A mi szerszámainkkal való munkavégzés az új etalon

Használjon szupererőt a réz- és alumíniumvezetékek vágásához. Professzionális vágószerszámainkkal minden eddiginél gyorsabban és precízebben dolgozhat. Még a megerőltető vágási feladatokat is erőfeszítés nélkül végezheti – a kábel keresztmetszetétől és a telepítés környezettől függetlenül. Minderről optimálisan formázott vágóélekkel, kifinomult mechanikával és tökéletes ergonómiával gondoskodunk. Nem számít, mi jár a fejében: kínálatunkban megtalálja a megfelelő professzionális szerszámot a következő kihíváshoz.

Az előnyök összefoglalása

Végtelen erő

Végtelen erő

Szerszámaink ergonomikus kivitelezésének köszönhetően hosszabb ideig dolgozhat fáradtság nélkül. Ez növeli a munka hatékonyságát és biztonságát.

Tiszta vágás

Tiszta vágás

Vágószerszámaink késeit kifejezetten a réz- és alumíniumvezetékek vágására fejlesztettük ki. Tiszta vágást garantálnak, amihez a lehető legkisebb erőkifejtésre lesz szüksége.

Páratlan minőség

Páratlan minőség

Szerszámaink kifejlesztésénél és gyártásánál ügyelünk arra, hogy megfeleljenek a legszigorúbb minőségi szabványoknak. Ez teszi lehetővé, hogy szerszámaink több évig segítsék munkáját.

Termékekkel kapcsolatos hírek

KT 40 & KT 50 – Új, precíz vágószerszámok

Újdonság

Jobb vágás, megbízhatóbb csatlakozás

KT 40 & KT 50

A KT 40 és KT 50 révén olyan vágószerszámot fejlesztettünk ki, amelyekkel optimálisan készíthetjük elő a legkülönbözőbb kábelek és vezetékek csatlakozási vagy krimpelési folyamatait. Erőfeszítés nélkül vágják az akár 400 mm² keresztmetszetű alumínium- és vörösrézkábeleket. A vágás precíz, egyenletes és egyenes – a vezeték deformálása nélkül. Mivel a két vágóél ollóhoz hasonlóan keresztezi egymást, a vágás fokozatos. Ez jelentősen csökkenti a szükséges erőkifejtést.

  • Könnyed vágás nagy erőkifejtés nélkül
  • Pontos, egyenletes és egyenes vágási minta
  • Speciális acélból készült, erősített vágóélek

Az új KT Mini vágószerszám

Jobb vágás – megbízhatóbb csatlakozás

KT Mini

A legkülönbözőbb kábelek és vezetékek csatlakozási vagy krimpelési folyamatokhoz való optimális előkészítése érdekében fejlesztettük ki az új KT Mini vágószerszámot. Erőfeszítés nélkül lehet a használatával akár 6 mm² keresztmetszetű alumínium- és vörösrézkábeleket vágni. A vágás precíz, egyenletes és egyenes – a vezeték deformálása nélkül. Mivel a két vágóél ollóhoz hasonlóan keresztezi egymást, a vágás fokozatos. Ez jelentősen csökkenti a szükséges erőkifejtést.

  • Könnyed vágás nagy erőkifejtés nélkül
  • Pontos, egyenletes és egyenes vágási minta
  • Kezes formátum kis markolat-szélességgel
  • Kiváló ergonómia integrált nyitórugónak köszönhetően

Termékválaszték

Tegye a még kiválóbb munkavégzést mindennapossá – vágószerszámainkkal

Kés

Klasszikus, egy kézzel használható kések akár 22 mm-es külső átmérőjű kábelekhez

Mechanikus kábelvágók

Vágószerszámok jól bevált racsnis mechanizmussal

Elektromos kábelvágók

Akkumulátorral működő vágószerszámok kis és nagy keresztmetszetekhez

Kábelcsatorna-vágó

Professzionális szerszám kábelcsatornák vágásához

Lyukasztószerszámok

A tökéletes szerszám tömszelencefuratok lyukasztásához a vezérlőszekrényekben

Tartósín vágó készülék

Speciális szerszám tartósínek és profilsínek vágásához és lyukasztásához

Vágószerszámok használatát bemutató videók

Vágószerszámok használatát bemutató videók

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Szeretne többet megtudni? Nézze meg YouTube lejátszási listánkat. Itt több videót is talál, amelyekből többet tudhat meg kiváló minőségű szerszámainkról és azok működéséről.

Tökéletes kiegészítés

Letöltések

Tanácsadás és támogatás