Energiatárolás

Az energiatároló rendszerek (ESS) megoldásai és termékei

Energiatárolás

Hozzáadott érték a megújuló energia tárolásáért.

A megújuló energia tárolása jelentősen hozzájárul a jövőorientált energiaforrások optimális felhasználásához. Ipari csatlakozási és digitalizációs megoldásainkkal hozzáadott értéket kínálunk az iparágban. Legyen az akár akkumulátorkezelés, tartalék energia, csatlakozástechnika vagy Ethernet kommunikáció.

Forduljon hozzánk egyedi igényei áttekintéséhez.

Intersolar Europe – Szerezze meg ingyenes jegyét!

Szeretné a fotovoltaikus rendszereket vagy a töltőket gyorsan, biztonságosan és könnyedén telepíteni? Kiemelt termékeinkkel ez lehetséges! Ismerje meg intelligens telepítési megoldásainkat a 2024-es Intersolar kiállításon.

Örömmel biztosítunk Önnek ingyenes jegyet a kiállításra.

Az akkumulátoros energiatárolás fontosabb jellemzői

Termék mezők ESS-hez

A Weidmüller energiatárolási megoldásokra (ESS) alkalmas különböző termékeket és megoldásokat kínál. Fedezze fel csatlakozástechnikai kínálatunkat, elektronikus és automatikus megoldásainkat az Ön akkumulátoros tárolórendszeréhez.

Beszéljük meg az igényeit!

Ipari csatlakozási és digitalizációs megoldásokat keres energiatárolási alkalmazásához? Ezután forduljon hozzánk igényei áttekintéséhez!

Egyesületek

Bundesverband Energiespeicher Systeme e.V. (BVES)

A Weidmüller a BVES tagja, amely azoknak a vállalatoknak az érdekeit képviseli, amelyek közös célja az energiatároló rendszerek fejlesztése és forgalmazása hidrogén, elektromosság, hő és mobilitás terén, és nemzeti és nemzetközi szinten támogatja az energiatároló rendszerek fejlesztését és használatát.

Minden megoldás megújuló energiaforrásokra

A Weidmüller az okos energiahálózatnak és az ágazatok összekapcsolásának számos terén támogatja az energiaátvitelt. Az energiatermeléstől kezdve a tároláson keresztül az ellátásig alkalmazás-specifikus termékeket fejlesztenek a csatlakozástechnika, elektronika, automatizálás és állapotfelügyelet terén.

Az Ön kapcsolattartója

További kérdései merültek fel az energiatároló rendszerekhez használt termékeinkkel kapcsolatban? Ha igen, feltétlenül keressen bennünket! Szívesen beszélünk Önnel közvetlenül, hogy megválaszoljuk kérdéseit, és megoldást találjunk a problémáira. Függetlenül attól, hogy milyen koncepcióval dolgozik, a Weidmüller tudja a választ kérdéseire!

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

A kapcsolatfelvétel kéréséhez használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk az alkalmazásáról.

* Kötelező adatok