HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

Legyen az idő is sikertényező!

Egyszerű tervezési folyamat, rövid előkészítési idő, hatékony vezetékezés és gyors üzembe helyezés: a több mint 5 000 PUSH IN-megoldással felgyorsíthatja a folyamatait és kézzel fogható hozzáadott értéket teremthet a projektjeiben.

PUSH-IN csatlakozással gyorsabban megvalósíthatja a céljait

PUSH-IN csatlakozással gyorsabban megvalósíthatja a céljait

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A gyártási folyamat hatékonysága jelentős mértékben függ a szükséges vezetékezés mértékétől. A PUSH IN technológiával készült komponensekkel akár felére csökkentheti a bekötéshez szükséges időt. Egyszerűen csak dugja be ütközésig a vezetéket a rögzítési pontba, és már ki is alakította a biztonságos, gáztömör csatlakozást – ráadásul ehhez szerszámokra sincs szükség.

Akár tervezőként, fejlesztőként, készülékgyártóként vagy mérnökként dolgozik, a Weidmüller milliószor bizonyított PUSH IN technológiájával a lehető leggyorsabban elérheti a kívánt eredményt.

Sikeres megoldás úttörő csatlakozástechnikával

Gyorsabb folyamatok

Gyorsabb folyamatok

A hagyományos húzókengyeles csatlakozásokhoz képest a PUSH IN technológiával akár másfélszer gyorsabban elvégezheti a bekötést. Ezt az időt pedig a többi, fontosabb feladatra fordíthatja.

Alacsonyabb költségek

Alacsonyabb költségek

A tervezéstől a felszerelésen át a karbantartásig: a PUSH IN technológiával számos csatlakoztatási feladat egyszerűbben, gyorsabban, biztonságosabban és gazdaságosabban elvégezhető.

Jövőbiztos megoldás

Jövőbiztos megoldás

A PUSH IN megoldásokkal hosszú évtizedekre garantáltan megbízható csatlakozáshoz jut, amelyek könnyebben kezelhetők, mint az automatikus vezetékezési gépek.

Úttörő és innovatív fejlesztések

Vállalatunk neve 170 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a kompetenciával és a megbízhatósággal. Ez a hagyomány számos nagyszerű eredményt hozott a rögzítési technológiák terén. Minden tevékenységünk középpontjában az ügyfelek állnak. Szorosan együttműkünk az iparági szereplőkkel, hogy fenntartható és innovatív megoldásokat dolgozhassunk ki. Így mindig újabb és újabb területeken vethetjük be, és így folyamatosan bővíthetjük csatlakozástechnikai szakértelmünket.

Akár 50%-os időmegtakarítás a PUSH IN-nel

A csavaros és húzókengyeles csatlakozásokhoz képest a PUSH IN révén akár a felére is lecsökkentheti a vezetékezéshez szükséges időt. A vezeték csatlakoztatásához többé nem kell csavarhúzóval felnyitni az érintkezési pontot, és így a megfelelő nyomatékkal való lezárásra sincs szükség. Az innovatív SNAP IN csatlakozás pedig még ennél is gyorsabb. A Weidmüller legújabb úttörő csatlakozástechnikai innovációja, amely rohamléptekkel hódítja meg a piacot.

Gyors vezetékezés. Biztonságosan.

Gyors vezetékezés. Biztonságosan.

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A PUSH IN csatlakozás esetén az előkészített vezetéket egyszerűen csak be kell helyezni a rögzítési pontba, és már ki is alakította a biztonságos, rezgésálló és gáztömör csatlakozást. A beépített nyomógombnak köszönhetően a vezeték egy csavarhúzóval is könnyedén kioldható.

Több mint 5 000 PUSH IN csatlakoztatási megoldás

Több mint 5 000 termékünkkel a jövő vezetékezési igényeire is felkészülhet. Növelje a hatékonyságot és érje el a lehető legjobb eredményt! Velünk ezt nem csak a felszerelés során valósíthatja meg.

  • Számos rendelkezésre álló adat és folyamatos kapcsolatkezelés minden gyakran használt E-CAD-eszközhöz, a praktikus projekttervezés és dokumentálás érdekében
  • A szabványos tartozékok és összeszerelési szolgáltatások révén kisebb készletet kell fenntartania, és időt takaríthat meg az előkészületek során
  • Az egységes termékdizájnnak köszönhetően a vezetékezés előtt és után egyaránt átfogó képet kaphat a rendszerről
  • A 0,14 mm² és 95 mm² közötti keresztmetszetű minden vezeték esetében garantált a gyors, szerszámot nem igénylő csatlakoztatás.
  • Egyértelműen kiosztható rögzítési pont nyomógombbal és viszgálóponttal, hogy garantáltan elkerülhesse a helytelen vezetékezést és csökkenthesse az ellenőrzési időt

HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS – PUSH IN TECHNOLÓGIÁVAL

Tanulmány a PUSH IN megoldásról

Kérje az ingyenesen letölthető tanulmányt.

Válassza ki a letölteni kívánt adatot (0 kiválasztva)

Kérjük válasszon ki legalább egy letöltést

Írja be a kapcsolattartási adatait

* Kötelező adatok