Termék és szolgáltatás – tökéletes harmóniában

A berendezésgyártási folyamatokkal szemben általános elvárás a gyorsaság, a flexibilitás és a termelékenység. Csak így csökkentheti költségeit és növelheti hatékonyságát. A kérdéses alkalmazástól függően vásárlóink más-más követelményeket támasztanak a tervezési szolgáltatással, a kiszállítás sebességével és a szolgáltatás rugalmasságával szemben. A kész specifikációjú és raktárról azonnal kapható sorkapocslécektől kezdve a rövid szállítási idővel kínált egyszerű konfigurációkon át a nagy mérnöki tudást igénylő összetett megoldásokig – maximális rugalmassággal reagálunk ügyfeleink igényeire.

A Weidmüller Configuratorral egyszerűen összeállíthatja egyedi sorkapocsléceit, valamint kiválogathatja a szükséges tartozékokat és a további szükséges Weidmüller-termékeket.

Az előnyök összefoglalása

A folyamatok egyszerűsítése

A folyamatok egyszerűsítése

A kapcsolószekrény felépítésének összetett feladataihoz és az üzemtervezéshez gyakran csak kevés szakértő áll rendelkezésre. Az előre összeszerelt sorkapocssínek leegyszerűsítik a tervezést, csökkentik a gyártási költségeket, és felgyorsítják a dokumentációt. Így szakképzett munkaerejét sokkal célzottabban és hatékonyabban használhatja fel.

Találja meg a legjobb megoldást

Találja meg a legjobb megoldást

A készletről elérhető, rövid szállítási idővel teljesíthető, előre összeállított elemektől az egyszerű konfigurációkon keresztül a nagy tervezési elvárásokat támasztó komplex megoldásokig.

A költségek csökkentése

A költségek csökkentése

Az üzemek egyre egyedibbekké és összetettebbekké válnak. Ezért sokféle szükséges alkatrészt kell készleten tartani. Az összeszerelt sorkapocssínekkel Ön a lehető legrövidebb időn belül megkaphatja az összeállított termékeket – és jelentősen csökkentheti beszerzési és raktározási költségeit.

A Weidmüller Configuratorral egyszerűen, lépésről lépésre összeállíthatja és konfigurálhatja egyedi sorkapocssíneit, ráadásul számtalan különböző készülékház, tartozék és további Weidmüller-termék közül válogathat. A felhasználóbarát kezelésnek, az átlátható kialakításnak és a CAE-tervezéstől a dokumentálásig az Ön műszaki tervezési folyamatába való beépítésnek köszönhetően a konfigurálás végig egyszerű, biztonságos és kényelmes.

Standardizált sorkapocslécek hálózati elosztáshoz épületekben Termék újdonságok

Egyszerűen hatékonyabb

Mivel a sorkapocslécek gyakran ugyanazokat a funkciókat teljesítik, és hasonló komponenseket tartalmaznak, tipizált sorkapocsléceket kínálunk épületgépészethez. Egységes cikkszámon rendelhetők meg, és szerelésre készen szállítjuk ki őket. Sorkapocsléceink további előkészítés nélkül szerelhetők be az elosztószekrénybe, és így azonnal elkezdhető a huzalozás. Nem szükséges kiegészítő tartozékok vagy címkéző jelölők dugaszolása.

Standardizált sorkapocslécek hálózati elosztáshoz épületekben
Előnyök
  • Készre szerelt sorkapocslécek szerelősínnel vagy anélkül, vagy összeszerelt sorkapocsblokk szerelősín nélkül
  • A sorkapcsok és tartozékok nem időigényes szerelése
  • Jól olvasható címkézés és jelölések
  • Áttekinthető módon és rendezetten szerelt tartozékok

Fenntartható sorkapocssín-szerelvények

Legyen szó akár az anyaghasználatról, a tervezési és gyártási folyamatokról, az anyagciklusról vagy a szállításról – a sorkapocssíneink teljes értékláncát kifejezetten úgy terveztük, hogy környezetbarát és fenntartható legyen. Ezért a Weidmüllert még a SIEMENS Fenntarthatósági Díjára is jelölték 2021-ben.

A szénlábnyom kijelölése

Átláthatóvá tesszük a CO2-kibocsátást. A folyamatainkat megállás nélkül fejlesztjük az üvegházhatás jelentős csökkentése érdekében.

Az erőforrások megőrzése

A nyersanyagokat nagy gondossággal kezeljük a fém- és műanyag alkatrészek gyártása során. A gyártás során keletkező hulladékot újrahasznosítjuk vagy újra felhasználjuk. Már a fejlesztési szakaszban nagy figyelmet fordítunk az erőforrások szempontjából hatékony gyártási folyamatokra és termékekre.

Szerelési szolgáltatások

Szerelési szolgáltatásunkat azért állítottuk össze, hogy hulladék nélkül gyárthassunk. Nem csupán digitális ajánlatokat és rendelési folyamatokat hoztunk létre, hanem papírmentes folyamattá változtattuk a gyártást.

Papírmentes utasítások

Azon dolgozunk, hogy a használati utasításokat digitális dokumentumokká alakítsuk, amivel óriási mennyiségű papírt spórolhatnánk.

Ingázó csomagolás

Az újrafelhasználható, ingázó csomagolásokkal olyan folyamatokat alkottunk, amelyek lehetővé teszik az alacsony csomagolási igényű, kartondobozok nélküli szállítást. Ez a szállítási mód minden vásárló számára elérhető lesz.

Oktatás

A Weidmüller együttműködik a Peter Gläsel Alapítvánnyal és iskolájával. Idén megnyitjuk új képzési központunkat. Mindkét intézmény érzékeny megközelítést tanít az erőforrásaink megtakarítása érdekében.

Egyedileg szerelt sorkapocssínek

Szolgáltatási választékunk

Gyors szállítás szolgáltatásunkkal

Az ajánlatunkat a hét minden napján, a nap minden órájában percek alatt megkaphatja, a közvetlenül rendelhető cikkszámokkal együtt, a gyors szállítás szolgáltatásunk segítségével. A tervezéshez és konfiguráláshoz használható Weidmüller Configurator (WMC) a konzisztens folyamatok kulcsa.

Tervezéstől a megrendelésig

Magasan kvalifikált műszaki tervezési szolgáltatást kínálunk szabványos vagy módosított termékekhez.

Testre szabott megoldások

Átfogó ügyféltanácsadási szolgáltatásunk, hatékony projektmenedzsmentünk és flexibilis termelésünk egyedi, testre szabható megoldásokat tesz lehetővé.

Konfigurálja saját összeszerelt sorkapocssíneit

Automatizált sínszerelés a Weidmüllertől

Automatizált sínszerelés a Weidmüllertől

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Pillantson be a színfalak mögé, és figyelje meg, hogyan készíti el a Weidmüller a testre szabott sorkapcsokat.

Tökéletes kiegészítés

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Használja a Weidmüller Configuratort a gyors és könnyű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink megrendeléséhez. A megoldás megszakítás nélküli munkafolyamatot tesz lehetővé, az E-CAD szoftverrel való tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció létrehozásáig.

4 napos gyors szállítási szolgáltatás

4 napos gyors szállítási szolgáltatás

A gyors szállítás szolgáltatásunkkal percek alatt elkészítjük az árajánlatot, rugalmasan, a megrendelés szerint legyártjuk az egyes összeállításokat, és megbízhatóan tartjuk a szállítási határidőt.

Ipari tapasztalat

Ipari tapasztalat

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó