A mi válaszunk a berendezésgyártás kihívásaira

A vezérlőszekrényeknek egy sor kihívást kell hatékonyan teljesíteni a felhasználási és alkalmazási területüktől függően. Legyenek akármennyire eltérőek az igények, válaszunk nagyon egyszerű: Klippon® Connect. A személyre szabott alkalmazások és univerzális sorkapcsok széles választéka a jövőbiztos csatlakozástechnikákkal kombinálva megválaszolják a szekrényépítés kihívásait.

Klippon® Connect interaktív kiválasztási útmutató

A Klippon® Connecttel elérhető előnyök

Hozzáadott érték minden fázisban – robotizálásra kész

Hozzáadott érték minden fázisban – robotizálásra kész

A Klippon® Connect és a Klippon® Services szolgáltatások hozzáadott értéket teremtenek a berendezésgyártás minden fázisában, ahol a gyorsaság és a hatékonyság alapvetően fontos.

Strukturált munkafolyamatok

Strukturált munkafolyamatok

A digitális tervezéstől a karbantartáson és a tesztelésen át a folyamatos működésig, a Klippon® Connect segít a munkafolyamatok egyszerűbb és termelékenyebb strukturálásában.

Megfelelő opciók a különleges követelményekhez

Megfelelő opciók a különleges követelményekhez

Akár az egyszerű kezelés érdekli, akár több helyet szeretne a berendezésben, akár időt szeretne megtakarítani a telepítés során: sorkapcsainkkal speciális alkalmazási és univerzális megoldást kínálunk.

Hozzáadott érték a berendezésgyártás minden fokozatában

Tervezés

A tervezési fázis kulcsfontosságú a teljes berendezésgyártási folyamat sikere és költséghatékonysága szempontjából. Ehhez a digitális árucikkadatok és az összekapcsolt mérnöki eszközök közötti intelligens együttműködésre van szükség.

A Weidmüller Configurator (WMC) olyan erőteljes interfész, ami pontosan ezt nyújtja. A digitális tervezés minden termékadata egyszerűen integrálható a standard műszaki tervezési eszközökbe, ezután pedig a teljes életciklus alatt hozzáférhető. Ez nem csak sokkal hatékonyabbá teszi a tervezést, hanem minden ezután következő folyamatlépésre is előnyös hatással van.

Szerelés

A telepítés kulcsa a hatékony és egyszerű vezetékezés. Termékeink egyik legfőbb jellemzője az intuitív kezelés és az átlátható kialakítás. A sorkapcsok minden funkciója azonnal megkülönböztethető egymástól.

Az érintkezések kioldógombjait színek különböztetik meg egymástól a csatlakozópontokon. Így elkerülhető a helytelen vezetékezés, és a folyamatok még hatékonyabbá válnak. Mindez rengeteg időt takarít meg a szerelés során.

Üzemeltetés

Klippon® Connect termékeink szabványosított vizsgálópontokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik az automatizált vizsgálati és tesztelési folyamatokat. Ilyen módon a karbantartási és vizsgálati folyamatokat sokkal biztonságosabban és gyorsabban lehet elvégezni.

Mindezeken felül, sorkapcsainkkal rezgésálló és gázzáró érintkezéseket hozhat létre, amelyek szigorú környezeti feltételeknek is megfelelnek, tekintet nélkül arra, hogy rugós vagy csavaros csatlakozást választ-e.

Szoftvert, jelölést és nyomtatót tartalmazó integrált rendszerünk jobban átláthatóvá teszi a berendezést. A rendszer nem csak alapvetően kompatibilis, hanem tökéletesen illeszkedik a többi berendezés-komponensünkhöz.

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Használja a Weidmüller Configuratort a gyors és könnyű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink megrendeléséhez. A megoldás megszakítás nélküli munkafolyamatot tesz lehetővé, az E-CAD szoftverrel való tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció létrehozásáig.

Orange Selection

Orange Selection

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor az árucikkek a következő napon már úton is lesznek Önhöz.

Ipari tapasztalat

Ipari tapasztalat

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Sorkapcsainkra vonatkozó információk letöltése

Többet szeretne tudni sorkapcsainkról? Minden dokumentumunk letölthető. Tudja meg, mi teszi Klippon® Connect termékeinket különlegessé. Innen letölthető katalógusunk különféle sorkapcsaink széles választékát mutatja be. Brosúráinkban részletes információkat talál egyedi megoldásainkról.

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó