Tanácsadás és tervezés

Szolgáltatásaink között az automatizálás technológiai és csatlakoztatási tanácsadást is megtalálja. Az ötlet megszületésétől kezdve a termék megvalósulásáig támogatást nyújtunk Önnek a Weidmüller Configurator szoftverrel.

Tanácsadás és tervezés

Szakértelem az automatizálás és a csatlakoztatás területén – egy csapatban a világ minden táján: az Ön régiójában is tapasztalt mérnökeink dolgoznak azon, hogy Önnel közösen meg tudják oldani a mindennapok során felmerülő problémákat. Ügyfeleink átfogó tanácsadást és tervezési támogatást kérhetnek szakembereinktől.

easyConnect – Az Ön ipari szolgáltatásplatformja

Ön tervezi, szereli és üzemelteti – az easyConnect növeli az Ön folyamatainak és termékeinek az értékét. Felhő platformunk integrált, moduláris és méretezhető kínálata az Ön egyedi használati esetéhez igazítható.

Tanácsadás és tervezés

Az Ön számára a legfontosabb kihívás a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése. Ehhez intelligens, egyedi megoldásokra van szükség. Akár módosított termékekről, akár előszerelt kalapsínről, akár teljes kis méretű szekrényekről van szó, alkalmazásközpontunk hozzáértő, az Ön igényeire szabott tervezői és gyártási szolgáltatásokat kínál.

Connectivity Consulting

Küldetésünk, hogy ügyfeleink optimális hatékonysággal végezhessék a munkájukat. Termékkínálatunk mellet ezért számos szolgáltatással is tudjuk önöket támogatni az elektromos szekrény tervezés és gyártás különböző szakaszaiban. Együttműködésünk révén akár 30%-kal rövidebb ciklusidőket érhet el, valamint akár 20%-kal több hellyel gazdálkodhat a vezérlő szekrényben, és lecsökkentheti a hibák számát.

A Weidmüller minden ipari környezetben otthon van. Tapasztalt Connectivity Consultant tanácsadókból álló csapatunk gyakorlati megoldásokkal segíti partnereink munkáját.

Egyszerűsítse a tervezési folyamatát a Weidmüller Configurator tervezőszoftverünkkel

A vezérlőszekrény a folyamatosan fejlődő gépek és gyártócellák vezérlőközpontjául szolgál. A Weidmüller tervezői megoldásai az első lépésektől kezdve részét képezik a folyamatnak, így leegyszerűsítik a termékfejlesztést.

Akkreditált laboratórium

Termékeinek minőségét, teljesítményét és biztonságát akkreditált laboratóriumunk garantálja