Az IIoT-hez vezető egyszerű út - Maximális hatásfok az intelligens adathasználatnak köszönhetően

Az IIoT-hez vezető egyszerű út - Maximális hatásfok az intelligens adathasználatnak köszönhetően

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Az átlagos gyár lenyűgöző, napi 1 terabájt adatmennyiséget hoz létre, de ebből 1 százaléknál kevesebb hasznosul ténylegesen nyereséges módon. 99% kiaknázatlan potenciál vár arra, hogy a gépek hatékonyabbá váljanak, és jobban megjósolhatók legyenek a meghibásodások.

Mi a legegyszerűbb módja a kezdésnek? És hogyan alakíthatók az adatok valódi hozzáadott értékké?

Tekintse meg rövid animációnkat, hogy többet tudjon meg, és induljon el az adatok hatékony felhasználásához vezető saját útján.

IIoT: Tények, számok és adatok

IIoT: Kínálatunk

Akár energiagazdálkodásról, folyamatoptimalizálásról, állapotfelügyeletről, távoli hozzáférésről vagy megelőző karbantartásról van szó: az IIoT terén az alkalmazási példák eltérőek.

Átfogó, integrált moduláris rendszert és korszerű komponenseket kínálunk Önnek, amelyek a használati esetek széles körének megvalósítását teszik lehetővémind zöldmezős, mind barnamezős alkalmazásokban.

Az adatok minden szintjén jelen vagyunk, az adatgyűjtéstől az adatelemzésig - "az adatoktól az értékig". A portfoliónk hardverekre, szoftverekre, felhőalkalmazásokra és a kapcsolódó szolgáltatásokra terjed ki.

Szolgáltatásaink még pontosabban az adatgyűjtés szintjeire, az adatok előfeldolgozására és ellenőrzésére, az adatkommunikációra és adatvizualizációra, valamint az elemzésre terjednek ki. Az IIoT terén szerzett tapasztalatunkkal megbízható partner vagyunk a hatékonyság növelésében és a fenntartható hozzáadott értékek teremtésében.

IIoT: Referencia alkalmazások

IIoT: Portfolió

Adatlekérés

Megbízható adatrögzítés. Biztosítsa az értékes adatok és információk elérését a zöldmezős és a barnamezős projektek során is

Az adatok előfeldolgozása és ellenőrzése

Adatok előzetes, helyi feldolgozása modern IoT technológiával. Biztosítson hozzáférést az értékes adatokhoz és információkhoz a zöldmezős és a barnamezős projektek során is

Adatkommunikáció

Megbízható adatátvitel hálózati infrastruktúra alkalmazásával. Tegye elérhetővé az üzemekből származó értékes információkat az IT rendszerek számára.

Adatvizualizáció és -elemzés

Hozzáadott érték létrehozása adatelemzéssel. Teremtsen valódi hozzáadott értéket az adatokon alapuló digitális szolgáltatásokkal bármilyen alkalmazási területen

Az Ön belépője a digitális szolgáltatások világába

Új, felhő alapú platformunk megnyitja Ön előtt a Weidmüller digitális szolgáltatásainak világát, valamint az ipari IOT világába vezető egyszerű, intuitív és előremutató utat. Fedezze fel, milyen esetekben használhatja őket egyszerűen, folyamatosan, előzetes ismeretek nélkül, a platform, az eszközök és a számtalan szoftveres szolgáltatás tökéletes interakciójának köszönhetően. Nyitott, moduláris, és tökéletesen integrálható rendszerként a platform lehetővé teszi Önnek, hogy számos esetben kihasználhassa az előnyeit. Növelje a hatékonyságát és aknázza ki a teljes innovációs potenciálját az easyConnect segítségével.

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás, Applikációs mérnök