Megjelent az új Túlfeszültség védelem katalógusunk

Megjelent az új Túlfeszültség védelem katalógusunk

Tisztelt Partnereink, Kollégák, Barátaink!

A digitalizáció, az intelligens eszközök és rendszerek terjedésével, egyre több készülék-berendezés érzékenyebb a hálózati feszültség zavarokra.

A túlfeszültség-védelem fontosságáról az elmúlt 20-30 évben, ha nem is tudtunk saját szemmel meggyőződni (valós fizikai működésüket megfigyelni), de tapasztaltuk, illetve biztosak lehetünk abban, hogy megbízhatóan működnek, megvédik értékeinket.

Egy dolog változatlan: a folyamatos fejlesztés. A műszaki fejlesztési verseny arra ̋kényszeríti ̋ a gyártókat, hogy egyre kompaktabb, sokoldalúbb, megbízhatóbb és hatékonyabb eszközöket gyártsanak, melyekkel tervezői és kivitelezői oldalon gyorsabban, kisebb helyigénnyel, valamint magasabb védelmi szinttel lehet ellátni készülékeink védelmét.

Az alábbi nyomtatott katalógus rendhagyó, egyrészt mert a felgyorsult ̋digitalizációs ̋ műszaki világunkban is látjuk, tapasztaljuk, hogy fontos és szükséges a magyar nyelvű nyomtatott műszaki segítség.

Másrészt a katalógus fordításakor jöttünk rá, hogy ki kell egészítenünk az eredeti angol nyelvű mesterpéldányt bevezető fejezettel, mivel szeretnénk naprakészek maradni.Csak a legfontosabb fejlesztéseink csokorba gyűjtve:

1. Keskeny, cserélhető betétes 25kA/pólus (10/30us) készülék (áramszolgáltatói rendszerengedéllyel), HAD szikraköztechnológiával

2. VPU AC sorozat beépített biztosítékkal

3. I+II védelem 950VAC névleges feszültségű hálózatra

4. Optimális védelem a legkisebb helyen: VPU AC II+III 20 S

5. 2x3 néha 5, keresse a VPU PV I+II 5 1000 készülékeket

6. VPU IoT AC: Folyamatos monitoring, valós időben

Köszönetet mondunk az elmúlt évek együttműködéséért, projektekben nyújtott támogatásukért, túlfeszültség-levezető készülékeinkbe vetett bizalmukért, valamint kérjük támogatásukat az elkövetkező évekre is.

Fajka Géza

BDM

Katalógus letöltése