Gyorsabb termelés, rugalmasabban és hatékonyabban

Gyorsabb termelés, rugalmasabban és hatékonyabban

Manapság súlyos piaci kihívásokkal kell megküzdeni úgy a mechanikai és üzemtervezéssel, mint a vezérlőszekrény-gyártással kapcsolatban is. Egyrészt, a termékek szerelése egyre egyedibbé, bonyolultabbá és összetettebbé válik. Másrészt, a vezérszó a nagy árnyomás, a telefonos rendelés, a szoros határidő és a kialakítás utolsó pillanatban igényelt módosítása. Mindezeken felül, számos terméket minimális mennyiségben kell gyártani. A piac növekvő igényeinek teljesítéséhez igen hatékony tervezési és gyártási folyamatokra van szükség. Abban is biztosnak kell lenni, hogy az igényelt komponensek szállítása 100%-osan megbízhatóan történik.

Saját Összeállítás Rendelése (SÖR) szolgáltatásunkkal mindkettőt biztosítjuk az Ön számára. Az integrált koncepció egyszerűsíti a tervezést, felgyorsítja a termelési folyamatokat és garantálja az egyedileg összeállított és telepítésre kész sorkapcsok vagy házak lehető leggyorsabb kiszállítását. Ezért Ön csökkentheti a költségeit, növelheti rugalmasságát és egy lépéssel a versenytársai előtt járhat.

Teljesítse a legkeményebb kihívásokat is – a gyors kiszállítási szolgáltatásunkkal

Növelje a minőséget

Növelje a minőséget

Ügyfelei a legnagyobb megbízhatóságot igénylik, a lehető legkevesebb karbantartással. A Saját Összeállítás Rendelése szolgátatásunkkal Ön az egyedi, telepítésre kész, összeszerelt sorkapcsokat, valamint az üres vagy nem felszerelt házakat a lehető legrövidebb időn belül kézhez kapja. Így elkerüli az összeszerelési hibákat és növeli termékeinek megbízhatóságát. Döntő lépés a magasabb minőség felé.

A költségek csökkentése

A költségek csökkentése

A vezérlőszekrények és házak egyre egyedibbekké és összetettebbekké válnak. Ezért a raktárban számos, esetleg szükséges komponenst kell raktározni. Ez szükségtelenül tőkét köt le. A Saját Összeállítás Rendelése szolgáltatással Ön egyedileg összeállított termékeket kap a lehető legrövidebb időn belül – és jelentősen csökkentheti beszerzési és raktározási költségeit.

A rugalmasság növelése

A rugalmasság növelése

Egyre gyakrabban van szükség a vezérlőszekrények és házak minimális mennyiségének gyártására, és fel kell készülni a kialakítások gyors módosítására. A Saját Összeállítás Rendelése szolgáltatással Ön akár egyetlen darab legyártásával is egyedi sorkapcsokat és házakat kap – és ezek pár nap múlva telepítésre készen Önnél lehetnek. Ez növeli a rugalmasságot.

A tervezés gyorsítása

A tervezés gyorsítása

A szoros határidejű megrendelések és a kialakítások utolsó pillanatban igényelt módosításai gyors reakciókat igényelnek a tervezési fázisban. A WMC szolgáltatásainak előnyei Kényelmes konfigurálás, tökéletes integrálás az Ön tervezőszoftverébe és az adatok teljes átláthatósága a megrendeléstől a dokumentációig.

A folyamatok egyszerűsítése

A folyamatok egyszerűsítése

A kapcsolószekrény felépítésének összetett feladataihoz és az üzemtervezéshez gyakran csak kevés szakértő áll rendelkezésre. A gyors kiszállítási szolgáltatás egyszerűsíti a tervezést, csökkenti a termelési költségeket és gyorsítja a dokumentálást. Így szakképzett munkaerejét sokkal célzottabban és hatékonyabban használhatja fel.

A szállítási kötelezettségek teljesítése

A szállítási kötelezettségek teljesítése

Az erősen egyedi termékekkel kapcsolatban egyre általánosabbá válik, hogy ezeket megbízhatóan, szűk határidővel kell legyártani és leszállítani. Egyébként a késedelmek és termelésleállások miatt az ügyfeleknek magas költségeik keletkeznek. A gyors kiszállítási szolgátatással minden folyamatát felgyorsíthatja, és megbízhatóan teljesítheti szállítási kötelezettségeit.

A Saját Összeállítás Rendelése szolgáltatással kis és közepes méretű vállalkozásokat látunk el a kapcsolószekrény-gyártás, gépipar és üzemtervezés területén olyan holisztikus koncepciót alkalmazva, amely számos folyamatot nagy mértékben egyszerűsít és gyorsít. Az ügyfél akár öt nap alatt kézhez kapja a telepítésre kész terméket. Ez növeli a hatékonyságot és a rugalmasságot, valamint jelentős költséget takarít meg.

Björn Drewes, üzletágvezető/termékösszeszerelési szolgáltatások

[ Számolja ki megtakarítási lehetőségeit a Gyors szállítás kalkulátor segítségével ]

Egyedileg szerelt sorkapcsok és házak

Klippon® Connect

Klippon® Connect

Klippon® Connect

Telepítésre kész, szerelt sorkapcsok, minden elektronikus komponenssel – egyedileg, az Ön specifikációinak megfelelően gyártva.

Klippon® Protect

Klippon® Protect

Klippon® Protect Termék újdonságok

Egyedi üres házak furatokkal, menetekkel vagy kivágásokkal az Ön specifikációi szerint – opcionálisan összeszerelés nélkül, összeszerelve, vagy csatolt kiegészítőkkel.

Szolgáltatásunk összefoglalása

Holisztikus módon szolgáljuk ki Önt – az ötlettől a megvalósításig

Adatszolgáltatás

Adatszolgáltatás

Adatszolgáltatás

Az adatok képezik termékei időtakarékos tervezésének, hibamentes vezetékezésének, egyszerű jelölésének és konzisztens dokumentációjának az alapját. És aggodalomra semmi ok: ha nincsenek nagy ECAD és ERP rendszeri, az adatbázisát megoszthatja velünk. Gyakran egy Excel-munkalap is elegendő – kétség esetén segítünk az elkészítésben.

Weidmüller Configurator

Weidmüller Configurator

Weidmüller Configurator

A szükséges komponenseit konfigurálja egyszerűen és kényelmesen a Weidmüller Configuratorral, és válasszon a Weidmüller több mint 8000 terméke közül. A szoftver minden platformon, intuitív módon használható, minden CAD tervezőeszközzel kompatibilis – és aktívan segíti a konfigurálási hibák elkerülésében.

Automatizált gyártás

Automatizált gyártás

Automatizált gyártás

A konfigurálás elvégzése után az adatok a termelési részleghez továbbítódnak. Egyedi termékeit csupán 24 óra alatt legyártjuk. A teljes termelés automatikusan és maximális precizitással zajlik, ezért a termékek rendkívül megbízhatóak.

Megbízható kiszállítás

Megbízható kiszállítás

Megbízható kiszállítás

Végül, a termékeket előkészítjük a szállításra, átadjuk a megbízható szállítmányozónak, amely a terméket Európa bármelyik pontjára, a lehető legrövidebb idő alatt leszállítja.

Ismerje meg Saját Összeállítás Rendelése szolgáltatásunkat.

Oktatóanyagainkból ismerje meg a konfigurálás és a megrendelés folyamatát.

Oktatóanyagainkból ismerje meg a konfigurálás és a megrendelés folyamatát.

Oktatóanyagainkból ismerje meg a konfigurálás és a megrendelés folyamatát.

Oktatóvideóinkban egyszerű lépésekben mutatunk be mindent, amit a konfigurálás és megrendelés szolgáltatás használatához tudnia kell. A WMC konfigurálási lehetőségei, automatikus árajánlatkészítés,vagy a megfelelő szolgáltatási szint kiválasztása: mindent megtalálhat a szolgáltatásaink optimális használatával kapcsolatban.

Webes szemináriumaink dátumai

Webes szemináriumaink dátumai

Webes szemináriumaink dátumai

Az ötlettől a termék leszállításáig – 5 nap! Szeretné néhány percen belül megkapni az összeszerelt termékekre vonatkozó árajánlatot? Vegyen rész webes szemináriumunkon és ismerje meg, hogy milyen egyszerű a szolgátatásunk használata.

Következő webinárium:

szeptember 26.

október 24.

november 21.

Csatlakozzon ingyen, regisztráljon most!

A gyors kiszállítás tökéletes kiegészítői

Letöltések

Regisztráljon most Saját Összeállítás Rendelése szolgáltatásunkra

* Kötelező adatok

Tesztelje szolgáltatásunkat kötelezettség nélkül – megéri!

A Saját Összeállítás Rendelése szolgáltatás jelenleg egész Európa területén elérhető. A szolgáltatás igénybe vételéhez csupán regisztrálnia kell. Küldje el most regisztrálási kérelmét.

* Kötelező adatok