Az easyConnect az Ön belépője a digitális szolgáltatások és az ipari IoT világába

null

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Ön tervezi, szereli és üzemelteti – az easyConnect növeli az Ön folyamatainak és termékeinek az értékét. Felhő platformunk kínálata könnyedén az Ön egyedi használati esetéhez igazítható.

Német Innovációs Díj az easyConnect ipari szolgáltatásplatformért

Integrált, moduláris és skálázható kínálattal rendelkező easyConnect ipari szolgáltatásplatformunk elnyerte a 2023-as speciális Német Innovációs Díjat. Az easyConnect révén az innováció teljes potenciálját kihasználhatja saját maga és ügyfelei számára, bármikor és bárhol, intuitív interfésszel és egyedi támogatással.

Az egyszerű út a digitális szolgáltatások felé a termék teljes életciklusa alatt

Válassza ki egyedi megoldását digitális szolgáltatásaink egyre növekvő kínálatából – konfigurálja hardverét, kezelje szoftverjeit, távolról férjen gépekhez, felügyelje adatait és sok minden mást tehet.


Minden kezdet nehéz – de nem az easyConnecttel.

Az easyConnect használatának megkezdéséhez és az első lépések megtételéhez...

1. Regisztráljon az easyConnectre

2. Válassza ki az előnyben részesített licenceket

3. Élvezze saját ipari szolgáltatásplatformját!


Ingyenes és próba licencek érhetőkel az egyszerű kezdéshez!

Ha az Európai Unión, Svájcon vagy az Egyesült Királyságon kívüli országban szeretné használni az easyConnectet, kérjük, forduljon a helyi értékesítési irodához.

A tökéletes kiegészítés