Továbbítsa az ipari adatokat megbízhatóan és flexibilisen a hálózat eszközei között ipari Ethernet használatával

A tökéletes csatlakozás az Ethernet számára engedélyezett eszközök közötti kommunikációhoz az ipari automatizálásban.

A Weidmüller ipari Ethernet-komponensei jelentik az ideális összekötő kapcsokat az Ethernet-készülékek közötti adatkommunikációhoz az épületautomatizálásban. Az ipari hálózati infrastruktúra teljes körű szállítójaként a termékek széles választékát kínáljuk a kommunikációs infrastruktúrához.

E választékba tartoznak a hatékony adatforgalomhoz használt kapcsolók, a végkészülékek rádiócsatlakozásához használt ipari WLAN készülékek és a hálózatok védelmére szolgáló routerek. Minden termék megfelel az ipari Ethernet kommunikációra vonatkozó legszigorúbb követelményeknek.

Kiterjedt tulajdonságaival és jóváhagyásaival komponenseink ideálisak az ipari felhasználáshoz minden iparágban, például: üzemi és mechanikus tervezés, hajóépítés, folyamatirányítás és energia, beleértve a hagyományos/megújuló áramtermelést, -továbbítást és -elosztást.

Az ipari Ethernet előnyei

Funkciók

Funkciók

Az ipari Ethernet termékek különféle funkciókat kínálnak minden termékcsoportban

Tanúsítványok

Tanúsítványok

Készülékeink számos tanúsítványuknak köszönhetően a legtöbb környezetben alkalmasak a használatra

Alkalmazási területek

Alkalmazási területek

Az Ön alkalmazásaihoz optimális eszköz elérhető

Az ipari Ethernet termékújdonságairól röviden

Ipari Ethernet termékválasztékunk

Nem menedzselhető switchek

A nem konfigurálható switcheknél nincs szükség konfigurálásra, ennek ellenére adaptálhatóak. Alapvető, szabványos protokollokat használnak, például automatikus sebességegyeztetést, auto-crossingot és folyamatvezérlést, és automatikusan igazodnak a különböző átviteli sebességekhez és csatlakozásokhoz. Mindegyik switch támogatja az RJ45 interfésszel vagy optikai kábellel végzett csavart páras vezetékezést, az IEEE 802.3-ban meghatározott interfészek alapján. Különböző változatokat kínálunk, különböző tulajdonságokkal. Az EcoLine, BasicLine és ValueLine nem konfigurálható switchei mellett Power-over-Ethernet változatokat is kínálunk minden termékcsaládban, ami jelentősen csökkenti a vezetékezési munkákat.

 • Gyors Ethernet és Gigabit verziók is elérhetőek, beleértve a Power-over-Ethernet változatokat
 • Gyors hibadiagnosztika a jól látható LED-es kijelzőnek köszönhetően
 • Portok számának és tulajdonságainak széles választéka, hogy az egyedi követelményeknek is megfeleljenek
 • Robusztus ház a megbízhatóan hosszú távú használathoz, különféle környezetekben
 • Számos nemzetközi jóváhagyással rendelkezik, így különböző iparágakban használható

Menedzselhető switchek

Ahhoz, hogy az ipari hálózatok minden követelményének megfeleljenek, konfigurálható switch-eink négy különböző változatban elérhetőek: ValueLine, AdvancedLine, PremiumLine és SubstationLine. A választék biztosítja a megfelelő termék rendelkezésre állását, az alkalmazásspecifikus és ipari követelményektől függetlenül. A változatok DIN-sínt és 19” keretet egyaránt kínálnak, gyors, gigabit és akár 10 gigabites interfészek, a portok számának és típusának széles választéka, teljesítmény az Ethernet-változatok felett, támogatás a legfontosabb ipari automatizálási protokollokhoz, és számos nemzetközi jóváhagyás biztosítása, aminek köszönhetően ideálisan használhatóak számos különböző iparágban.

 • A konfigurálási jellemzők széles köre lehetővé teszi a redundanciával, felügyelettel és biztonsággal kapcsolatos különböző funkciók beállítását
 • A portok számának és a közegek típusának széles választéka számtalan alkalmazást lehetővé tesz
 • Ipari protokollok, például PROFINET-RT, EtherNet/IP és Modbus/TCP támogatása a leggyakoribb automatizálási hálózatokba való optimális integráció érdekében

Biztonsági routerek

Integrált VPN-technológiával rendelkező routereink ideálisak a távoli hálózatok komponenseinek és rendszereinek biztonságos távoli eléréséhez. Vezetékes és mobil internetkapcsolattal is elérhetőek, és támogatják a u-link távoli hozzáférési szolgáltatást. Ez lehetővé teszi a távoli hozzáférési rendszerek gyors és egyszerű beállítását, akár informatikai ismeretek nélkül.

 • Biztonságos és egyszerű távoli karbantartás a Weidmüller u-link távoli hozzáférési szolgáltatásán keresztül
 • Fokozott hálózati biztonság az impozáns vizsgálati tűzfalnak, az IP/port továbbításának és a hálózati szegmentációnak köszönhetően
 • Teljes rugalmasság a gyors Ethernet és Gigabit Ethernet interfészeknek köszönhetően, 2, vagy maximum 6 porttal
 • Integrált 4G/LTE modemes változatok a gyors, internet alapú rádiós kommunikációs eléréshez

Médiakonverterek és protokollátjárók

Az ipari automatizálás egyik célja, hogy az összes rendszerkomponens folyamatosan be legyen kötve a hálózatba. Ehhez a különböző átviteli technológiákat használó, vagy egymástól távol lévő eszközök és a hálózati szegmensek egymás közötti csatlakozására is szükség van. Médiakonvertereink és protokollátjáróink gondoskodnak róla, hogy a hálózat összes résztvevője között gördülékeny, valamint különösen kényelmes és gazdaságos legyen a kommunikáció.

 • Soros eszközök integrálása az Ethernet-hálózatokba
 • Ethernet használata nagy távolságokra és az elektromágneses interferencia szempontjából kritikus környezetekben
 • Soros jelek továbbítása nagy távolságokba
 • Konverzió a Modbus RTU/ASCII és a Modbus TCP között

Ipari WLAN

WLAN modulunk rugalmasan használható hozzáférési pontként (AP), átkötésként vagy kliensként. Az alternatív Power-over-Ethernet ellátás különösen leegyszerűsíti a meglévő infrastruktúrába való integrációt. A maximális adatintegritásról a RADIUS szolgáltatásba való integráció, valamint a WPA2 biztonsági titkosítás gondoskodik a rádiómezőben. Számos rádiómező rugalmasan kiterjeszthető. A mezőkön belül a kliensek mozoghatnak a rádiócellák között a gyors roamingnak köszönhetően.

 • Megfelelő hozzáférési pont / kliens az IEEE 802.11a/b/g/n szerint
 • Gyors roaming a zavartalan kapcsolatváltáshoz a hozzáférési pontok között
 • Tápellátás PoE porttal lehetséges, az IEEE 802.3af szerint
 • Integrált DIs/DOs a felügyelethez és a riasztásokhoz
 • 2,4 és 5 GHz sávszélesség is

Antennák és antennatartozékok

A Weidmüller az ipari Wi-Fi® és cellás antennák széles portfólióját kínálja. A termékek optimálisan igazodnak a modern Wi-Fi és cellás hálózati szabványokhoz, és ideálisak a vezérlőszekrények falra és oszlopra szerelésére egyaránt. A Weidmüller kínálatában elérhető külső antennákkal jelentősen növelhető a vezeték nélküli adatkapcsolatok teljesítménye és stabilitás, biztosítva a megbízható jeltovábbítást.

 • Alkalmas Wi-Fi® és mobil rádiós kommunikációhoz
 • Max. Wi-Fi® 6 és Wi-Fi® 6E (2,4 GHz, 5 GHz, 6 GHz)
 • Max. 5G (NR) támogatás (700 MHz – 3,8 GHz)
 • Masszív kialakítás (akár IP67 védelem)

Ipari Ethernet – Távoli hozzáférési szolgáltatás

Ipari Ethernet – Távoli hozzáférési szolgáltatás

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

A gépek és üzemek távoli karbantartása gyakran bonyolult és időigényes feladat. Ezenfelül elengedhetetlen a kapcsolódó IT-rendszerekkel való célzott és biztonságos kapcsolat kialakítása is.

Ez a két szempont számos felhasználó számára komoly akadályt gördít az üzemek csatlakoztatása elé.

Tartozékok

A tartozékok széles választéka

Optimálisan adaptálható a különböző alkalmazásokhoz. Konfigurációk hibamentes biztonsági mentése és helyreállítása. Átviteli közegek rugalmas használata az SFP adó-vevő segítségével. Az átviteli teljesítményt növelő külső antennák, amelyek például a vezeték nélküli eszközök kapcsolószekrénybe építésénél lehetnek hasznosak. Rugalmasan elhelyezhető, sík felületre rögzíthető vagy akár 19”-os rackbe is beszerelhető.

Ipari Ethernet – passzív komponensek

A Weidmüller ipari Ethernet-csatlakozástechnikai megoldásai optimális infrastruktúra-megoldást kínálnak az Ön gépe, rendszere vagy gyára számára. Minden csatlakozástechnikai elemet közös forrásból szerezhet be.
Az ipari Ethernethez készült kábelkonfigurátorral egyedi kialakítású IE-kábeleket hozhat létre.

Az ipari Ethernet tökéletes kiegészítései

Használja ki a Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyeit, amikor az ipari Ethernetre van szüksége

Orange Selection

Orange Selection

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor az árucikkek a következő napon már úton is lesznek Önhöz.

Piaci és ipari tapasztalatok

Piaci és ipari tapasztalatok

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás , Applikációs mérnök