Tervezőmérnökként szeretné, ha könnyen kiválaszthatná és gyorsan megkaphatná a termékeket? Mindezt egyetlen, megbízható partnertől? Akkor a jövőben tervezzen a Weidmüller Orange Selection segítségével.

Az Orange Selection elemei mindig rendelkezésre állnak, gondosan kiválasztva, a portfólió pedig több mint 1500 tételből áll, hogy teljes mértékben kielégítse általános igényeit. Ha a megrendelést 15:00 óra előtt leadja, akkor garantáljuk, hogy a megrendelés a következő munkanapon megérkezik Önhöz.

Kérjük, ne feledje: A fokozott kereslet miatt kérjük ellenőrizze webshopunkat az aktuális szállítási időkkel kapcsolatban.

Az előnyök összefoglalása

Gyors

Gyors

Az Orange Selection termékei mindig elérhetőek.Ha a megrendelést 15:00 óra előtt leadja, akkor garantáljuk, hogy a megrendelés a következő munkanapon megérkezik Önhöz. Gyorsan, könnyedén, a terv szerint!

Egyszerű

Egyszerű

A hatékonyság növelése érdekében egyszerű kiválasztási útmutatókra van szükség, amelyek könnyen elvezetnek a kívánt termékhez. Orange Selection portfóliónk gyors és egyszerű választást tesz lehetővé, és 100%-ban megfelel a standard követelményeinek.

Hatékony

Hatékony

Az Orange Selection termékeinek digitális termékadatait közvetlenül a tervezési folyamat során használja? A CAD-, ETIM- és eClass adatok természetesen mindegyik preferált termékre vonatkozóan elérhetők.

Tegye könnyebbé mindennapi üzleti tevékenységét.

Tegye könnyebbé mindennapi üzleti tevékenységét.

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Nézze meg új, Orange Selection videónkat, és tudjon meg többet a testre szabott termékválasztékunkról.

Orange Selection a Weidmüller Configuratorban

A digitális tervezés még sohasem volt ilyen egyszerű.

Rendkívül hatékony tervezőszoftverünk intelligensen és gondosan végigvezeti Önt a termékkiválasztás folyamatán.

Letöltések