null

Téma:Úgy lehet sikeres az értékesítésben, ha a lehető legjobban megmutatja szakértelmét. Az új Distribution PRO program kiemeli a Weidmüller értékesítési partnereit a tömegből, és még vonzóbbá teszi őket a végfelhasználók számára.

Olvasási idő: 4 perc

Roger Kroon
Globális disztribúciós vezető

Én irányítom a Weidmüller globális disztribúciós menedzsmentjét, és vezetem a disztribúciós szakértők csapatát. Közösen azon dolgozunk, hogy hosszú távú és mindkét fél számára előnyös partneri kapcsolatokat építsünk ki, hogy valódi hozzáadott értéket teremthessünk közös ügyfeleinknek.

A professzionális partneri együttműködés kifizetődik

null

Értékesítési partnereink kulcsfontosságú kapcsolatot jelentenek a végfelhasználóinkkal. Sokan közülük kiemelkednek a versenytársaik közül kivételes teljesítményükkel és átlátható profiljukkal. Mindezek által biztosítják vásárlóiknak, hogy a legjobb beszállítót választják. Ezeket a törekvéseket a Weidmüller olyan termékekkel és megoldásokkal támogatja, amelyek tökéletesen igazodnak a különféle vásárlói, ipari és piaci igényekhez. A Weidmüller márka ereje az aktív értékesítési támogatással együtt maximalizálja az értékesítés sikerét.

A különösen elkötelezett disztribúciós partnereink teljesítménye rendkívül értékes számunkra. Éppen ezért jelentettük be a közelmúltban a Distribution PRO partnerprogramunk indulását. Ez a disztribúciós partnereink magas szintű szakértelmére helyezi a középppontba, és még határozottabban kiemeli hozzáértésüket a végfelhasználók számára. A program különféle szolgáltatásokat kínál képviselőink számára. A termékekkel kapcsolatos képzésektől, az ügyfeleknek nyújtott tanácsadástól és marketingtől kezdve a rendeléssel és vásárlással járó előnyökig. A következőkben részletesen bemutatjuk a Weidmüller Distribution PRO Partner tanúsítvány kínálta előnyöket.


Korai információk és részvétel

null

Amikor partneri együttműködésről beszélünk, komolyan is gondoljuk. Distribution PRO partnereinket bizalmunkba fogadjuk, és mindig megosztjuk velük legújabb piaci információinkat és technológiai fejlesztéseinket. Így korán értesülhetnek a piaci változásokról, és optimálisan felkészülhetnek. A PRO partnereknek emellett rendszeresen elküldjük termékújításaink előzetes tájékoztató anyagát. A szoros együttműködéssel lehetőség nyílik a forgalmazási célok közös tervezésére, célzott megvalósítására, valamint a siker optimális elérésének biztosítására.


Széles körű készségfejlesztés és képzés

null

A hozzáértés a sikeres értékesítés alapvető összetevője. Csak a hozzáértő alkalmazottak képesek optimális tanácsadást és támogatást nyújtani, és megszerezni az ügyfeleket. Így növelik az ügyfél-elégedettséget, javítják az ügyfelek lojalitását, ajánlásokat szereznek és még több értékesítést generálnak. Ezért kínáljuk Distribution PRO partnereink alkalmazottainak számos ingyenes képzési programunkat, ellátva őket a termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos összetett ismeretekkel. A kompakt képzési programokat a Weidmüller tapasztalt oktatói állították össze. Ezek tartalmát PRO partnereink igényeire szabva határoztuk meg, és ingyenesen elérhetővé tettük minden alkalmazott számára, hogy bárhonnan elérhessék üzleti fiókjukon keresztül.

A képzések mellett PRO partnereink alkalmazottai hozzáférhetnek első osztályú online és offline szolgáltatásainkhoz is. Ezek keretében lehetőség van a Weidmüller szakértőivel folytatott konzultációra. Ők aktívan segítik az ügyféltanácsadást, a személyre szabott megoldások kifejlesztését és az értékesítési csapat támogatását. Ennek köszönhetően PRO partnereink optimálisan elégíthetik ki a piac, az iparágak és a végfelhasználók folyamatosan változó igényeit. Alapos tudásra tehetnek szert, így megtanulhatják, hogyan lehetnek még sikeresebbek az értékesítésben.


Aktív értékesítési támogatás

Ha szeretné megerősíteni piaci pozícióját, olyan jellemzőkkel kell bírnia, amelyek egyértelműen megkülönböztetik a többiektől, felismerhető hozzáadott értéket kell felmutatnia, és hatékony kommunikációt kell folytatnia. A Weidmüller Distribution PRO Partner tanúsítványa különösen alkalmas erre. A tanúsítvány kiemeli a forgalmazót a tömegből és biztosítják a végfelhasználónak, hogy hozzáértő, hatékony és megbízható partnert választ. Ahhoz, hogy partnereink teljes mértékben kihasználhassák a tanúsítvány adta lehetőségeket marketing tevékenységükhöz, a Weidmüller források és műveletek átfogó csomagját kínálja az online és offline hirdetésekhez.


A Weidmüller összes Distribution PRO partnere különleges pecsétet kap, hogy jól látható legyen a minősítésük. A Weidmüller arra használja a pecsétet, hogy tanúsított forgalmazóit preferált partnerként promotálja. A tanúsított forgalmazók saját hirdetéseikhez is használhatják – online és offline egyaránt. A végső ügyfelek előtti láthatóság növeléséhez a PRO partnerek hozzáférhetnek a Weidmüller különféle csatornáihoz, hirdetési és promóciós célokból. Ezek magukban foglalják például a Weidmüller online kampányait és közös hirdetési kampányait is. A partnerek hirdetési jelenlétének további optimalizálásához a Weidmüller ingyenes anyagokkal is ellátja őket a nyomtatott és online hirdetésekhez.


Belépési kvalifikáció

null

A valós megkülönböztetés érdekében a Distribution PRO partnerprogram csak a kiválasztott forgalmazók számára van fenntartva. A nagyon aktív és jól teljesítő forgalmazókat közvetlenül keressük fel, hogy meghívjuk őket a programban való részvételre. A kiválasztás olyan kritériumok alapján történik, mint például hozzáértés, megbízhatóság és még sok egyéb. Azok, akik megfelelnek a programban való részvétel feltételeinek, felkerülnek a Distribution PRO partnerek listájára, és részesülhetnek a program minden előnyéből. A Distribution PRO programmal kapcsolatban további információkat találhat: itt


Tökéletes kiegészítés

További információk a kereskedőpartnerekről