Ipari analitika

Elemzés, megjelenítés, előrejelzés – ipari analitikával

Ipari analitika

Intelligensebb gépek

Intelligensebb gépek

A Weidmüller ipari analitikai termékkínálata olyan alkalmazásorientált AI-megoldásokat tartalmaz, amelyek segítenek az anomáliák detektálásában és osztályozásában, ezáltal hatékonyan csökkentik az állásidőt. A prediktív karbantartás révén saját igényei szerint alakíthatja ki a szervizintervallumokat. Ezenfelül a szenzor-, állapot- és folyamatadatok értékeinek rögzítésével megbízható előre jelzéseket is készíthet a termékek minőségéről (prediktív minőség).

Ha szeretné, igénybe veheti tapasztalt adattudósaink segítségét, és közösen is megtervezhetik a megoldásai, de az Automated Machine Learning Tool eszköz segítségével önállóan is kihasználhatja a mesterséges intelligencia előnyeit.


Az előnyök összefoglalása

Helyszíni vagy felhőalapú megoldás

Helyszíni vagy felhőalapú megoldás

Az adatai teljes mértékben biztonságban vannak. Platformfüggetlen ipari analitikai megoldásainkkal kizárólag Ön dönt arról, hogy mire használja az adatait. Megoldásunk az összes bevett felhőalapú megoldáshoz csatlakoztatható (például Microsoft Azure, Amazon Web Services vagy IBM Cloud) Termékünk emellett helyszíni használatot is lehetővé tesz: belső kiszolgálón vagy közvetlenül a gépen is futtatható.

Ipari tapasztalattal rendelkező, erős partner

Ipari tapasztalattal rendelkező, erős partner

A gépgyártás területén szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően tökéletesen ismerjük az alkalmazásait, és tudjuk, hogy a ma meghozott döntések hatásait még hosszú éveken át érezni fogja. Ezért döntöttünk úgy, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyeket ügyfeleinkkel együttműködve folyamatosan javíthatunk és fejleszthetünk.

Teljes körű megoldások egyetlen forrásból

Teljes körű megoldások egyetlen forrásból

A Weidmüller az optimális adat-infrastruktúra megtervezésében, valamint az alkalmazáshoz legmegfelelőbb szenzorok és komponensek kiválasztásában is segít. Analitikai moduljainkat az Ön használati eseteire szabtuk, így a saját IT-környezetéhez illő számítási kapacitást és adatátviteli megoldást választhat.

Ipari IoT-platform adatalapú szolgáltatásokhoz

Szeretné megerősíteni, kiterjeszteni vagy megvédeni piaci pozícióját az új szereplőkkel szemben? Ki kell bővítenie a magas árréssel működő szolgáltatási és vevőszolgálati üzleti tevékenységét? E szolgáltatás biztosításának fontos feltétele a gépek hálózatba kapcsolása és az adatok elemzése.

A Weidmüller felhőalapú szoftverarchitektúrára épülő ipari IoT-platformja ebben is segít, hiszen lehetővé teszi a gépek adatainak gyors és célzott elérését.

Különleges előnyök Önnek
 • Teljes körű megoldások egyszerű megvalósítása egyetlen forrásból
 • Egyéni igényekre szabott megoldás az üzleti folyamatok és a szolgáltatások optimális megvalósításához
 • A beruházások védelme a maximális átláthatóság révén – az általunk kínált szolgáltatási szintekre bármikor hivatkozhat
 • Optimális alap az új szolgáltatásokhoz, köztük az ipari analitikához

Automatizált gépi tanulás: lépjen be a profik világába!

Az ipari analitikai megoldások kifejlesztése általában adattudósok szaktudását igényli. Az Automated Machine Learning eszköznek köszönhetően önállóan, külső segítség nélkül is megkezdheti a mesterséges intelligenciára és gépi tanulásra alapuló modellek használatát. Olyan modelleket fejleszthet, amelyek az Ön saját adatai és alkalmazási szakértelme alapján képesek felismerni a gépek normál és hibás működését. Ez a platformfüggetlen szoftver automatikus modellgenerálási funkciókkal és átlátható felhasználói felülettel segíti Önt ebben.

Különleges előnyök Önnek
 • Saját adatain és szakmai ismeretein alapul
 • Nincs szükség külső tanácsadók, sem adattudósok bevonására
 • Automatikus modellgenerálás
 • Egyszerűbb és gyorsabb megoldásfejlesztési folyamat
 • A gépadatok vizualizálása
 • A szoftver önálló betanítása a gép normál és hibás működésének észleléséhez
 • Platformsemleges megvalósítás
 • A modellek folyamatos optimalizálása
Technikai és módszertani hozzáértésünknek, valamint a koncepcióba vetett bizalmunknak köszönhetően gyorsan és egyszerűen fel tudjuk mérni a meglévő adatokban rejlő potenciált. Már az első értékelések alapján javítani tudtunk a folyamatainkon.

Daniel Hanebrink, ipari tervezés, Miele & Cie. KG

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó