Sorkapcsok DIN tartósínekhez: Klippon® Connect, a csatlakozástechnika úttörő megoldása

Az Ipar 4.0 világában az egyre összetettebbé váló gyártási folyamatok és a rohamtempóban fejlődő technológiák a berendezésgyártás terén is új megoldásokat tesznek szükségessé, ideértve a sorkapcsokat is. A Klippon® Connect segítségével a jelenlegi és a jövőbeni kihívásokra egyaránt sikeres megoldásokat találhat: a testreszabott speciális alkalmazási DIN tartósín termékek, a DIN tartósínekhez való általános felhasználású sorkapcsok és a folyamatokat támogató szolgáltatások minden elképzeléshez megfelelő megoldást kínálnak.

Fontosabb jellemzők

Gyors kiválasztás a sorkapcsok témájában

A DIN tartósínekhez való sorkapcsok iparágtól függetlenül fontosságú szerepet játszanak az iparban. Az, hogy a sorkapcsok milyen szerkezeti kialakítására vagy színére és milyen tartozékokra van szüksége, különböző tényezőtől függ. Legyen szó a vezeték méretéről, a huzalozásról, az adott csatlakozástechnikáról vagy egy nagyon speciális funkcióról, Ön tudja a legjobban, hogy milyen típusú sorkapocsra van szüksége. Gyorsmenünkön keresztül áttekintheti a csatlakozástechnikákat, valamint univerzális és speciális alkalmazásokhoz való kínálatainkat. Megkönnyítjük Önnek az igényeinek pontosan megfelelő sorkapcsok és egyéb termékek megtalálását.

Sorkapcsaink csatlakozástechnikája

A megfelelő csatlakozástechnikát keresi a kapcsolószekrényéhez vagy a kapcsolóberendezéséhez? Moduláris sorkapcsainkkal együttes használattal a Weidmüllernél a technológiák széles körét kínáljuk a kapcsolóberendezésekben a vezetékek és kábelek biztonságos csatlakoztatásához. Innovatív megoldásainkban nyugodtan megbízhat: ilyen például a SNAP IN technológia, amelynek köszönhetően flexibilis vezetékeket és érvéghüvelyeket közvetlenül csatlakoztathat. Vagy bízzon meg bevált húzókengyeles csatlakozásunkban. Nálunk mindenre van megoldás, bármilyen igényei is vannak. Melyik technológiát részesít előnyben? SNAP IN? PUSH-IN csatlakozás Húzókengyeles csatlakozás? Húzókengyeles vagy húzórugós csatlakozás?

Sorkapcsaink univerzális termékválasztéka

A DIN tartósín sorkapcsok jelentik a kapcsolóberendezés és a bemenő huzalok közötti kapcsolatot. Ilyen értelemben nélkülözhetetlenek az iparban, szektortól függetlenül. A sorkapcsok azonban annyira sokfélék, mint ahány szektorban használják őket. A legáltalánosabb sorkapcsoktól, például az átmenő sorkapcsoktól a speciális típusú sorkapcsokig, például az elektronikus komponenseket tartalmazó sorkapcsokig pontosan az Ön kapcsolóberendezéséhez szükséges sorkapcsokat találhatja meg átfogó univerzális programunkban. Melyik sorkapocstípus az Ön tökéletes megoldása?

Sorkapcsok kínálata speciális alkalmazásokhoz

Egy adott alkalmazáshoz egyéni módon adaptált sorkapcsokat keres? Nálunk a lehető legkönnyebben kereshet rá a tökéletes sorkapocsra. Termékeinkre nemcsak a DIN tartósínekhez való konkrét sorkapocs vagy csatlakozástechnika alapján kereshet rá, hanem alkalmazástípus alapján is. Természetesen attól függően, hogy a sorkapcsokat hol kívánja használni, azoknak speciális követelményeknek kell megfelelniük. Kiterjedt termékportfóliónkban minden alkalmazási terület sorkapcsait megtalálja.

Termékhírek sorkapcsokról

Munkánkat innováció és fejlődés jellemzi. Igazi úttörők vagyunk a kapcsolószekrények építése / kapcsolóberendezések kialakítása terén. Például 1948-ban mi dobtuk piacra az első műanyagházas sorkapcsot. Azóta nagy utat tettünk meg, és folyamatosan mutatunk be termékinnovációkat azért, hogy Ön minden felmerülő problémát megoldhasson. A sorkapcsok és más termékek körében bemutatott innovációinkkal Ön mindig megelőzi a versenytársait, és teljesíti az Ipar 4.0 követelményeit.

Klippon® RailSnapper DIN tartósín közvetlen beszereléséhez - Hamarosan megérkezik

A Klippon® RailSnapper: Az Ön kulcsa a DIN tartósín egyszerű és biztonságos rögzítéséhez. Maximális biztonságot kínálunk a DIN tartósín szereléséhez okos kattintós szerkezettel, amelyet szárnyas csavarok biztosítanak.

De ez nem minden - alacsony szerelési magasságunk lehetővé teszi Önnek, hogy már rápattintott komponensekkel végezze a szerelést. Így a DIN tartósín teljes hosszát tudja mindenféle korlátozás nélkül használni.

Nincsenek többé bosszantó rögzítőcsavarok és kihasználatlan helyek a DIN tartósínen. A Klippon® RailSnapper használatával optimalizálhatja folyamatait, és értékes helyet hozhat létre a szekrényében.

SNAP IN csatlakozástechnikával ellátott innovatív Klippon® Connect sorkapcsok Termék újdonságok

A szigetelt, finomsodratú, egyeres vezetékeket egyszerűen a csatlakozási pontba kell illeszteni, és a csatlakozási pont a helyére pattan egy jól hallható kattanás mellett. A kapcsolat tartósan és megbízható módon jön létre. A csatlakozás kioldásához nyomja meg a kioldógombot. Nem is lehetne gyorsabb vagy egyszerűbb.

Sorkapcsok - Klippon® Connect A-sorozat PUSH IN csatlakozó technológiával

A decentralizált rendszerek helyet spórolnak a vezérlőszekrényben, de a komponenseket kis méretű, lapos elosztódobozokba kell beszerelni. Ez új huzalozási kihívásokat jelent.

Az új, oldalsó PUSH IN csatlakozással ellátott, DIN tartósínekhez való Klippon® Connect sorkapcsok a PUSH IN és a csavaros csatlakozástechnika előnyeit kombinálják. A huzalok hajlítási sugár nélkül, szerszámok nélkül csatlakoztathatók. Ez csökkenti a beszerelési magasságot, és fokozza az átláthatóságot, mivel a jelölések és a funkcionális területek jól láthatóak maradnak vezetékezés esetén is.

Klippon® Connect W2C és W2T Range jelhuzalozás és jelrendezés

A feldolgozóipari automatizálás rugalmas megoldásokat kíván az összetett gyártási folyamatokhoz. A kapcsolási rajzai sem kevésbé összetettek, és gyakran változnak még a befejezés előtt röviddel is. A DCS marshalling sorkapcsok új kínálatával megoldást találhat ezekre a kihívásokra. Még az „utolsó percben végzett változtatás” is kivitelezhető anélkül, hogy módosítani kellene a már elvégzett vezetékezésen.

A sorkapcsok egyszerű, kétszintű elrendezésének köszönhetően, a négy alapfunkcióval (folytonosság, leválasztás, biztosíték, földelés) maximális rugalmasságot érhet el, ha a terepi huzalozással rendelkező eszközeit csatlakoztatja. Emellett más alternatívákat is kínálunk az árnyékoló és a PE csatlakoztatására a potenciálmentes árnyékolási koncepcióhoz.

Klippon® Connect A-sorozatú nagyáramú sorkapcsok PUSH IN Power csatlakozással 185 mm²-hez

Az új A2C 150/185... A nagyáramú sorkapcsaink változatai 25 és 185 mm² közötti keresztmetszetekhez alkalmasak, és az innovatív PUSH IN-Power csatlakozástechnikával rendelkeznek. Így Ön egyetlen kényelmes csatlakozórendszert használhat az összes keresztmetszethez, és állandóan hozzáférhet az A-sorozat Klippon® Connect tartozékaihoz.

Letöltések sorkapcsokhoz

Többet szeretne tudni sorkapcsainkról? Minden dokumentumunk letölthető. Tudja meg, mi teszi Klippon® Connect termékeinket különlegessé. Innen letölthető katalógusunk különféle sorkapcsaink széles választékát mutatja be. Brosúráinkban részletes információkat talál egyedi megoldásainkról.

Tanácsadás és támogatás a sorkapcsok témájában

Függetlenül az Ön iparágától, a DIN tartósínhez való, sínre szerelt sorkapcsainkkal és a megfelelő tartozékokkal, például csavarhúzókkal vagy gyűjtősínekkel és szerelősínekkel olyan megoldásokat kínálunk, amelyek minden követelményét teljesítik. Úttörők vagyunk a kapcsolóberendezések szekrényének kialakításában, és kiváló minőségű termékeinkkel évek óta meg tudjuk győzni ügyfeleinket. Bízzon meg képességeinkben, és kérjen szakértőinktől átfogó tanácsadást. Együtt megtaláljuk a projektjéhez és kapcsolóberendezéseihez illő jobb megoldásokat

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó