Épület infrastruktúra

Megoldások a különböző épületek infrastruktúrájának speciális követelményeire

Épület infrastruktúra

Teljes szerelés gyorsan, biztonságosan és a szabványoknak megfelelően

Az építőipart számtalan szabvány és előírás szabályozza. Emiatt magas szintű biztonsági szabványokat kell betartani az elektromos berendezések terén. A növekvő nyomás az elvégzés gyorsasága kapcsán és a villamosipart sújtó egyre súlyosbodó szakemberhiány miatt a szereléseket még gyorsabban, még egyszerűbben és még gazdaságosabban kell elvégezni. A különböző épületek infrastruktúrájához szükséges termékek és szolgáltatások átfogó kínálatát nyújtjuk, tökéletesen a konkrét követelményekhez szabva.

Az előnyök összefoglalása

Forradalmian új

Forradalmian új

A legmodernebb termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk a fenntartható energiatermeléshez, valamint teljesítményelosztáshoz és a töltési infrastruktúra kiépítéséhez.

Gyakorlatorientált

Gyakorlatorientált

Csatlakozástechnikai és csatlakoztatási megoldásaink gyorsan, helytakarékosan és gazdaságosan telepíthetők a mindennapi munka során. Ezek a megoldások strapabíróak és hosszú távon is megbízhatóak.

Megfelel a szabványoknak

Megfelel a szabványoknak

Eszközeink és csatlakozómegoldásaink megfelelnek az összes alkalmazandó szabványnak és iránymutatásnak. A lehető legmagasabb fokú biztonságot nyújtják a telepítés és az üzemeltetés során is.

Elosztótáblák építése

Műhely

Ideális megoldás minden munkafázishoz

A hatékony és biztonságos munkafolyamatok elengedhetetlenül szükségesek a versenyképességhez és a hosszú távú sikerhez. Mi az összes munkafázisban a műhelyéhez optimálisan személyre szabott megoldásokkal támogatjuk Önt. A berendezésgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatunk alapján kialakított átfogó termékkínálatunk hatékony hasznosításával Ön is felgyorsíthatja a munkafolyamatait és magasabb minőséget érhet el.

Tervezés

Tervezés

Címkézőszoftvereinkkel (M-Print® PRO), félautomata kábelszerelő állomásunkkal (WPC-TOOL) és konfiguráló megoldásunkkal (WMC) Ön tökéletesen készen áll a projekt minden fázisára. Az eCAD rendszerhez tartozó interfésszel Ön is profitálhat a leggyorsabb adatátvitelből, a tervezéstől az üzembe helyezésig.

Szerelés

Szerelés

Tanúsított, prémium minőségű szerszámokat, valamint intuitív működésű csupaszító és krimpelőgépeket kínálunk. A tökéletesen személyre szabott jelölőrendszer időtakarékos és biztonságos szerelést tesz lehetővé. Emellett a megfelelő tartozékokkal együtt, teljes készletben kínált professzionális kéziszerszámainkat is ajánljuk figyelmébe.

Üzemeltetés

Üzemeltetés

Például mérő- és tesztelő eszközeink kiterjedt kínálata megbízható támogatást kínál a hibaelhárításhoz. A panelkomponensek problémamentes jelölése és a digitális adatok konzisztens rendelkezésre állása leegyszerűsíti és felgyorsítja a karbantartási munkát. Ezzel csökkenthető az állásidő, és növelhető a folyamat lépéseinek hatékonysága.

Fotovoltaikus alkatrészek

Telepítsen tetőre szerelhető PV rendszereket gyorsan és biztonságosan

Termékek átfogó választékát nyújtjuk, hogy Ön egyszerűen telepíthesse rendszereit. Ilyenek például az összekötő dobozok, túlfeszültség-védelmi rendszerek, csatlakozók, szerszámok, valamint a tetőre szerelhető fotovoltaikus rendszerek telepítéséhez és védelméhez szükséges komponensek. Minden termékünk standardizált, és úgy fejlesztettük ki őket, hogy egyszerűbbé, gyorsabbá és biztonságosabbá tegyük a z Ön projektjeit.

e-mobility

Töltés után már indulhat is – előremutató töltési koncepciók

Ahhoz, hogy az elektro-mobilitás mindenki számára a lehető leggyorsabban valósággá válhasson, mindennapi töltési koncepciókat kell megvalósítani alkalmazások széles körében. Ügyfeleink igényei alapján olyan töltőállomásokat fejlesztettünk ki, amelyek magas fokú gazdasági hatékonyságuknak, gyors töltési sebességüknek és tetszetős megjelenésüknek köszönhetően kiemelkednek a társaik közül. A rendszerek egyaránt alkalmasak a háztartásokban és a kereskedelmi környezetekben való használatra.

Töltsön. Változtassa meg a jövőt.

AC SMART ECO

Intuitív – a tökéletes EV töltődoboz otthonába.

Intelligens és biztonságos töltési megoldások.

AC SMART VALUE

Biztonságos – Akkor sincs túlterhelés, ha több EV töltődobozt szerelnek fel.

okos csatlakozású töltési megoldások

AC SMART ADVANCED

Hatékony – gyors töltés az intelligens teljesítményelosztás révén.

AC töltőkábelek és komponensek

Töltési megoldásainkhoz strapabíró, ergonomikus töltőkábeleink átfogó portfóliója is rendelkezésre áll, 1-es vagy 2-es típusú csatlakozókiosztással. Az egyéb tartozékok mellett a kábelek sima és spirális változatban kaphatók, 5 és 10 méter közötti hosszban.

Letöltések