Sorkapcsok DIN tartósínekhez: Klippon® Connect, a csatlakozástechnika úttörő megoldása

Az Ipar 4.0 világában az egyre összetettebbé váló gyártási folyamatok és a rohamtempóban fejlődő technológiák a berendezésgyártás terén is új megoldásokat tesznek szükségessé, ideértve a sorkapcsokat is. A Klippon® Connect segítségével a jelenlegi és a jövőbeni kihívásokra egyaránt sikeres megoldásokat találhat: a testreszabott speciális alkalmazási DIN tartósín termékek, a a DIN tartósínekhez való általános felhasználású sorkapcsok és a folyamatokat támogató szolgáltatások minden elképzeléshez megfelelő megoldást kínálnak.

Fontosabb jellemzők

Gyors kiválasztás a sorkapcsok témájában

A DIN tartósínekhez való sorkapcsok iparágtól függetlenül fontosságú szerepet játszanak az iparban. Az, hogy a sorkapcsok milyen szerkezeti kialakítására vagy színére és milyen tartozékokra van szüksége, különböző tényezőtől függ. Legyen szó a vezeték méretéről, a huzalozásról, az adott csatlakozástechnikáról vagy egy nagyon speciális funkcióról, Ön tudja a legjobban, hogy milyen típusú sorkapocsra van szüksége. Gyorsmenünkön keresztül áttekintheti a csatlakozástechnikákat, valamint univerzális és speciális alkalmazásokhoz való kínálatainkat. Megkönnyítjük Önnek az igényeinek pontosan megfelelő sorkapcsok és egyéb termékek megtalálását.

Sorkapcsaink csatlakozástechnikája

A megfelelő csatlakozástechnikát keresi a kapcsolószekrényéhez vagy a kapcsolóberendezéséhez? Moduláris sorkapcsainkkal együttes használattal a Weidmüllernél a technológiák széles körét kínáljuk a kapcsolóberendezésekben a vezetékek és kábelek biztonságos csatlakoztatásához. Innovatív megoldásainkban nyugodtan megbízhat: ilyen például a SNAP IN technológia, amelynek köszönhetően flexibilis vezetékeket és érvéghüvelyeket közvetlenül csatlakoztathat. Vagy bízzon meg bevált húzókengyeles csatlakozásunkban. Nálunk mindenre van megoldás, bármilyen igényei is vannak. Melyik technológiát részesít előnyben? SNAP IN? PUSH-IN csatlakozás Húzókengyeles csatlakozás? Húzókengyeles vagy húzórugós csatlakozás?

Sorkapcsaink univerzális termékválasztéka

DIN sín sorkapcsok jelentik a kapcsolóberendezés és a bemenő huzal közötti kapcsolatot. Ilyen értelemben nélkülözhetetlenek az iparban, szektortól függetlenül. A sorkapcsok azonban annyira sokfélék, mint ahány szektorban használják őket. A legáltalánosabb sorkapcsoktól, például az átmenő sorkapcsoktól a speciális típusú sorkapcsokig, például az elektronikus komponenseket tartalmazó sorkapcsokig pontosan az Ön kapcsolóberendezéséhez szükséges sorkapcsokat találhatja meg átfogó univerzális programunkban. Melyik sorkapocstípus az Ön tökéletes megoldása?

Sorkapcsok kínálata speciális alkalmazásokhoz

Egy adott alkalmazáshoz egyéni módon adaptált sorkapcsokat keres? Nálunk a lehető legkönnyebben kereshet rá a tökéletes sorkapocsra. Termékeinkre nemcsak a DIN tartósínekhez való konkrét sorkapocs vagy csatlakozástechnika alapján kereshet rá, hanem alkalmazástípus alapján is. Természetesen attól függően, hogy a sorkapcsokat hol kívánja használni, azoknak speciális követelményeknek kell megfelelniük. Kiterjedt termékportfóliónkban minden alkalmazási terület sorkapcsait megtalálja.

Termékhírek sorkapcsokról

Munkánkat innováció és fejlődés jellemzi. Igazi úttörők vagyunk a kapcsolószekrények építése / kapcsolóberendezések kialakítása terén. Például 1948-ban mi dobtuk piacra az első műanyagházas sorkapcsot. Azóta nagy utat tettünk meg, és folyamatosan mutatunk be termékinnovációkat azért, hogy Ön minden felmerülő problémát megoldhasson. A sorkapcsok és más termékek körében bemutatott innovációinkkal Ön mindig megelőzi a versenytársait, és teljesíti az Ipar 4.0 követelményeit.

A DIN tartósínek közvetlen, szerszám nélkül szereléséhez

A Klippon® RailSnapper: a DIN tartósínek közvetlen, egyszerű és biztonságos rögzítése a maximális biztonságot szolgáló okos pattintós szerkezettel. Az alacsony szerelési magasságnak köszönhetően lehetséges a felszerelt komponensekkel végzett telepítés. Használja ki a DIN tartósín teljes hosszát. Nincsenek többé bosszantó rések és kihasználatlan helyek. Optimalizálja a folyamatokat, és teremtsen több helyet a vezérlőszekrényben.

Leválasztó sorkapcsok és biztosítékos sorkapcsok SNAP-IN technológiával

Az új, SNAP-IN csatlakozástechnikájú Klippon® Connect biztosítós sorkapcsok optimális passzív áramvédelmet és leválasztást is lehetővé tesznek. Kis méretük miatt rugalmasan szerelhetők, akár szűk helyeken is. A SNAP-IN csatlakozástechnikának köszönhetően könnyen, gyorsan és biztonságosan összekötheti az érzékelőit és működtetőit, egy egyszerű „KATTANÁSSAL”.

Kétszintes sorkapocs PUSH IN csatlakozástechnikával

Az új, oldalsó PUSH IN csatlakozással ellátott, DIN tartósínekhez való Klippon® Connect sorkapcsok a PUSH IN és a csavaros csatlakozástechnika előnyeit kombinálják. A huzalok hajlítási sugár nélkül, szerszámok nélkül csatlakoztathatók. Ez csökkenti a beszerelési magasságot, és fokozza az átláthatóságot, mivel a jelölések és a funkcionális területek jól láthatóak maradnak vezetékezés esetén is.

PUSH IN – 3,5 mm szélességű leválasztó sorkapcsok

ADT 1.5 leválasztó sorkapocs síneink lehetővé teszik a jelek leválasztását max. 10 A-ig, minimum mindössze 3,5 mm szélességgel. A leválasztó sorkapocs előtti és utáni beépített, szabványosított ellenőrzési pontok egyszerű és biztonságos ellenőrzést és vizsgálatot tesz lehetővé az adott területen, még huzalozva is.

Letöltések sorkapcsokhoz

Többet szeretne tudni sorkapcsainkról? Minden dokumentumunk letölthető. Tudja meg, mi teszi Klippon® Connect termékeinket különlegessé. Innen letölthető katalógusunk különféle sorkapcsaink széles választékát mutatja be. Brosúráinkban részletes információkat talál egyedi megoldásainkról.

Tanácsadás és támogatás a sorkapcsok témájában

Függetlenül az Ön iparágától, a DIN tartósínhez való, sínre szerelt sorkapcsainkkal és a megfelelő tartozékokkal, például csavarhúzókkal vagy gyűjtősínekkel és szerelősínekkel olyan megoldásokat kínálunk, amelyek minden követelményét teljesítik. Úttörők vagyunk a kapcsolóberendezések szekrényének kialakításában, és kiváló minőségű termékeinkkel évek óta meg tudjuk győzni ügyfeleinket. Bízzon meg képességeinkben, és kérjen szakértőinktől átfogó tanácsadást. Együtt megtaláljuk a projektjéhez és kapcsolóberendezéseihez illő jobb megoldásokat

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó