Töltés, ami Önt mozgatja.

A *TÖLTSÖN A VÁLTOZÁSÉRT* a Weidmüller e-mobility területén érvényes mottója. Szakértőink azzal a kérdéssel foglalkoznak, amely szó szerint a mai világ mozgatórugója: Hogy léphetünk be egyszerűen az e-mobility világába? Közösségként hogyan válthatunk „zöld” és klímabarát töltési megoldásokra a jövőben? Hogyan használhatjuk legjobban a rendelkezésre álló energiát? Hogyan biztosíthatunk a tulajdonosoknak, lakóknak, ügyfeleknek és alkalmazottaknak elegendő töltési pontot?

Nincs válaszunk minden kérdésre. Családi vállalatként azonban úttörő szellemben, és az elektromos tervezés terén szerzett több mint 170 év tapasztalatával az Ön partnereként dolgozunk azon, hogy együtt megtaláljuk a válaszokat.

Intersolar Europe – Szerezze meg jegyét most!

Szeretné a fotovoltaikus rendszereket és töltődobozokat gyorsan, biztonságosan és könnyedén telepíteni? Kiemelt termékeinkkel ez lehetséges! Ismerje meg intelligens telepítési megoldásainkat a 2024-es Intersolar kiállításon.

Örömmel biztosítunk Önnek ingyenes jegyet a kiállításra. Regisztráljon most!

E-mobility megoldásaink

TÖLTSE fel a közösséget

TÖLTSE fel a közösséget

A töltési pontok megosztása a közösségben, akár a háztömbben, a cég épületében vagy egy szállodában – a mi megoldásainkkal nincs probléma.

TÖLTSÖN megújuló energiával

TÖLTSÖN megújuló energiával

Töltsön a többlet energiával a fotovoltaikus rendszerből közvetlenül az EV-be: a PV többlet töltés egyszerű realizálása az AC SMART segítségével.

TÖLTSÖN szakértelemmel

TÖLTSÖN szakértelemmel

Úttörő szellemben, és az elektromos tervezés terén szerzett több mint 170 év tapasztalatával az Ön partnereként dolgozunk a hosszan tartó megoldások biztosításáért.

TÖLTSE az akkumulátorát

TÖLTSE az akkumulátorát

Az AC SMART App segítségével zavartalanul, az igényeinek megfelelően töltheti elektromos autóját. Hozza ki a legtöbbet a töltési idejéből: megoldásainkkal bízhat a gördülékeny töltési folyamatban, feltöltheti akkumulátorát, és gyorsan folytathatja útját.

TÖLTSE a hálózatát

TÖLTSE a hálózatát

A backend, váltóirányítók és kétirányú mérők egyszerű telepítése és integrálása, valamint számos töltési pont terhelés vezérlése – szolgáltatási területünkön minden szükséges dokumentációval rendelkezünk a tervezők és telepítők számára.

Újdonságok és kiemelt ajánlatok

Kiemelkedő stabilitás: A Weidmüller arany minősítést kapott az EcoVadis-tól

EcoVadis értékelés

A Weidmüllert az EcoVadis arany díjával ismerték el a fenntarthatóság iránti elkötelezettségéért. Az aktuális besorolás alapján a Weidmüller az EcoVadis által értékelt vállalatok legjobb 3%-a között kapott helyet az iparágban, az elektronikai komponensek és nyomtatott áramköri lapok gyártójaként.

Töltsön a változásért: PV többlet töltés a fenntartható jövőért

Az AC SMART VALUE és AC SMART ADVANCED töltődobozainkkal könnyedén elvégezhető a PV többlet töltés. Akár az EV töltővel és az inverterrel folytatott közvetlen kommunikáció útján, akár kétirányú mérő segítségével: a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek. Alkalmazásunkkal könnyedén szabályozhatja, hogy milyen típusú teljesítménnyel kíván tölteni egy adott időben.

E-mobility kiemelt termékeink rövid bemutatása

E-mobility kiemelt termékeink rövid bemutatása

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Michaela Amedick (a termékmenedzsment vezetője) és Christian Deppermann (üzletfejlesztési menedzser) áttekintést ad az e-mobility kiemelt termékeiről a 2023. évi hannoveri vásáron.

Tekintse meg most!

Service for e-mobility

GYIK: Gyakran ismételt kérdések a töltési infrastruktúrával kapcsolatban

Ezekre és a töltési infrastruktúrával, illetve az e-mobility szolgáltatási területünkön elérhető töltődobozokkal kapcsolatos további gyakran ismételt kérdésekre is választ adunk.

Használja ki átfogó kínálatunk előnyeit. Bármikor, ha segítségre van szüksége a Weidmüller e-töltő állomások használatában, itt minden szükséges információt megtalál a videós oktatóanyagoktól kezdve a letölthető anyagokon, utasításokon keresztül a chates segítségnyújtásig.

Letöltések

A töltési infrastruktúra és e-mobility megoldásainkkal kapcsolatos összes információ letölthető itt. A további műszaki információk, például a firmware frissítései és a konfigurációs utasítások megtalálhatóak a szolgáltatási területünkön és az online katalógusban.

Találja meg az Önhöz tartozó forgalmazót

Töltési infrastruktúrával kapcsolatos termékeinket speciális forgalmazóinkon keresztül értékesítjük. Itt egyszerűen megtalálhatja az Önhöz legközelebbi értékesítőt a város vagy irányítószám alapú kereséssel.

Készen áll a VÁLTOZÁSRA? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az energiaátvitel közös kezelése és haladás az elektromobilitás bővítése felé. Akár a megfelelő falidobozt keresi, akár több töltési ponton kívánja megvalósítani a terhelés vezérlést, vagy a saját fotovoltaikus energiájával tervezi tölteni az autóját. Várjuk megkeresését!

Dr.-Ing. Oliver Köster

* Kötelező adatok

* Kötelező adatok

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás, Applikációs mérnök