A mi szerszámainkkal való munkavégzés az új etalon

Kombinálja a sebességet a precizítással. Professzionális vágószerszámaink minden eddiginél egyszerűbbé teszik a munkáját. Nem számít, hogy kicsi vagy nagy keresztmetszetű vezetékeket szeretne előkészíteni, mindig tökéletes eredményt kap. Ez azért lehetséges, mert vágószerszámaink különböző szigetelésekhez és vezeték-keresztmetszetekhez is alkalmasak – és azért, mert kínálatunkból pontosan azt a szerszámot választhatja ki, amelyikre szüksége van.

Az előnyök összefoglalása

Rendkívül sokoldalú

Rendkívül sokoldalú

Kínálatunkban minden vezetékhez és minden keresztmetszethez megtalálja a megfelelő vágószerszámot. Nem számít, hogy NYM-kábelekről, koaxiális kábelekről vagy halogénmentes vezetékekről van-e szó.

Valóban ergonomikus

Valóban ergonomikus

Vágószerszámaink tökéletesen kézre állnak. Könnyen használhatók, és a felhasználó egyedi igényeihez igazíthatók a markolat burkolatának eltávolításával. Ettől kényelmessé válik a munka.

Masszív kivitel

Masszív kivitel

Magas szintű minőségi előírásokkal rendelkezünk. Ezért tartoztak vágószerszámaink mindig is a piac legjobbjai közé. Különösen strapabírók, több évig használhatók és hűséges társak még a legnehezebb napi munkák során is.

Egy erős klasszikus: Weidmüller stripax®

Egy erős klasszikus: Weidmüller stripax®

Ismerje meg jól bevált stripax® csupaszolószerszámunkat. Termékmenedzserünk, Jessica Williams bemutatja Önnek a fontos jellemzőit, előnyeit és tartozékait.

Termékválaszték

AM 25 és AM 35 csupaszolószerszámok

A megfelelő szerszámmal a csupaszolás sokkal gyorsabban elvégezhető. Ez különösen igaz, ha vastag kábelekről van szó. AM 25 és AM 35 vágószerszámainkkal akár 35 mm átmérőjű kábeleket is gyorsan és hatékonyan készíthet elő a további feldolgozásra.

AM 25 és AM 35 csupaszolószerszámok
Különleges előnyök Önnek:
  • Az első osztályú ergonomikus kialakítás gondoskodik a biztos fogásról, az ideális erőátvitelről és az egyáltalán nem fárasztó munkavégzésről
  • Vágásszög beállítása a kerek, spirális és hosszirányú vágások reteszelési pozícióival – a következetesen pontos munkaeredmények érdekében
  • Fokozatmentesen állítható vágásmélység a különböző kábelekhez való alkalmazkodás érdekében

Határtalan erő: AM-X csupaszolószerszám

Ha legalább 25 mm külső átmérőjű és maximum 5 mm-es szigeteléssel ellátott kábeleket szeretne csupaszolni, akkor az AM-X a megfelelő szerszám. A fokozatmentesen állítható vágásmélység miatt bármilyen kábellel alkalmazható. A vágókésre rögzített csúszólap megakadályozza a vezetékek vagy huzalsodratok véletlenszerű károsítását, a racsnis szerkezet pedig könnyebbé teszi a munkát.

Határtalan erő: AM-X csupaszolószerszám
Különleges előnyök Önnek:
  • Korlátozás nélkül bármilyen keresztmetszetű vezetékkel használható
  • Cserélhető vágókés csúszólappal a vezeték károsodásának megakadályozására
  • Racsnis szerkezet a fáradságmentes használat érdekében

Tökéletes kiegészítés

Tegye a még kiválóbb munkavégzést mindennapossá – csupaszolószerszámainkkal

Csupaszolószerszámok és tartozékok

Csupaszolószerszámok és tartozékok

A szigetelés gyors és precíz eltávolításáért – a finomsodratú vezetékektől kezdve bármilyen feladathoz alkalmasak. 

Szigeteléslefejtőszerszámok és tartozékok

Szigeteléslefejtőszerszámok és tartozékok

Akár a kemény kábelköpenyeket is egyszerűen és megbízhatóan távolítják el, és bármilyen feladathoz alkalmasak.

A csupaszolószerszámaink használatát bemutató videók

A csupaszolószerszámaink használatát bemutató videók

Szeretne többet megtudni? Nézze meg YouTube lejátszási listánkat. Itt több videót is talál, amelyekből többet tudhat meg kiváló minőségű szerszámainkról és azok működéséről.

Letöltések

Tanácsadás és támogatás