Ipari analitika

Elemzés, megjelenítés, előrejelzés – ipari analitikával

Ipari analitika

Optimalizálja berendezésének rendelkezésre állását, termékminőségét, szolgáltatását és karbantartását

Okos, adatvezérelt szolgáltatásokkal elérheti ezeket a célokat, akár az állapotfelügyeletet kívánja fejleszteni, akár a berendezés rendelkezésre állását növelni vagy a termékminőséget biztosítani. A gépi tanulás (ML) módszerei és eszközei lehetővé teszik az ipari gépi adatok korábban kiaknázatlan elérését, az ismeretlen összefüggések felismerését és így konkrét hozzáadott érték létrehozását. Annak érdekében, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak a megvalósítása hatékony és gazdaságos legyen, megoldásokat mutatunk Önnek a gépnél végzett IoT adatgyűjtéstől kezdve az ML önkiszolgálásig anélkül, hogy saját adattudományi szakértőkre lenne szüksége. Használja ki adatainak lehetőségét.

Alkalmazások ipari analitikához

Állapotfelügyelet alapként

A hatékony gép- és folyamatfelügyelethez

A gyártás, akár egyes gépek minden, terven kívüli leállása további ráfordítást, nagyobb költségeket és kisebb teljesítményt eredményez. Az adatvezérelt, folyamatos és lehető legjobb állapotfelügyelet alapvetően fontos alap a gépek és berendezések maximális rendelkezésre állásához.

A rendszer rendelkezésre állásának növelése

Így vezet konkrét előnyökhöz az állapotfelügyelet

A folyamatos állapotfelügyelet alapján különböző olyan használati esetek vannak, amelyek hozzájárulnak a berendezés maximális rendelkezésre állásának céljához. A gép és a rendszer állapotának folyamatos felügyelet, a hibák és anomáliák felismerése korai szakaszban, a szükséges intézkedések kezdeményezése, mielőtt a hiba előfordul.

A termékminőség biztosítása

A termékminőség jelzéseinek származtatása a folyamatadatokból

A folyamatadatok és azok ML technológiával végzett értékelése alapján számos esetben lehet következtetni a gyártott termékek minőségéről. A kiválasztott folyamatparaméterek alapján ML-alapú mintázatokat lehet felismerni, amelyek egy adott folyamatállapothoz rendelhetők.

Szerviz és karbantartás optimalizálása

Állapotfelügyelettől prediktív karbantartásig

Az állapotfelügyelet közvetlenül teszi lehetővé a gépek és berendezések szervizének és karbantartásának optimalizálását. A jövőben a szerviz és a karbantartás nem lesz már preventív vagy reaktív, hanem állapotalapú és prediktív, amelyből új üzleti modellek fejleszthetők.

Kínálatunk

Használja ki az ipari analitikában szerzett szakismeretünket saját berendezéseinek gyorsítójaként. Az Ön partnere vagyunk az IoT alapos ismeretével és az analitikai csapattal, saját ipari alkalmazásunkból, valamint különböző vevői projektekből szerzett tapasztalatunkkal. Az adattudományi tanácsadástól a testre szabott analitikai megoldáson keresztül az ipari AutoML önkiszolgálásig.

Használja ki a gépi tanulás előnyeit adattudományi ismeretek nélkül

Használja ki a gépi tanulás előnyeit adattudományi ismeretek nélkül

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A Weidmüller Industrial AutoML megoldás kompakt áttekintés készítésére készült 2 perces animációnk megtekintése a főbb előnyei és működése magyarázata mellett.

Ipari analitikai megoldásaink használatban

A konkrét megoldásokkal elégedett vevők a legjobb referenciák. 35 éves tapasztalatunkat hasznosítjuk az ipari szoftverek területén. Együtt folyamatosan fejlesztünk innovatív, fenntartható és hasznos megoldásokat az Ön egyedi igényeihez. Többek között az ipari analitikára és a géptanuláson alapuló alkalmazásokra összpontosítunk.

Technikai és módszertani hozzáértésünknek, valamint a koncepcióba vetett bizalmunknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen fel tudjuk mérni a meglévő adatokban rejlő potenciált. Már az első értékelések alapján javítani tudtunk a folyamatainkon.

Daniel Hanebrink, ipari tervezés, Miele & Cie. KG

Tökéletes kiegészítők

Az ipari alkalmazásokban a holisztikus, pontok közötti megoldások biztosításához a hardverek, szoftverek és szolgáltatások sikeres kölcsönhatása szükséges. Ide tartozik például az átfogó IIoT termékválaszték és a szoftveralkalmazások fejlesztésében elért megfelelő tapasztalat. Azzal a célunkkal összhangban, hogy „lehetővé tegyük az adatok értékké alakítását”, a tökéletes kiegészítéseket kínáljuk Önnek.

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó