Ismerd fel, mi mozgatja az embereket!

Az elektromos járművek kulcsszerepet játszanak az energiaátvitelben. De az, hogy milyen ütemben tudnak elterjedni, elsősorban a töltési infrastruktúrától függ. Feltölthetem gyorsan és egyszerűen az elektromos autómat otthon, a munkahelyemen vagy akár út közben? Mennyire egyszerűen tudom kifizetni a felvett áramot? Mennyibe kerül a töltőállomás telepítése? Csupán néhány kérdés, amelyek megválaszolása egyaránt fontos az elektromos járművek potenciális felhasználói, valamint a töltőállomások tervezői és üzemeltetői számára. Töltőállomásaink megnyugtató választ adnak a fenti kérdésekre.

Töltsön a változásért: PV többlet töltés a fenntartható jövőért

Az AC SMART VALUE és AC SMART ADVANCED töltődobozainkkal könnyedén elvégezhető a PV többlet töltés. Akár az EV töltővel és az inverterrel folytatott közvetlen kommunikáció útján vagy energiamérő segítségével: a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek. Alkalmazásunkkal könnyedén szabályozhatja, hogy milyen típusú teljesítménnyel kíván tölteni egy adott időben.

De ami a legjobb, Németországban a KfW finanszírozó új 442 ügyfél támogatást tud biztosítani az EV töltőhöz PV rendszerrel és helyhez kötött villamosenergia-tárolással.

E-mobility kiemelt termékeink rövid bemutatása

E-mobility kiemelt termékeink rövid bemutatása

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Michaela Amedick (a termékmenedzsment vezetője) és Christian Deppermann (üzletfejlesztési menedzser) áttekintést ad az e-mobility kiemelt termékeiről a 2023. évi hannoveri vásáron.

Tekintse meg most!

Kiemelt termékeink

AC-töltőkábelek

Az ergonomikus fogantyúval ellátott Mode 3 töltőkábelek a lehető legkiválóbb minőségű töltési kényelmet biztosítják. Minden tekintetben masszív és tartós: a ház kosz- és víztaszító, rázkódás- és ütésálló, és ellenáll a hidegnek és hőnek. Különböző hosszúságokban elérhető, egyenes és tekercses formában, type 2 csatlakozóval az autó oldalán, és nyitott (csupaszolt és krimpelt) kábelvéggel a töltőállomás csatlakoztatásához.

Egyenes töltőkábel

  • Akár 11 kW vagy 22 kW töltési kapacitás
  • Kábelhossz: 5 m, 7,5 m vagy 10 m
  • Védelmi osztály: IP55 (védőkupakkal, felszerelt helyzetben)

Spirális töltőkábel

  • Akár 11 kW vagy 22 kW töltési kapacitás
  • Kábelhossz: 5 m
  • Védelmi osztály: IP55 (védőkupakkal, felszerelt helyzetben)

Töltőkábel nyitott kábelvéggel

  • Akár 11 kW vagy 22 kW töltési kapacitás
  • Kábelhossz: 5,5 m, 7,5 m (csak egyenes kábel: 10 m)
  • Kábeltípus: egyenes vagy spirális
  • Védelmi osztály: IP55 (védőkupakkal, felszerelt helyzetben)

Keresse meg forgalmazóját itt

Találja meg a legközelebbi nagykereskedőt a város vagy irányítószám alapú kereséssel.

Az Ön közvetlen kapcsolattartója

* Kötelező adatok

* Kötelező adatok

Szolgáltatások és letöltések

Service for e-mobility

Használja ki a Weidmüller EV töltőállomások átfogó támogatásának előnyét. Bármikor, ha segítségre van szüksége a Weidmüller AC SMART, AC HOME vagy AC BUSINESS e-töltő állomások használatában, itt minden szükséges információt megtalál a videós oktatóanyagoktól kezdve a letölthető anyagokon, utasításokon keresztül a chates segítségnyújtásig.

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás, Applikációs mérnök