljes körű műhelymegoldások a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH számára

A szekrénygyártásban a szerszámok, a szekrény-infrastruktúra és a jelölőrendszer megválasztása közvetlenül befolyásolja a folyamatokhoz szükséges időt, valamint az elérhető minőséget.

Nagyobb termelékenység a műhelyben

80%-kal gyorsabb és biztonságosabb folyamatok

80%-kal gyorsabb és biztonságosabb folyamatok

Folyamatosan olyan termelékenységnövelő fejlesztéseken dolgozunk, amelyek felgyorsítják az időigényes munkafolyamatokat, például a mechanikai szerelést és a vezetékezést. Ilyenek például az alkalmazáshoz optimálisan kialakított szerszámok, jelölők és nyomtatók.

100%-ban kiváló minőség

100%-ban kiváló minőség

A legmagasabb szintű követelményeknek megfelelő, automatikus gépek, jelölők és nyomtatók: Ez a kitűzött célja a Weidmüller-nek már több mint 40 éve. A vonatkozó szabványoknak megfelelő tanúsítványok és engedélyek önmagukért beszélnek: ezek Németországban gyártott első osztályú termékek, amelyekben garantáltan megbízhat.

100%-ban megbízható tervezés

100%-ban megbízható tervezés

A Weidmüller a kábelelőkészítés, -feldolgozás és szisztematikus jelölés terén sokéves tapasztalattal rendelkező, megbízható partner, amelyben mindig megbízhat. Az adatok konzisztenciájának garantálásával csökkentjük a lehetséges hibaforrások számát, és az időigényes munkafolyamatok egyszerűsítésével növeljük az Ön termelékenységét.

Tőlünk egy helyről beszerezhet minden szükséges terméket, globális hálózatunknak köszönhetően pedig átfogó munkahelyi megoldásaink mindig és mindenhol elérhetők az Ön számára. Bevált logisztikai rendszerünkben a világ minden pontján egyaránt megbízhat.

Sune Mellgren, a jelölésekkel és szerszámokkal foglalkozó üzleti egység alelnöke

Tanácsadás és támogatás

Gergő Péter

Szervizmérnök