Egyszerű, gyors és biztonságos vezetékezés áramváltók és transzformátorok részére

Alállomási vagy egyéb áramszolgáltatói (T&D) alkalmazás esetében az áramváltókat és transzformátorokat főként védelmi és mérési feladatokra használják. A Klippon® Connect mérő-bontó sorkapcsokat úgy terveztük meg, hogy megfeleljenek e két kritikus alkalmazás összes csatlakozási követelményének. A áramváltók és transzformátorok vezetékezése különösen könnyen és biztonságosan elvégezhető az új sorkapocs-család segítségével - még összetett áramkörökben is Az üzem közbeni működési hibák megelőzése növeli az üzemi rendelkezésre állás idejét, és meghosszabbítja a teljes vezérlőszekrény élettartamát. Így a végfelhasználóra vonatkozó követelmények a lehető legnagyobb mértékben teljesülnek.

Az előnyök összefoglalása

Tervező részére biztosított adatokkal támogatott tervezési fázis

Tervező részére biztosított adatokkal támogatott tervezési fázis

A biztonság szempontjából fontos tartozékok és használatra alkalmas termékösszeállítások meghatározása a Weidmueller konfiguráló szoftver (WMC) segítségével.

Flexibilis telepítési fázis

Flexibilis telepítési fázis

Keresztösszekötő csatorna a bontó érintkező előtt és után a maximális rugalmasság érdekében.

Biztonságos üzemeltetési fázis

Biztonságos üzemeltetési fázis

Az összes funkcióval és biztonsággal kapcsolatos komponens rögzítetten van csatlakoztatva a sorkapocshoz.

Szinte minden alkalmazáshoz megfelelő sorkapcsokból univerzálisan használható és széleskörű választékot kínálunk. A termékek és a szolgáltatások ennek megfelelő irányba terelése az ügyfél folyamatai számára jelentős termelékenységi előnyöket biztosít

Davide Montaldo, stratégiai termék menedzser, ODTS

Egyedi jellemzők, amelyek a folyamat egészén át hozzáadott értéket biztosítanak

null

A tervezési fázis kulcsfontosságú a teljes berendezésgyártás sikere és költséghatékonysága szempontjából, és a digitális termékadatok, illetve a kapcsolódó műszaki tervezési eszközök intelligens együttműködését igényli. A telepítés kulcsa a hatékony és egyszerű vezetékezés.

Termékeink egyik legfőbb jellemzője az intuitív kezelés és az átlátható kialakítás. A sorkapcsok minden funkciója azonnal megkülönböztethető egymástól.

Klippon® Connect termékeink szabványosított vizsgálópontokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik az automatizált vizsgálati és tesztelési folyamatokat. Ilyen módon a karbantartási és vizsgálati folyamatokat sokkal biztonságosabban és gyorsabban lehet elvégezni.

A Klippon® Connect TTB család kiemelkedő jellemzői

Megbízható összehasonlító mérés

Megbízható összehasonlító mérés

Megbízható összehasonlító mérés

A szabadalmaztatott CM (összehasonlító mérés) kart összekötő kapcsok lehetővé teszik a két sorkapocs tetszőleges elválasztását a kalibrált mérőeszköz csatlakoztatásához. A mérés után a rögzített kar visszatér az eredeti pozíciójába, miközben a „make before break” érintkező aktív marad. Ez a TTB család egyedi jellemzője, amely maximális biztonságot garantál a személyzet és az eszközmegőrzés tekintetében.

Továbbfejlesztett biztonság takarófedél rendszer

Továbbfejlesztett biztonság takarófedél rendszer

Továbbfejlesztett biztonság takarófedél rendszer

Az átlátszó fedél rendszer a teljes szerelvényt védi és tömíti. Teljes hosszúságú profilként vagy egyedi fedél formájában kapható. Csak akkor rögzíthető, ha az összes csatlakozó komponens a kezdeti helyzetben van. A szerelvény optimális védelemmel van ellátva a vizuális vizsgálat nélküli, jogosulatlan hozzáféréssel szemben.

Tökéletes kiegészítés Önnek

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Használja a Weidmüller Configuratort a gyors és könnyű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink kéréséhez. A megoldás megszakítás nélküli munkafolyamatot tesz lehetővé, az E-CAD szoftverrel való tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció létrehozásáig.

Orange Selection

Orange Selection

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor az árucikkek a következő napon már úton is lesznek Önhöz.

Ipari tapasztalat

Ipari tapasztalat

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó