Ránk számíthat

Ránk számíthat

Nem számít, hogy milyen területeken kell bizonyítania, a Weidmüllerre és kereskedőpartnereinkre bármikor számíthat. Célunk, hogy hosszú távú, bizalomra épülő partneri kapcsolatokat építsünk ki. Így ügyfeleink mindig, a világ minden pontján ugyanolyan magas minőségű tanácsadásban, termékekben és szolgáltatásokban részesülhetnek. Ezenfelül helyi szakértőink mélyreható ismereteire és logisztikai tudására is számíthat. Így Ön garantáltan időben megkapja a szükséges termékeket.

Az előnyök összefoglalása

Kiemelkedő szakértelem

Kiemelkedő szakértelem

Kereskedőpartnereink között globális szereplőket és helyi szakértőket egyaránt talál. A közös bennük, hogy tökéletesen tisztában vannak a Weidmüller kínálatával és megoldásaival.

Teljes rugalmasság

Teljes rugalmasság

Akár online, akár személyesen szeret vásárolni, hosszú távra tervez vagy másnapi kiszállítást igényel, partnereink képesek kielégíteni az igényeit, és támogatják Önt a célkitűzései megvalósításában.

Teljesen ügyfélspecifikus megoldások

Teljesen ügyfélspecifikus megoldások

Kereskedőpartnereink részletes ismeretekkel rendelkeznek az iparági trendekről és a helyi követelményekről, így tökéletesen az Ön igényeire szabott tanácsadással és megoldásokkal tudják segíteni a munkában.

Egy cél, egy csapat: globális disztribútori partnereink

Mindig Ön mellett

Mindig Ön mellett

Mindig Ön mellett

Egy dologban biztos lehet: kereskedőpartnereinkre mindig számíthat. A helyi piacok és igények, valamint a Weidmüller-portfólió részletes ismeretének köszönhetően minden kihívásra megfelelő megoldást tudnak javasolni Önnek. A legmodernebb és legjobb minőségű megoldások, az Ön közelében. Keressen minket bármikor, ha rövid időn belül van szüksége személyes tanácsadásra!

Kereskedőpartnerek keresése világszerte

Tudjuk, hogy a hasonlóan gondolkodó cégekkel kialakított hosszú távú partneri kapcsolatok kiemelkedően fontosak a sikerünkhöz. A Weidmüller nagyra értékeli a kereskedőpartnereivel való közös munkát. Megosztjuk egymással a tudásunkat, így mindig a megfelelő termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal tudjuk segíteni ügyfeleinket az előttük álló kihívások leküzdésében.

Laurent Dussouchet, Globális Disztribúció vezető

A jó dolgok néha közelebb vannak, mint gondolná: szakértő helyi kereskedőpartnereink

Kapcsolatfelvétel

Tökéletes kiegészítés

További információk a kereskedőpartnerekről