Különféle használati esetek, a távoli hozzáféréstől az AutoML-ig

Különféle használati esetek, a távoli hozzáféréstől az AutoML-ig

Az easyConnect az Ön belépője a Weidmüller digitális szolgáltatásainak világába. Elsődlegesen az ipari IoT-re fókuszálunk, szolgáltatásaink pedig arra épülnek, hogy különféle használati eseteket tegyenek lehetővé a távoli hozzáféréstől az AutoML-ig. Ipari szolgáltatásplatformként az easyConnect folyamatosan növekszik, különféle szolgáltatásokat kínálva mások mellett az ipari IoT számára.

Eszközkezelés I Készletkezelés I Adatvizualizáció I Távoli hozzáférés I AutoML

Eszközkezelés

Jellemzőek a felhőhöz csatlakoztatott eszközök hozzáadása és kezelése az első lépés az ipari IoT minden használati eseténél. Az eszközkezelési szolgáltatás lehetővé teszi, hogy új eszközöket adjon hozzá, kezelje az eszköz adatait, aktiválja az eszközök csatlakozóit, és online megtekintse az eszköz állapotát. A Weidmüller számos eszköze, például a u-control is csatlakoztatható az easyConnecthez.

Eszközkezelés
 • A csatlakoztatott eszközök áttekintése és kezelése
 • Az eszközök csatlakozóinak (vagy „készségeinek”) kezelése
 • Betekintés az eszközök egészségi állapotába

Készletkezelés

A készletkezelési szolgáltatás olyan modellezési eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lemodellezzék a készletüket és folyamataikat, és összekössék őket a megfelelő idősorozat adataival. Ha például az üzemvezető szeretné lemodellezni az üzemet, vele együtt számos gyártósort, amelyek mindegyike több géppel rendelkezik. A készletkezelés így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi beállításokat hozzanak létre, és testre szabják a platformot a felhasználók egyéni igényei szerint.

Készletkezelés
 • Határozza meg a készleteket, kösse össze az idősorozat adatait, és konfigurálja az egyedi készlettulajdonságokat
 • Határozza meg a készletkategóriákat és a készletek összefüggéseit („készletfák”)

Adatvizualizáció

Az ipari IoT legtöbb használati eseténél szükség van az adatvizualizációra és az elemzésre az első lépésben. Az easyConnect adatvizualizációs szolgáltatása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekintsék, felügyeljék és megjelenítsék az élő és előzmény adatokat. Konfigurálja a kezelőfelületeket és a diagramokat könnyedén, előzetes ismeretek nélkül. Elemezze bárhonnan ez adatokat, és egészítse ki az idősorozat adatait a felhasználói értelmezésekkel. A Weidmüller további vizualizációs eszközöket is kínál az easyConnect mellett.

Adatvizualizáció
 • A vizualizációs tulajdonságok skálája (táblázatok áttekintése, élő felügyelet, diagram)
 • Modern felhasználói interfészek, amelyekhez nem szükséges a webes technológiák ismerete

Távoli hozzáférés

A biztonságos távoli hozzáférés ilyen egyszerű: a u-link gyors és biztonságos hozzáférést kínál a gépekhez és az üzemekhez, valamint lehetővé teszi a termelőüzemek, a felhasználói kliensek, a hozzáférési jogosultságok és a firmware-verziók kezelését is. A u-link az easyConnect szolgáltatásaként és önálló termékként egyaránt elérhető.

Távoli hozzáférés
 • Egyszerű használat. Csatlakozzon gépéhez egyetlen kattintással
 • Biztonságos szolgáltatás. Biztonságos távoli hozzáférés (Német Szövetségi Információbiztonsági Hivatal)

AutoML

A Weidmüller Industrial AutoML segítségével optimalizálhatja a műveleteket, javíthatja a termék minőségét, és új üzleti modelleket fejleszthet a fejlett analitika előnyeinek kihasználásával. Számítógép- vagy folyamat-szakértőként egyszerűen építhet, telepíthet és üzemeltethet gépi tanulási modelleket anélkül, hogy adattudományos ismeretekre lenne szüksége. Az AutoML eszköz lehetővé teszi, hogy adatait és tudását olyan ML-modellekbe vigye át, amelyek érték-előállítást tesznek lehetővé vállalkozása számára.

AutoML
 • Saját adatain és szakmai ismeretein alapul
 • Nincs szükség külső tanácsadók, sem adattudósok bevonására
 • Automatikus modellgenerálás
 • Egyszerűbb és gyorsabb megoldásfejlesztési folyamat

Érdeklődik, és több információra van szüksége?

Érdeklődik, és több információra van szüksége?

Érdeklődik, és több információra van szüksége?

Lépjen tovább közvetlenül a kezdéshez szükséges, lépésről lépésre leírt útmutatóhoz, és tekintse meg egyszerű konstrukcióinkat.