A mi szerszámainkkal való munkavégzés az új etalon

Kombinálja a sebességet a precizítással. Professzionális vágószerszámaink minden eddiginél egyszerűbbé teszik a munkáját. Nem számít, hogy kicsi vagy nagy keresztmetszetű vezetékeket szeretne előkészíteni, mindig tökéletes eredményt kap. Ez azért lehetséges, mert vágószerszámaink különböző szigetelésekhez és vezeték-keresztmetszetekhez is alkalmasak – és azért, mert kínálatunkból pontosan azt a szerszámot választhatja ki, amelyikre szüksége van.

Az előnyök összefoglalása

Rendkívül sokoldalú

Rendkívül sokoldalú

Kínálatunkban minden vezetékhez és minden keresztmetszethez megtalálja a megfelelő vágószerszámot. Nem számít, hogy NYM-kábelekről, koaxiális kábelekről vagy halogénmentes vezetékekről van-e szó.

Valóban ergonomikus

Valóban ergonomikus

Vágószerszámaink tökéletesen kézre állnak. Könnyen használhatók, és a felhasználó egyedi igényeihez igazíthatók a markolat burkolatának eltávolításával. Ettől kényelmessé válik a munka.

Masszív kivitel

Masszív kivitel

Magas szintű minőségi előírásokkal rendelkezünk. Ezért tartoztak vágószerszámaink mindig is a piac legjobbjai közé. Különösen strapabírók, több évig használhatók és hűséges társak még a legnehezebb napi munkák során is.

Csupaszolja a szigetelést megfelelően

A „csupaszolás” a szigetelés levágását és eltávolítását jelenti. A feladat elvégzése során biztosítani kell a következőket: a csupaszolás méretét be kell tartani, és sem a vezetéket, sem pedig a megmaradt szigetelést nem szabad felsérteni. A hibák elkerülése érdekében használja a szigeteléshez tartozó csupaszítószerszámot és a vezeték keresztmetszetét.

A kábelvágók (munkakés, zsebkés) használata nem ajánlott, mert a csupaszolás minősége ilyenkor a felhasználó képességein múlik. A minőség nem lesz konzisztens, akkor sem, ha a felhasználó nagyon ügyes.

A speciális szigeteléstípusok, például a Teflon, a szilikon és a Kapton, speciális csupaszítószerszámokat igényelnek. Ezeknél alakos kést használunk a szigetelés csupaszolásához.

A vezeték vágása után elő kell készíteni a krimpelésre. Először az előre meghatározott hosszúságú szigetelést el kell távolítani a vezeték felsértése nélkül. A következő, feldolgozni kívánt érintkezési pont vagy érvéghüvely határozza meg, hogy a vezeték szigetelésének mekkora részét kell eltávolítani. Óvatosan kell eljárni, hogy a kábel csupaszolása biztosan a szigorú minőségi szabványok szerint történjen. Az elkerülendő csupaszolási hibák a DIN IEC 60352-2 felsorolásában találhatóak.

Termékekkel kapcsolatos hírek

multi-stripax® – PV vezetékcsupaszoló szerszám

PV vezetékek csupaszolása 10 mm²-es keresztmetszetig

multi-stripax® PV

A multi-stripax® PV lehetővé teszi a vezeték precíz feldolgozását a fotovoltaikus iparban. A nagy stabilitású, cserélhető csupaszolóegységekkel specifikus megoldásokat kínál. A formázókések, vezetőlemezek és rögzítőpofák tökéletes eredményeket biztosítanak. A szerszám lehetővé teszi a szigetelés erőkifejtés nélküli eltávolítását akár 10 mm²-ig.

  • A fotovoltaikus vezetékek precíz csupaszolása 4-10 mm²-es keresztmetszetig
  • Nagyfokú stabilitás a hosszú élettartamért és megbízhatóságért
  • A csupaszolási eredmény nagy ismétlési pontossága
  • A csupaszolási eredményeket pontosan meg lehet ismételni újra és újra

PV vezetékek csupaszolása 10 mm²-es keresztmetszetig

A multi-stripax® jelenti a különbséget. A fotovoltaikus vezeték keresztmetszete befolyásolja a napelemes rendszer teljesítményét. A 10 mm² fotovoltaikus vezeték egyre fontosabbá válik, mivel a lehető legnagyobb vezetékátmérő nélkülözhetetlen a teljesítményvesztés minimalizálásához.

Robusztus, hosszan tartó, megbízható

A speciális alakos kések precíz csupaszolást biztosítanak. A vezetőlemezek lehetővé teszik a vezeték pozicionálását és védelmét a kábel sérülése ellen. A nagyfokú stabilitás megbízható, hosszan tartó használatot kínál. multi-stripax® – az univerzális problémamegoldó.

Cserélhető csupaszolóegységek

A multi-stripax® cserélhető késeinek köszönhetően a különböző szigeteléstípusokat precízen lehet csupaszolni, hogy megfeleljenek a speciális szigetelési követelményeknek.

Termékválaszték

Tökéletes kiegészítés

Tegye a még kiválóbb munkavégzést mindennapossá – csupaszolószerszámainkkal

Csupaszolószerszámok és tartozékok

A szigetelés gyors és precíz eltávolításáért – a finomsodratú vezetékektől kezdve bármilyen feladathoz alkalmasak. 

Szigeteléslefejtőszerszámok és tartozékok

Akár a kemény kábelköpenyeket is egyszerűen és megbízhatóan távolítják el, és bármilyen feladathoz alkalmasak.

A csupaszolószerszámaink használatát bemutató videók

A csupaszolószerszámaink használatát bemutató videók

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Szeretne többet megtudni? Nézze meg YouTube lejátszási listánkat. Itt több videót is talál, amelyekből többet tudhat meg kiváló minőségű szerszámainkról és azok működéséről.

Letöltések

Tanácsadás és támogatás