Gyors, egyszerű és biztonságos

Gyors, egyszerű és biztonságos

A közvetlenül dugaszolható PUSH IN technológiára épülő csatlakozók a húzórugós sorkapcsokhoz képest akár 50%-kal is képesek csökkenteni a tömör és a krimpelt érvéghüvelyekkel ellátott vezetékek bekötéséhez szükséges időt. A vezetéket egyszerűen csak be kell helyezni a befogóegységbe, és máris kialakíthatja a biztonságos, gáztömör csatlakozást. Ezzel a szerszámot nem igénylő, problémamentes módszerrel még a flexibilis vezetékeket is csatlakoztathatja. A rendszer megfelelő működéséhez elengedhetetlenek a biztonságos és stabilan működő csatlakozók. Különösen igaz ez, ha a berendezéseknek mostoha körülmények között kell üzemelniük, mint például a feldolgozóiparban. PUSH IN technológiánk kiváló biztonságot és egyszerű kezelést garantál a csatlakozásoknál, még a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazási területeken is.

Az online katalógus különböző fejezeteinek gyors elérése

Az előnyök összefoglalása

Időtakarékosság

Időtakarékosság

Magasabb hatékonyság a beszerelésben a biztonság feláldozása nélkül. Az innovatív, közvetlen csatlakoztatású PUSH IN dugaszolható csatlakozó a húzókengyeles sorkapcsokkal összevetve akár 50 százalékkal is képes csökkenteni a csatlakoztatáshoz szükséges időt.

Robotizálásra kész

Robotizálásra kész

A kiemelkedően kompakt kivitelnek és az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően már a tervezési szakasztól kezdve hatékonyabbá teszi a folyamatokat. A PUSH IN technológia garantálja a kiemelkedő biztonságot és az egyszerű kezelést a csatlakozásoknál.

Maximális rugalmasság

Maximális rugalmasság

A Klippon Connect a PUSH IN technológia révén maximális rugalmasságot biztosít a berebdezések tervezésében. Az egyszerű kezelhetőség már a tervezési fázistól segít hatékonyabbá tenni a folyamatokat.

Sorkapcsok PUSH IN technológiával

A számos tartozéknak és a különböző keresztösszekötőknek köszönhetően a PUSH IN technológiára épülő moduláris sorkapcsaink (A sorozat) minden követelménynek megfelelő tökéletes megoldást nyújtanak.

Az Önnek kínált előnyök
 • A vezeték szerszám nélkül eltávolítható
 • Rugalmas rögzítőláb a különböző méretű sorkapocssínek kompenzálására
 • A funkcionális területek egyértelmű megkülönböztetése
 • A keskeny kivitel elegendő helyet hagy a kapcsolószekrényben
 • Rezgésálló és gáztömör csatlakozás rézből készült áramvezető sínnel és rozsdamentes acél rugóval

Klippon® Connect nagyáramú sorkapcsok Termék újdonságok

Az ipari környezetekben használt áramfogyasztóknál egyre rugalmasabb és hatékonyabb kábelezésre van szükség, ugyanakkor a folyamatok magas szintű megbízhatósága terén sem szabad kompromisszumot kötni. Új A2C 35 nagyáramú sorkapcsaink megfelelnek ezeknek a követelményeknek. A PUSH IN-Power csatlakozás és a többi funkció biztonságos és hatékony kábelezést tesz lehetővé.

Klippon® Connect nagyáramú sorkapcsok
 • Előszerelt betáplálóblokkok
 • Szabványos mérőpont
 • További csatlakoztatási lehetőség a vészhelyzeti tápellátás számára
 • Számos változatban kapható, többek között DIN-sínre szerelhető, közvetlen szerelésű és rögzítőlemezre szerelhető változatban is.
 • Előszerelt blokkok formájában érhető el, és különböző hálózati rendszerekkel használható

Figyelmeztető címkék az A sorozathoz Termék újdonságok

A kapcsolóberendezés kialakításának garantálnia kell, hogy a munkatársak megbízható védelmet élvezzenek a veszélyes érintési feszültségek által okozott áramütésekkel szemben. A sorkapcsokat speciális jelölésekkel kell ellátni, amelyek felhívják a figyelmet, hogy a sorkapcsok feszültség alatt lehetnek, még akkor is, ha a főkapcsoló le van kapcsolva. Új AAM figyelmeztető címkéinkkel hatékonyan felhívhatja a figyelmet a veszélyre. Ezek a címkék gyorsan és könnyen rápattinthatók az A sorozatú, 1,5 és 16 mm² közötti keresztmetszetű sorkapcsokra. A kiváló minőségű nyomatok még kedvezőtlen környezeti feltételek mellett is garantálják a tartós jelölést.

Figyelmeztető címkék az A sorozathoz
 • Feszültség alatti sorkapcsok feltűnő megjelölése
 • Gyors, szerszámmentes szerelés
 • Környezeti feltételeknek ellenálló nyomatok

Úttörő csatlakoztatási megoldások

Úttörő csatlakoztatási megoldások

Úttörő csatlakoztatási megoldások

A Klippon® Connect segítségével innovatív ötleteket kínálunk a berendezések kiemelkedő hatékonyságú tervezéséhez, felszereléséhez és használatához. Átalakított sorkapocsválasztékunk egyedileg adaptált alkalmazási termékeket, praktikus elemekkel felszerelt új PUSH IN sorkapcsokat (A sorozat) és a Weidmüller Configurator folyamattámogató szoftvert is tartalmazza.

Tökéletes kiegészítés

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

A Weidmüller Configuratort a gyors és egyszerű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink megrendeléséhez használhatja. A megoldás megszakítás nélküli munkafolyamatot tesz lehetővé, az E-CAD szoftverrel való tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció létrehozásáig.

Orange Selection

Orange Selection

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor a következő napon már úton is lesz Önhöz.

Ipari tapasztalat

Ipari tapasztalat

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó