Hajózás

Átfogó csatlakoztatási megoldások, amelyekkel Ön is élhet a digitalizációban rejlő számtalan lehetőséggel

Hajózás

Bekormányozzuk ügyfeleinket a jövő kikötőjébe

A globalizáció előretörésével a kontinensek közötti személy- és áruszállítási útvonalak is egyre telítettebbek. A szállítási igényekkel együtt a megépített és üzembe helyezett vízi járművek száma is folyamatosan nő. A modern vízi járműveknél egyre nagyobb szerepet kapnak az automatizálási rendszerek és a legmodernebb technológiákra épülő berendezések. Globális értékesítési hálózatunk tapasztalt munkatársai éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állnak, és segítenek az alkalmazások kialakításában, akár a helyszínen is. Közösen kiválasztjuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékeket, és szükség esetén akár specifikusan az alkalmazásokhoz igazított megoldásokat is kínálunk.

A hajózási iparág megbízható szakértőjeként a következőket biztosítjuk ügyfeleinknek:

A jövő biztonságos és gyors csatlakozói

A jövő biztonságos és gyors csatlakozói

Csavarkötéses, rugós és PUSH IN csatlakozástechnikával készült sorkapcsok széles választéka.

24 V DC teljesítménykezelő rendszerek

24 V DC teljesítménykezelő rendszerek

PROtop tápegységek kommunikációs funkciókkal a rendszer felügyeletéhez és védelméhez – megbízható és redundáns megoldás.

A jövő igényeit szem előtt tartó automatizálási megoldás

A jövő igényeit szem előtt tartó automatizálási megoldás

Moduláris automatizálási hardver, innovatív mérnöki eszközök és intelligens gépi tanulási modellek.

Ipari analitika a jövő üzleti tevékenységéhez

Ipari analitika a jövő üzleti tevékenységéhez

Szerezzen versenyelőnyt vállalkozása számára az új, adatokon alapuló rendszerekben rejlő hozzáadott érték kiaknázásával.

Ügyfélspecifikus szerelvények és megoldások

Ügyfélspecifikus szerelvények és megoldások

Optimalizált gyártási és ellátási lánc, gyors kiszállítási szolgáltatások és ügyfélspecifikus megoldások.

Az autóiparhoz hasonlóan a hajózási piac is robbanásszerűen bővül. Különösen igaz ez a technológiai megoldások gyors ütemben fejlődő területére: az autonóm szállítás, a fenntartható rendszerek, a hálózati és digitalizálási koncepciók, valamint a fejlett adatelemzések egyaránt említhetők itt.

Jarle Andre Tveit, tengeri hajózási globális ügyfélfelelős

Szembenézés a piaci kihívásokkal: innováció és szenvedély

A kibocsátás szabályozása

2020-ban életbe lép a kéntartalom korlátozásáról szóló rendelet. Ez akár 30%-os üzemanyagár-emelkedést is jelenthet a hajózási társaságok számára. Ezzel alapkövetelménnyé válik a sebességcsökkentés (slow steaming) és a tökéletes útvonaltervezés. A szakma arra számít, hogy a digitalizáció révén más területeken sikerül majd költségmegtakarításokat elérni. Ön készen áll a kéntartalom korlátozásának hatásaira?

Adatelemzés

Nem az adatgyűjtés a probléma. Ennek megvalósítása csak kisebb beruházást igényel: az igazán komoly kihívás az adatelemzési és -megjelenítési rendszerek kiépítése. Különösen nehéz megoldani ezt a hajókon dolgozó kevésbé képzett munkások esetében. Ön érti, hogy mit jeleznek a hajó adatai?

Karbantartás

A prediktív karbantartás és elemzés kulcsfontosságú a leállások – azaz a kikötőben töltött idő – hatékony csökkentéséhez. A cél: megjósolni, hogy milyen pótalkatrészeknek kell a kikötőbe érkeznie, és mikor. Karbantartás a kikötőben vagy javítás a tengeren?

Automatizálás

A tengeri hajózás terén az igazán nagy kihívást nem a hajó fedélzetén bevezetendő automatizálási rendszerek jelentik, hanem az, hogy hogyan tudjuk bevonni a hajót a magasabb szintű ellátásilánc-felügyeleti folyamatba. Össze van kapcsolva a hajó a kikötőfelügyelettel?

Termékek és megoldások a tengerhajózási kihívásokhoz

Jövőbiztos és megfelelő megoldások

A Weidmüller a lehető legnagyobb hangsúlyt fektet a biztonságra és a minőségre. Szigorú belső bevizsgálási eljárásaink mellett termékeinket számos különböző hajóosztályozó társaság, például a DnV GL, a Lloyds, az ABS, a RINA Bureau Veritas is tanúsítja. Termékeink az összes jelentős tengeri tanúsítvány követelményeinek is megfelelnek.

Legfrissebb hírek a hajózási projektjeinkről

Letöltések

Maradt még kérdése?

Beszéljünk az ötleteiről!

* Kötelező adatok

* Kötelező adatok