Klippon® Connect: úttörő csatlakoztatási megoldások

Klippon® Connect: úttörő csatlakoztatási megoldások

Az Industry 4.0 világában az egyre összetettebbé váló gyártási folyamatok és a rohamtempóban fejlődő technológiák a berendezésgyártás terén is új megoldásokat tesznek szükségessé. A Klippon® Connect segítségével a jelenlegi és a jövőbeni kihívásokra egyaránt sikeres megoldásokat találhat: a testreszabott speciális alkalmazási termékek, az általános felhasználású sorkapcsok és a folyamatokat támogató szolgáltatások minden elképzeléshez megfelelő megoldást kínálnak. Tudja már, hogy mit keres? Akkor használja egyszerűsített megoldásainkat. Lent részletesebben is megismerkedhet ajánlatunkkal.

Gyorsmenü

Csatlakozástechnika

Milyen technológiai rendszert részesít előnyben?

Univerzális termékcsalád

Milyen típusú sorkapcsokra van szüksége?

Kínálat speciális alkalmazásokhoz

Egy adott alkalmazáshoz egyéni módon adaptált sorkapcsokat keres?

Termékekkel kapcsolatos hírek

PUSH-IN csatlakozástechnikával ellátott innovatív Klippon® Connect sorkapcsok

PUSH-IN csatlakozástechnikával ellátott innovatív Klippon® Connect sorkapcsok

PUSH-IN csatlakozástechnikával ellátott innovatív Klippon® Connect sorkapcsok

A csupaszított finomsodratú vezetékek mindössze a csatlakozási pontba kell illeszteni, és a csatlakozás a helyére pattan egy jól hallható kattanás mellett. A vezeték folyamatosan, megbízhatóan érintkezik. A csatlakozás kioldásához nyomja meg a zöld kioldógombot. Nem is lehetne gyorsabb vagy egyszerűbb.

Klippon® Connect AITB sorkapcsok az épület berendezéseinek huzalozásához

Klippon® Connect AITB sorkapcsok az épület berendezéseinek huzalozásához

Klippon® Connect AITB sorkapcsok az épület berendezéseinek huzalozásához

Új AITB moduláris sorkapocs-rendszerünket kifejezetten a specifikus követelményeknek és biztonsági előírásoknak megfelelve fejlesztettük ki a vezetékezési és építészeti berendezésekhez. A sorozat speciális tulajdonságai biztosítják a tervezés, a felszerelés és a helyszíni működés valós hozzáadott értékét.

Klippon® Connect TTB-Range az áram és feszültség átalakítóinak vezetékezésére

Klippon® Connect TTB-Range az áram és feszültség átalakítóinak vezetékezésére

Klippon® Connect TTB-Range az áram és feszültség átalakítóinak vezetékezésére

Az áramváltó áramkörökben az ATTB 6 PG CT speciálisan kialakított 2- és 3-pólusú önmegszakító csatlakozóval van felszerelve, amely garantálja a „Make Before Break” (MBB) biztonságos átkapcsolási érintkezést minden kezelési körülmény mellett.

Klippon® Connect WTL 6 STB műszerátalakítók vezetékezésére

A Weidmüller bevizsgált csavaros csatlakozástechnikáját használó mérő-bontó kapcsaival átláthatóan és költséghatékonyan oldhatók meg a csatlakoztatás terén felmerülő kihívások.

Klippon® Connect nagyáramú sorkapcsok

Az automatizálás előretörésével a vezérlőszekrények helyigénye is egyre nő. A sorozatú A2C 50/70 és A2C 95/120 átvezető sorkapcsainkkal könnyedén megfelelhet ezeknek a követelményeknek, és biztonságosan és hatékonyan eljuttathatja az elektromos áramot a fogyasztókhoz.

Klippon® Connect A2T 2.5 DT/DT mérő-bontó sorkapcsok

A2T 2.5 DT/DT mérő-bontó sorkapcsaink segítségével szűk terek esetén is biztonságosan és egyszerűen kialakíthatja az elektromos leválasztást. Mindössze egyetlen sorkapocs segítségével két potenciált is üzemeltethet, így akár 50%-kal kevesebb helyre lesz szükség.

Klippon® Connect A2T 2.5 EM sorkapcsok elektronikus komponensekkel – 3A verzió

Az integrált elektronikus alkatrészeket tartalmazó sorkapcsok helytakarékos módot nyújtanak fontos funkciók áramkörökbe történő integrálására. A standard portfólió sorkapcsokat tartalmaz beépített diódákkal, ellenállásokkal és LED-ekkel.

Újdonság

Klippon® Connect AAP sorkapcsok dupla csatlakozással

A táplálótárcsán több csatlakozás érhető el, így kevesebb alkatrészre van szükség, és Ön időt takarít meg a szerelés során. A rendszer felépítésétől függően további, 3,5 mm vagy 5,1 mm helymegtakarításra van lehetőség.

Klippon® Connect mérő-bontó sorkapcsok

WDTR mérő-bontó sorkapcsaink segítségével szűk terek esetén is biztonságosan és egyszerűen kialakíthatja az elektromos leválasztást. Mindössze egyetlen sorkapocs segítségével két potenciált is üzemeltethet, így akár 50%-kal kevesebb helyre lesz szükség.

Klippon® Connect SDL sorozat csavaros csatlakozással a transzformátorok vezetékezéséhez

Speciálisan kifejlesztett mérő-bontó sorkapcsaink biztonságos megoldást kínálnak a transzformátorok vezetékezéséhez. Az egyszerű használat garantálja a hibamentes és praktikus huzalozást. Így az átalakítók és a mérőeszközök is védelmet élveznek, Ön pedig biztonságosan és pontosan dolgozhat.

Klippon® Connect potenciálelosztó sorkapcsok WPD 111 és WPD 113

A gépek és üzemek ellátásához szükséges energiát és nulla potenciált gyakran tovább kell osztani, például motorok számára. Ezt a lehető legbiztonságosabban, leghatékonyabban és leghelytakarékosabban kell megoldani.

Klippon® Connect SRL sorkapcsok csavaros csatlakozással

Számos alkalmazásban a gázálló, rezgésmentes és megbízható csatlakozás nélkülözhetetlen az energiaméréshez. A csapos csatlakozások megfelelnek mindezen követelményeknek, és a legnagyobb érintkezési felületet kínálják az összes többi vezetékcsatlakoztatási technológiához képest.

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó