A mi válaszunk a berendezésgyártásra

A mi válaszunk a berendezésgyártásra

A berendezéseknek az alkalmazástól függően változatos feladatokat kell ellátniuk. A kihívások sokoldalúak, mi azonban mindegyikre ugyanazt a hihetetlenül egyszerű választ adjuk: A Klippon® Connect összességében teljesít minden olyan követelményt, amelyet a vonatkozó iparágak támasztanak, akár ma, akár a jövőben, az Ipar 4.0 üzemekben. A testreszabott speciális alkalmazási termékek, az univerzális sorkapcsok és a folyamatokat támogató Klippon® Services szolgáltatások minden berendezés-elképzeléshez megfelelő megoldást kínálnak.

Az előnyök összefoglalása

Hozzáadott érték minden fázisban – robotizálásra kész

Hozzáadott érték minden fázisban – robotizálásra kész

A Klippon® Connect és a Klippon® Services szolgáltatások hozzáadott értéket teremtenek a berendezésgyártás minden fázisában, ahol a gyorsaság és a hatékonyság alapvetően fontos.

Strukturált munkafolyamatok

Strukturált munkafolyamatok

A digitális tervezéstől a karbantartáson és a tesztelésen át a folyamatos működésig, a Klippon® Connect segít a munkafolyamatok egyszerűbb és termelékenyebb strukturálásában.

Megfelelő opciók a különleges követelményekhez

Megfelelő opciók a különleges követelményekhez

Akár az egyszerű kezelés érdekli, akár több helyet szeretne a berendezésben, akár időt szeretne megtakarítani a telepítés során: sorkapcsainkkal speciális alkalmazási és univerzális megoldást kínálunk.

Hozzáadott érték a berendezésgyártás minden fokozatában

Tervezés

Tervezés

Tervezés

A tervezési fázis kulcsfontosságú a teljes berendezésgyártás sikere és költséghatékonysága szempontjából, és a digitális termékadatok, illetve a kapcsolódó műszaki tervezési eszközök intelligens együttműködését igényli.

A Weidmüller Configurator (WMC) olyan erőteljes interfész, ami pontosan ezt nyújtja. A digitális tervezés minden termékadata egyszerűen integrálható a standard műszaki tervezési eszközökbe, ezután pedig a teljes életciklus alatt hozzáférhető. Ez nem csak sokkal hatékonyabbá teszi a tervezést, hanem minden ezután következő folyamatlépésre is előnyös hatással van.

Szerelés

Szerelés

Szerelés

A szerelés kulcsa a hatékony és egyszerű vezetékezés. Termékeink egyik legfőbb jellemzője az intuitív kezelés és az átlátható kialakítás. A sorkapcsok minden funkciója azonnal megkülönböztethető egymástól.

Az érintkezések kioldógombjait színek különböztetik meg egymástól a csatlakozópontokon. Így elkerülhető a helytelen vezetékezés, és a folyamatok még hatékonyabbá válnak. Mindez rengeteg időt takarít meg a szerelés során.

Üzemeltetés

Üzemeltetés

Üzemeltetés

Klippon® Connect termékeink szabványosított vizsgálópontokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik az automatizált vizsgálati és tesztelési folyamatokat. Ilyen módon a karbantartási és vizsgálati folyamatokat sokkal biztonságosabban és gyorsabban lehet elvégezni.

Mindezeken felül, sorkapcsainkkal rezgésálló és gázzáró érintkezéseket hozhat létre, amelyek szigorú környezeti feltételeknek is megfelelnek, tekintet nélkül arra, hogy rugós vagy csavaros csatlakozást választ-e.

Szoftvert, jelölést és nyomtatót tartalmazó integrált rendszerünk jobban átláthatóvá teszi a berendezést. A rendszer nem csak alapvetően kompatibilis, hanem tökéletesen illeszkedik a többi berendezés-komponensünkhöz.

Tökéletes kiegészítés

A berendezésgyártás készen áll a robotizációra

A berendezésgyártás készen áll a robotizációra
Német nyelven – angol feliratozással

A berendezésgyártás készen áll a robotizációra

A berendezéseknek az alkalmazástól függően változatos feladatokat kell ellátniuk. A kihívások sokoldalúak, mi azonban mindegyikre ugyanazt a hihetetlenül egyszerű választ adjuk: A Klippon® Connect összességében teljesít minden olyan követelményt, amelyet a vonatkozó iparágak támasztanak, akár ma, akár a jövőben, az Ipar 4.0 üzemekben. A testre szabott alkalmazási termékek, az univerzális sorkapcsok és a folyamatokat támogató Klippon® Services szolgáltatások minden berendezés-elképzeléshez megfelelő megoldást kínálnak.

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

A Weidmüller Configuratort a gyors és egyszerű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink megrendeléséhez használhatja. A megoldás megszakítás nélküli munkafolyamatot tesz lehetővé, az E-CAD szoftverrel való tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció létrehozásáig.

Négynapos gyors kiszállítási szolgáltatás

Négynapos gyors kiszállítási szolgáltatás

A gyors kiszállítási szolgáltatásunkkal percek alatt elkészítjük az árajánlatot, rugalmasan, a megrendelés szerint legyártjuk az egyes szerelvényeket, és megbízhatóan tartjuk a szállítási határidőt.

Ipari tapasztalat

Ipari tapasztalat

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Az Ön közvetlen kapcsolattartója

Varga István

Műszaki szaktanácsadó

Konzultáció szervezése

Gondoskodunk a visszahívásról