Kapcsolóüzemű tápegységek: univerzálisan alkalmazhatók minden alkalmazáshoz

A 24/7 gyártó létesítményekben és a legmagasabb szintű biztonsági követelményekkel működő alkalmazásoknál, valamint a sorozatos gépgyártás egyszerűbb alkalmazásainál egyaránt három döntő tényező van, amely különösen fontos a költséghatékonyság szempontjából: az üzem rendelkezésre állása, karbantartási költségek és energiakövetelmények. Emiatt igen magas a kapcsolóüzemű megtáplálás iránti igény. A megfelelő tápellátás kiválasztásakor ezért különös figyelmet kell fordítani a tartósságra, az energiahatékonyságra és a megbízhatóságra. Míg a helytakarékos megoldások egyre egyértelműbb választást kínálnak a funkcióik folyamatosan szélesedő skálájának köszönhetően, a kommunikációs képesség szintén egyre inkább döntő szerepet játszik. Kapcsolóüzemű tápegységeink megfelelnek mindezen követelményeknek, miközben biztosítják, hogy az üzlete hatékony és versenyképes maradhasson.

Termékkínálatunk kapcsol tápegységek területén

Maradjon versenyképes a kapcsolóüzemű tápegységeink által kínált előnyök révén. Megoldások széles skáláját kínáljuk, hogy megfeleljünk a helyre, megbízhatóságra, tartósságra és a vezérlőrendszerek digitális integrációjára, valamint az ipari IoT-képességre vonatkozó elvárásainak (az engedélyezési értékek az adataiból származnak). Masszív áramátalakítóink szinte minden alkalmazáshoz megfelelőek, belföldi és nemzetközi szinten egyaránt. Az elvárásainak megfelelő, tökéletes kapcsolóüzemű tápegységet is megtalálhatja az online termékkatalógusunkban részletesen bemutatott termékeink között.

Segítünk megtalálni az igényeinek megfelelő kapcsolóüzemű tápegységet. Egyszerűen vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, és egyeztessenek időpontot egy átfogó konzultációhoz.

Újdonság

PROtop – az innovatív tápegység

Innovatív PROtop megoldásunkkal versenyképes maradhat az energiaköltségek hosszú távú csökkentésének, a rendszer fokozott rendelkezésre állásának és a magas MTBF értékeknek köszönhetően. A redundáns tápellátási rendszerek erős DCL vagy ORing technológiája révén a PROtop tápellátási rendszereink egyre előkelőbb helyre kerülnek a területen. A további rendelkezésre álló kommunikációs kapacitás lehetővé teszi, hogy felügyeljék az eszközöket és állapotukat, és integrálják őket az IIoT világába. A PROtop kapcsolóüzemű tápegységekkel maximális rendelkezésre állásra számíthat a rendszerektől, mérsékelten alacsony karbantartási költségek mellett.

 • Optimális hatékonyság (akár 95,3%) a hosszú távú energiamegtakarítások érdekében
 • Nagy dinamikatartomány az egyedülálló DCL technológiának köszönhetően
 • Kommunikációs modulok az állapotfelügyelethez
 • Közvetlen párhuzamos kapcsolat az integrált ORing MOSFET egységekkel
 • Robbanásveszélyes környezethez is megfelelő
 • Jóváhagyások széles skálája (cULus, Bureau Veritas, DNV, Lloyd’s Register, ABS, TÜV, RINA, ATEX és IECEX)

Csúcsminőségű PROtop tápegységek: Megbízható kapcsolóüzemű tápegységek a Weidmüllertől

Csúcsminőségű PROtop tápegységek: Megbízható kapcsolóüzemű tápegységek a Weidmüllertől

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A csúcsminőségű tápegységeknek hatékonyan és megbízhatóan kell teljesíteniük még nagy kihívást jelentő ipari környezetben is, miközben magas szintű biztonságot kell nyújtania. Az innovatív DCL technológia révén a PROtop tápellátási rendszerek kapcsolóüzemű tápegységei is részesülnek az egyedi energiatartalékok által kínált előnyökből. Ideális a kismegszakítók megbízható impulzusos aktiválásához, vagy az erőteljes motorindítás energiatöbbletének forrásaként.

PROmax – a csúcsteljesítményű megoldás

Teljesítmény és tartósság – ezek a jellemzők különböztetik meg PROmax kapcsolóüzemű tápegységeinket a versenytársaktól. Akár 20%-os folyamatos túlterhelést is képesek kezelni. Még a magas vezérlőszekrény-hőmérsékleteknél előforduló, 300%-os, rövid ideig tartó csúcsterhelések sem befolyásolják ezeket a kapcsolóüzemű tápegységeket. Magas szintű skálázhatóságot és maximális teljesítményt kínál széles hőmérséklet-tartományon át, így különösen alkalmas nagy igénybevételt jelentő követelmények esetén, az automatizálás kihívásai mellett. A kiemelkedő teljesítmény ellenére termékeink keskenyek, így a tápegységek szinte bármelyik vezérlőszekrénybe illeszkednek. A termékeket kombinálhatja PROmax kínálatunk termékeivel, a dióda és CAP moduljainkkal, valamint szünetmentes DC UPS egységeinkkel, hogy olyan egyedi megoldásokat találhasson, amelyek megfelelnek igényeinek.

 • Biztonságos működés nagy teljesítménytartalékkal 60 °C-ig, indítás akár -40 °C-on is
 • Könnyedén képes kezelni a folyamatos túlterheléseket és a tranziens terheléscsúcsokat is
 • Kis szélességének köszönhetően szűk helyeken is alkalmazható
 • Nemzetközi tanúsítványokkal (cULus, DNV, RMC/ACMA, TÜV)
Újdonság

PRObas

Az új PRObas tápegységeket kiváló teljesítmény, kompakt kialakítás és nagyszerű ár-érték arány jellemzi. A termékcsalád 12 változatban kapható: 5, 12, 24 vagy 48 V DC kimeneti feszültséggel és széles bemeneti tartománnyal. Az összes egység átfogó biztonsági funkciókkal és nemzetközi jóváhagyásokkal rendelkezik. Elektronikus biztosítékainkkal, DC szünetmentes tápegységeinkkel és diódamoduljaikkal való kompatibilitásuknak köszönhetően teljesítményellátó rendszerek felállításához is alkalmasak.

 • Kompakt kialakítás rugalmas rögzítési lehetőségekkel (DIN tartósín vagy fal)
 • Magas, akár 95%-os hatékonyság
 • -25 és +70 °C közötti széles üzemi hőmérséklet-tartomány (indítás -40°C-on)
 • Nemzetközi tanúsítványok (cULus, NEC Class2 és cCSAus)

A legjobb alap az Ön tápellátásához: PRObas - nagy hatásfokú, megbízható, megfizethető

A legjobb alap az Ön tápellátásához: PRObas - nagy hatásfokú, megbízható, megfizethető

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Alapvető funkciók a legmagasabb szinten. Rendkívül gazdaságos erős teljesítmény és kompakt kialakítás mellett. Robusztus és megbízható. Univerzális használat a változatok széles kínálatának és a nemzetközi engedélyeknek (pl. cULus, NEC Class2 és cCSAus) köszönhetően. Rugalmas szerelés akár tartósíneken, akár közvetlenül a panelfalra csavarozva.

PROeco – a gazdaságos megoldás

Az átlagon felüli teljesítményszint különösen fontos, ha versenyképes előnyökre szeretne szert tenni a gépek sorozatgyártásában. Így a PROeco sorozat nem csupán kedvező árú, hanem kiváló teljesítményt és nagyfokú rugalmasságot is kínál, miközben minden alapvető funkciót ellát. A kompakt méretével és egyszerű szervizelésével a PROeco kapcsolóüzemű tápegységek egységesen telepíthetőek minden alkalmazásba, biztosítva mind a rövidzárlati, mind pedig a túlterhelési ellenállást, valamint az erős hőmérsékleti védelmet. Élvezze a kiterjedt biztonsági funkciók előnyeit, és kombinálja kapcsolóüzemű tápegységeinket kondenzátor és dióda moduljainkkal, valamint UPS komponenseinkkel a redundáns tápellátás létrehozásáért.

 • Az „eco” termékcsalád is képes akár 93%-os hatékonyság elérésére
 • Kompakt kivitel: csupán 100 mm-es beszerelési mélység
 • A háromszínű LED-es kijelző 90%-os kimeneti áram esetén figyelmeztet
 • Tanúsítványok: cULus és TÜV

INSTA POWER

Egyfázisú kapcsolóüzemű tápegységet keres, amely kiterjedt teljesítménytartományt, remek érték arányt és kompakt kialakítást kínál? Akkor INSTA POWER kapcsoló tápegységeink jelentik a megoldást. Ezeknek az áramátalakítóknak még a -25 °C és +70 °C közötti hőmérséklet-tartomány sem jelent problémát. Sőt, széles körű feszültségbemenettel működnek, és a nemzetközi tanúsítványoknak köszönhetően számos területen használhatóak. Legyen szó akár alacsony teljesítményigényű automatizálási rendszerekről vagy telekommunikációról, kapcsolóüzemű tápegységeink elvégzik a munkát.

 • Több különböző teljesítménytartomány, kompakt kialakítás
 • -25 °C és +70 °C közötti hőmérséklet-tartomány
 • Széles bemeneti feszültségtartomány
 • Nemzetközi tanúsítványok: (cULus, cCSAus (UL508)) Cl 1. Div. 2. és NEC 2. osztály 90 W-ig, TÜV, RCM/ACMA)

PRO PM

A Weidmüller PRO PM kapcsolóüzemű tápegységeit egyedülálló rugalmasságuk jellemzi, így számos követelménynek és alkalmazásnak megfelelnek. A rugalmasság a számos különféle – 5, 12, 24 és 48 V-os – modellnek és a kiterjedt nemzetközi tanúsítványoknak köszönhető, amelyeket magáénak tudhat. A 35 W és 350 W közötti teljesítmény köszönhetően a PRO PM kapcsolóüzemű tápegységeink ideálisak számos standard berendezéshez.

 • Univerzális használatra készült falra szerelhető tápegység
 • 35 W és 350 W közötti teljesítménytartomány
 • Rendkívül lapos profiljának köszönhetően kis méretű rendszerekhez is tökéletesen alkalmas
 • Tanúsítvány: cURus

További termékcsaládok és tartozékok a kapcsolóüzemű tápegységekhez

Optimalizálja tápegységét a Weidmüller termékválasztékában megtalálható tartozékokkal. Például a moduljainkkal létrehozott redundáns tápellátással megvédheti kapcsolóüzemű tápegységeit a 24 VDC vezérlőfeszültség meghibásodásától. Nálunk minden követelményhez megtalálja az ideális terméket, és segítünk azonosítani az igényeinek megfelelő megoldást.

Redundancia és dióda modulok kapcsolóüzemű tápegységhez

A redundáns kialakítású tápellátás dupla előnyt kínál: a 24 V DC vezérlőfeszültség nem szakad meg, ha valamelyik kapcsolóüzemű tápegység meghibásodik, valamint valamelyik fázis hibája esetén sem. Az egyes redundáns ágak külön-külön is képesek a teljes kimeneti terhelés tápellátására.

Szolgáltatások a Weidmüller kapcsolóüzemű tápegységeihez

Használja ki a szolgáltatásunk és piaci tapasztalataink által kínált előnyöket a kapcsolóüzemű tápegységeink révén

Bármi legyen is fontos a kapcsolóüzemű tápegységek terén, mi mindig a legjobb tanácsokkal látjuk el Önt. Átfogó szolgáltatási szinteken át támogatjuk Önt, és biztosítjuk, hogy az üzlete a lehető leghatékonyabban működjön. Az állandóan elérhető termékektől a teljes körű termékinformációkig mindig számíthat a támogatásunkra. Mindig bízhat sokéves tapasztalatunkban és szakértelmünkben, amelyet mindig örömmel osztunk meg Önnel. Szakértőinkhez bármikor fordulhat ügyfélszolgálatunkon keresztül.

A tápellátás támogatása

Optimális támogatást kínálunk a termékekkel kapcsolatos teljes körű információk révén. Legyen szó akár tanúsítványokról, alkalmazásra vonatkozó megjegyzésekről vagy rajzokról, mi mindennel ellátjuk, amire szüksége lesz a kapcsolóüzemű tápegységek működtetéséhez.

Weidmüller Configurator

A Weidmüller Configurator egy szoftveres alkalmazás, amelyet egyetlen kattintással letölthet a berendezés vagy a vezérlőszekrény konfigurálásához. Egyszerűen szerelheti fel a kapcsolóüzemű tápegységeket, és közvetlenül az alkalmazásból rendelheti meg a személyre szabott termékét.

Időtakarékos adatellátás

Termékkatalógusunk különböző formátumú 3D-s CAD-modelleket kínál, és CAE-adatok is bármikor letölthetők. Ezek átfogó információkkal látják el Önt a kapcsolóüzemű tápegységekről és egyéb termékekről.

Elektronikus termékadatok értékesítési partnereink számára

BMECat és egyéb formátumokban elérhető elektronikus katalógusunkkal gyorsan hozzáférést nyerhet az igazolt standardokon alapuló adatok létrehozásához

Kapcsolóüzemű tápegységeink alkalmazási területei

A különféle kapcsolóüzemű tápegységek termékcsaládja által kínált széles választéknak köszönhetően a legtöbb alkalmazáshoz megtalálhatja a megfelelő kapcsolóüzemű tápegységet. Legyen szó akár mechanikai és üzemmérnöki tervezésről, feldolgozóiparról, hajóépítésről, energiaiparról, e-mobilitásról vagy rendszerek és technológiák kiépítéséről – nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő, ideális megoldást. Segítünk meghatározni a biztonságos tápellátást, amely innovatív, erőteljes és gazdaságosság szempontjából is megfelel az alkalmazásának.

Kulcstényező a funkcionális megbízhatóság - A Weidmüller kapcsolóüzemű tápegységei

A helyi és a tömegközlekedésben alkalmazott rendszermegoldások területén a HANNING & KAHL vállalat csak olyan technológiákban bízik, amelyekről úgy gondolja, hogy ki fogják állni az idő próbáját – ilyenek például a Weidmüller elektronikai megoldásai.

Letöltések a kapcsolóüzemű tápegységekhez

Teljes körű termékinformációkkal és szakértői ismeretekkel látjuk el Önt. Az egyes termékek portfóliójának áttekintésében minden esetlegesen felmerülő kérdésére választ kaphat. Alternatív megoldásként letöltheti termékkatalógusunkat, hogy megtalálhassa az igényeinek megfelelő kapcsolóüzemű tápegységeket.

Tanácsadás és támogatás kapcsolóüzemű tápegységeinkhez

Kiváló minőségű teljesítménykezelési megoldásokat keres egyedi hozzáadott funkciókkal, amelyek masszívak, és nemzetközi szinten is használhatóak? Ha igen, a Weidmüller teljesíti precíz követelményeit. Mi vagyunk az Ön kapcsolata, és megtaláljuk azokat a megfelelő kapcsolóüzemű tápegységeket, amelyek nagyobb hatásfokot és helytakarékosságot eredményeznek. Akár nagyfokú megbízhatóságot, hatékony rendszert vagy a lehető legkisebb kialakítást keresi, nálunk megtalálja a szükséges megoldást. Bízzon szakértelmünkben, és találja meg az Ön számára megfelelő kapcsolóüzemű tápegységeket. Támogató központunk szintén mindig az Ön rendelkezésére áll.

Tanácsadás és támogatás

Fajka Géza

Műszaki szakértő