Ipari IoT a lehető legegyszerűbben

„Az adatoktól az értékig” átfogó és modern IIoT portfóliónkkal

Ipari IoT a lehető legegyszerűbben

Készen áll az ipari IoT felé vezető egyszerű útra?

Legyen szó energiagazdálkodásról, folyamatoptimalizálásról, állapotfigyelésről, távoli hozzáférésről vagy prediktív karbantartásról: valamennyi alkalmazási példa egy dologban közös: adatokat kell megszerezni és előzetesen feldolgozni, kommunikálni és végül elemezni hozzáadott érték, például általános berendezés hatásfok vagy a szerviztechnikusi alkalmazások csökkentése érdekében.

Az adatoktól az értékig az a világos célunk, hogy ezt ügyfeleink a lehető legkönnyebben és következtesebben megtehessék.

Ipari IoT a lehető legegyszerűbben, taxival

Ipari IoT a lehető legegyszerűbben, taxival

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Az ipari IoT felé vezető legegyszerűbb utat keresi? Nyitott, rugalmas és egyszerű módot keres az induláshoz? Akkor hívjon taxit – tudni fogja, hová vigye Önt... Dőljön hátra, csatolja be magát, és élvezze az utazást.

Ipari IoT-megoldásaink áttekintése

Az előnyök összefoglalása

Egyszerű

Egyszerű

Legyen szó akár az IoT-megoldások egyszerű és gyors utólagos beszereléséről, a nyílt és webes alapú tervezésről vagy gépi tanulási modellek fejlesztéséről.

Teljes körű megoldás

Teljes körű megoldás

Nyerje ki Ön is az adatokban rejlő értéket! Átfogó és modern IIoT-termékválasztékunkban a szenzorok szintjétől a felhőig minden feladathoz megtalálja a megfelelő megoldást.

Tökéletesen jövőbiztos kialakítás

Tökéletesen jövőbiztos kialakítás

A rugalmasság és a nyitottság elengedhetetlen szempontok az ipari IoT sikeréhez. Nem csupán nyílt platformokra fókuszálunk, hanem ápoljuk a meglévő partneri kapcsolatainkat is.

Ipari IoT – miért éri meg Önnek?

null

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Mit jelent az ipari IoT? Hova van a Weidmüller pozicionálva, és milyen konkrét megoldásokat kínál? És ami a legfontosabb: Mit nyer ezzel az egésszel az ügyfél? Nézze meg Dr. Thomas Bürger, automatizálási termékekért és megoldásért felelős ügyvezető alelnökünk videóját, és választ kaphat a fenti kérdésekre!

Példaértékű használati esetek

Ipari IoT-megoldásaink átfogó kínálata

Adatlekérés

Megbízható adatrögzítés. Biztosítsa az értékes adatok és információk elérését a zöldmezős és a barnamezős projektek során is

Az adatok előzetes feldolgozása

Adatok előzetes, helyi feldolgozása modern IoT technológiával. Biztosítson hozzáférést az értékes adatokhoz és információkhoz a zöldmezős és a barnamezős projektek során is

Adatkommunikáció

Megbízható adatátvitel hálózati infrastruktúra alkalmazásával. Tegye elérhetővé az üzemekből származó értékes információkat az IT rendszerek számára.

Adatelemzés és üzleti logika

Hozzáadott érték létrehozása adatelemzéssel. Teremtsen valódi hozzáadott értéket az adatokon alapuló digitális szolgáltatásokkal bármilyen alkalmazási területen

Az Ön belépője a digitális szolgáltatások világába

Új, felhő alapú platformunk megnyitja Ön előtt a Weidmüller digitális szolgáltatásainak világát, valamint az ipari IOT világába vezető egyszerű, intuitív és előremutató utat. Fedezze fel, milyen esetekben használhatja őket egyszerűen, folyamatosan, előzetes ismeretek nélkül, a platform, az eszközök és a számtalan szoftveres szolgáltatás tökéletes interakciójának köszönhetően. Nyitott, moduláris, és tökéletesen integrálható rendszerként a platform lehetővé teszi Önnek, hogy számos esetben kihasználhassa az előnyeit. Növelje a hatékonyságát és aknázza ki a teljes innovációs potenciálját az easyConnect segítségével.

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás, Applikációs mérnök