AC SMART töltődoboz-család

Okos töltőmegoldások egyedi kihívásokhoz

AC SMART töltődoboz-család

Töltsön a változásért

Az új AC SMART töltődoboz-család készen áll bármilyen alkalmazási forgatókönyvre a magán- és kereskedelmi ágazatokban egyaránt. A platform alapú töltési koncepció, az ECO, a VALUE és az ADVANCED alapvető berendezéseket kínáló sorozatával lefedi a leggyakoribb alkalmazási területeket, és könnyen testre szabható az egyedi feladatokhoz a standardizált interfészeknek és a sokféle konfigurálási lehetőségnek köszönhetően.

Fedezzen fel saját elektromobilitási kihívásaihoz okosabb töltési megoldásokat AC SMART mobilalkalmazás

Töltsön a változásért: PV többlet töltés a fenntartható jövőért

Az AC SMART VALUE és AC SMART ADVANCED töltődobozainkkal könnyedén elvégezhető a PV többlet töltés. Akár a töltődobozzal és az inverterrel folytatott közvetlen kommunikáció útján, akár kétirányú mérő segítségével: a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek. Alkalmazásunkkal könnyedén szabályozhatja, hogy milyen típusú teljesítménnyel kíván tölteni egy adott időben.

Szeretne többet megtudni? Hírek rovatunkban találhat további híreket és kiemelt termékeket:

A töltődoboz egyszerű és gyors felszerelése

Töltődoboz telepítéséhez szükséges eszközök

Az AC SMART termékcsalád kialakítása és megvalósítása során nem csupán a töltési infrastruktúrák üzemeltetőinek és felhasználóinak kívánságait és igényeit vették figyelembe, hanem az infrastruktúra telepítését és karbantartását végző szakemberekét is.

Az AC SMART termékcsalád előnyei

 • Szerelés- és karbantartásmentes kialakítás
 • A töltőállomás egyszerű hozzáférési opciói
 • Nagyobb hatékonyság a teljes élettartam alatt
 • Egyszerűbb és gyorsabb felszerelés és karbantartás
 • A potenciális hibák esélye minimálisra csökken
 • A töltőállomás tartóssága és bővíthetősége

Német Speciális Dizájn Díj, 2023

AC SMART töltődoboz-családunkat a Német Speciális Dizájn Díjjal ismerték el 2023-ban. A szerelés- és karbantartásmentes kialakítás, a töltőállomás könnyű elérése és az egész életciklus alatt fennmaradó nagy hatásfok csupán néhány előny az AC SMART család által kínált számos előny közül.

A tökéletes töltődoboz bármelyik alkalmazáshoz

Töltsön. Változtassa meg a jövőt.

Töltő az Ön otthonába

AC SMART ECO

Intuitív - A tökéletes töltődoboz az elektromos járművek otthoni töltéséhez.

Intelligens és biztonságos töltési megoldások

Töltő társasházak számára

AC SMART VALUE

Biztonságos – Akkor sincs túlterhelés, ha több EV töltődobozt szerelnek fel.

okos csatlakozású töltési megoldások

Töltő a vállalkozása számára

AC SMART ADVANCED

Hatékony – gyors töltés az intelligens teljesítményelosztás révén.

Töltő az Ön otthonába

Intuitív - A tökéletes töltődoboz az elektromos járművek otthoni töltéséhez.

Töltő az Ön otthonába

Az AC SMART ECO egy hatékony, önálló töltődoboz doboz az Ön otthonába. Könnyen kezelhető, biztonságos és masszív működés, egyedi igényekre és keretfeltételekre szabható.

AC SMART ECO

Az AC SMART ECO könnyedén és hatékonyan integrálható a meglévő környezetbe, így segít megspórolni az épület elektromos berendezéseinek költséges felújítását. A töltődoboz az interfészeken keresztül a hálózatba köthető bármelyik meglévő épületautomatizálási rendszerrel együtt az elektromos autójának hatékony töltéséhez.

AC SMART ECO
 • Önálló töltődoboz
 • Max. töltési teljesítmény 7,4–22 kW
 • Tápcsatlakozás: 1-fázisú 230 V / 32 A, 3-fázisú 400 V / 16 A vagy 32 A
 • Type 2 aljzat vagy mellékelt 5 m-es, Type 2 töltőkábel
 • Állapot és konfiguráció az alkalmazás és az integrált webszerver segítségével

Töltő társasházak számára

Biztonságos – Akkor sincs túlterhelés, ha több EV töltődobozt szerelnek fel.

Töltő társasházak számára

Az AC SMART VALUE töltődoboz ideális megoldást kínál elektromos autók töltéséhez a magánlakásoknak otthont adó társasházak vagy több parkolóhellyel rendelkező ingatlanok számára. Az egyes töltőportok rögzített elosztásához és a jogosulatlan hozzáférés megelőzésére felhasználói hitelesítést lehet aktiválni az RFID/NFC-n vagy egy mobilalkalmazáson keresztül.

AC SMART VALUE

A beépített statikus terheléskezelő megelőzi a meglévő elektromos berendezés túlterhelését, és hatékonyan felosztja a rendelkezésre álló forrásokat az összes EV töltődoboz között. A beépített energiamérésen keresztül rögzíteni lehet a fogyasztási adatokat, és – ha szükséges – a mobil alkalmazáson vagy a helyi hálózaton keresztül továbbítani lehet őket a feldolgozáshoz. Arra is lehetőség van, hogy meglévő épületautomatizálási rendszerbe építsék őket a hálózat alapú kétirányú töltésszabályozás megvalósításához.

AC SMART VALUE
 • Átváltás funkció, amely révén több töltődoboz csatlakoztatható sorban
 • Max. töltési teljesítmény 11–22 kW
 • Tápcsatlakozás: 3-fázisú 400 V / 16 A vagy 32 A
 • Type 2 aljzat vagy mellékelt 5 m-es, Type 2 töltőkábel
 • RFID hitelesítés
 • Adatkommunikáció OCPP 1.6 (J) szerint

Töltő a vállalkozása számára

Hatékony – E-autók gyors töltése az intelligens teljesítményelosztás révén

Töltő vállalkozásoknak

A kifejezetten a cégek, vállalkozók és az önkormányzatok részben nyilvános területei számára kifejlesztett AC SMART ADVANCED EV töltődoboz minden műszaki és funkcionális tulajdonsággal rendelkezik, ami a professzionális, kereskedelmi használathoz szükséges elektromos járműveinek töltésekor.

AC SMART ADVANCED

Ezek a tulajdonságok magukban foglalják a hozzáférés biztonságos és kényelmes szabályozását az RFIN/NFC-n, mobil alkalmazáson vagy a jármű közvetlen vezetékes kommunikációján keresztül. Emellett a töltési adatok MID-nek megfelelő rögzítését és a biztonságos háttérkommunikációt is az Ethernet vagy mobil rádió alapú adatátvitelt használó OCPP 1.6-on keresztül. A beépített, dinamikus terheléskezelést is a meglévő villamos szerelvények hatékony és költségoptimalizált használatához, több töltődoboz esetén is. Ez lehetővé teszi például az épület tetején generált PV elektromosság költséghatékony betáplálását is.

AC SMART ADVANCED
 • Dinamikus terhelés/beépített töltéskezelés
 • Max. töltési teljesítmény 11–22 kW
 • Tápcsatlakozás: 3-fázisú 400 V / 16 A vagy 32 A
 • Type 2 aljzat vagy mellékelt 5 m-es, Type 2 töltőkábel
 • Mobilkommunikációs modem (4G/LTE) az egész életciklust kiszolgáló SIM-mel
 • Adatkommunikáció OCPP 1.6 (J) szerint

Az összes változat összehasonlítva

Hasonlítsa egymással össze az AC SMART termékcsalád három változatát, az ECO, VALUE és ADVANCED változatokat, és állapítsa meg, hogy a Weidmüller melyik töltődoboza a legalkalmasabb az Ön elektromos autójának töltéséhez. Standardizált interfészek és sokféle konfigurálási opció használatával ezek az Ön egyedi használatai eseteihez igazíthatók. Nem biztos benne, hogy melyik változat felel meg Önnek a legjobban? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 ECOÉRTÉKTOVÁBBFEJLESZTETT
Max. töltési teljesítmény
7,4 kW (1 fázis)
Max. töltési teljesítmény
11 kW (3 fázis)
Max. töltési teljesítmény
22 kW (3 fázis)
Rögzített EV töltőkábel 5 m hosszal és
2. típusú csatlakozódugóval
2. típusú dugaszoló aljzat beépített zsaluval
DC maradékáram észlelése
Beállítható max. töltőáram
Digitális bemenetek/kimenetek
Soros kommunikáció (RS485/Modbus-RTU)
Ethernet kommunikáció (Modbus-TCP)
WLAN interfész
Mobil App
Adatkommunikáció OCPP 1.6 (J) szerint
Hozzáférés ellenőrzése RFID-en keresztül
Beépített (statikus) terhelés-/töltéskezelés:
Beépített (dinamikus) terhelés-/töltéskezelés
MID-kompatibilis energiamérő
Mobil modem egyszeri díjas SIM kártyával* (LTE)
Vezetékes kommunikáció EV-vel (AutoCharge)

*1 GB és 10 év

Összeszerelési és telepítés

A következő videóban bemutatjuk, hogyan szerelheti be gyorsan és könnyen az AC SMART termékcsalád töltődobozát, hogy hatékonyan tudja tölteni az elektromos autóját.

Rövid és egyszerű magyarázat

Rövid és egyszerű magyarázat

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Az AC SMART EV töltődoboz-család összeszerelési és telepítési útmutatója – a példában a VALUE sorozat egyik aljzatverziója és az ADVANCED sorozat egyik dugóverziója szerepel.

AC SMART - PV opcionális töltés

PV többlet töltés, EV töltő

Töltés saját napenergiával

Szeretné elektromos autóját saját termelésű PV energiával tölteni, vagy alkalmazottainak teljes mértékben fenntartható töltési opciót szeretne kínálni? Az AC SMART VALUE és ADVANCED, termékeinkkel saját napelemes rendszeréről tölthet többlet elektromosságot. Az inverterrel való közvetlen csatlakozásnak és a különálló kétirányú mérőnek köszönhetőenaz akkumulátor tárolt energiája változatlan marad a rendszerben.

AC SMART - Backend Integration

Integrált töltő a backendbe

Saját töltő infrastruktúrájának digitális hálózata

Akár saját gépparkjának villamosításáról, akár a töltési adatok értékeléséről van szó. AC SMART VALUE és ADVANCED eszközeink a backend rendszerek széles körébe integrálhatók a meglevő Modbus és OCPP interfészeken keresztül (OCPP 1.6 J). Integrálás után a töltési folyamatok számlázása, vizualizálása és kezelése, valamint a teljes töltőparkok bővítése központilag, egy rendszeren keresztül valósítható meg.

Terheléskezelés SMARTcharge használatával

EV töltő töltésvezérlés

A elektromos járművek egyre népszerűbbek. A magánépületekben, társasházakban és vállalatoknál a szükséges töltési infrastruktúra azonban komoly kihívásokat jelent a hálózati csatlakozások számára. A több jármű egyidejű töltése esetén kialakuló nagy csúcsterhelések és a költséges áramkimaradások elkerülése érdekében fejlesztettük ki a SMARTcharge alkalmazást.

AC SMART mobilalkalmazás

Egy intelligensebb töltési mód.

Töltő alkalmazás

Az AC SMART töltődobozok mobilalkalmazásával a töltési megoldás összes funkcióját egyszerű és biztonságos módon használhatja. A csatlakoztatás után ellenőrizheti a töltődoboz állapotát, elindíthatja és leállíthatja a töltési folyamatokat az elektromos járművein, beállíthatja az egyedi töltési áramerősséget, ha szükséges fel elektromos járművét, és elvégezheti a doboz további konfigurációját.

Alkalmazásunk ingyenesen elérhető ay AC SMART termékcsalád töltődobozának megvásárlása után.

Az app letöltése és működtetése

Szolgáltatások és letöltések AC SMART töltődobozokhoz

Tudjon meg további információkat a töltődobozainkról, töltőkábeleinkről és alapkomponenseinkről, és töltse le őket.

Service for e-mobility

Szolgáltatás a töltődobozokhoz

Használja ki a Weidmüller EV töltőállomások átfogó támogatásának előnyét. Bármikor, ha segítségre van szüksége a Weidmüller AC SMART, AC HOME vagy AC BUSINESS e-töltő állomások használatában, itt minden szükséges információt megtalál a videós oktatóanyagoktól kezdve a letölthető anyagokon, utasításokon keresztül a chates segítségnyújtásig.

Magyar nyelvű letöltések

Tökéletes kiegészítők

Termékválasztékunkban mindent megtalálhat, amire szüksége van elektromos autójának biztonságos töltéséhez. Önálló moduljaink és termékeink egymást kiegészítve látják el Önt hatékony és átfogó megoldásokkal. Megtalálhatja nálunk az ergonomikusan kezelhető AC-töltőkábelünket, amely a legjobb minőségben kínál töltési kényelmet, valamint töltőállomásainkat - az AC SMART töltődoboz-családot- amely standardizált interfészek és sokféle konfigurálási opció révén igazítható egyedi alkalmazásokhoz. Nem csak használni szeretné a töltődobozát, hanem hálózatba is szeretné kötni őket a csúcsterhelések elkerülése mellett? Akkor a SMARTcharge töltéskezelés a megfelelő megoldás Önnek. Okos töltési megoldások egyedi kihívásokhoz!

Kapcsolatfelvétel

Dr.-Ing. Oliver Köster