Jövőbiztos megoldások a feldolgozóipar számára

Jövőbiztos megoldások a feldolgozóipar számára

A feldolgozóiparban a Weidmüller cég és a Klippon® márka neve több mint 60 éve garancia arra, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű hozzáértést, szakértelmet, minőséget, kiszolgálást és megbízhatóságot kapják. Arra törekszünk, hogy piacvezető termékeket kínáljunk a biztonságos és a veszélyes területeket összekötő rendszerek csatlakoztatási, kommunikációs és digitalizációs megoldásai terén. Rendszereink folyamatos, megszakítás nélküli jeleket biztosítanak, és a robbanások kockázatának kiküszöbölése érdekében korlátozzák az energia mennyiségét.

Az olaj- és gázipar megbízható szakértőjeként a következőket biztosítjuk ügyfeleinknek:

Szakértelem

Szakértelem

Páratlan tudás áll rendelkezésünkre a veszélyes területekre készült testreszabott megoldások terén.

Automatizálás

Automatizálás

Teljesítmény, jel- és adatátvitel biztosítása az üzem maximális rendelkezésre állása és hatékonysága érdekében.

Digitalizáció

Digitalizáció

Folyamatosan elérhető adatok és intelligens, adatalapú szolgáltatások a veszélyes és a nem veszélyes területeken egyaránt.

Biztonság

Biztonság

Kiterjedt tanúsítások, G3 bevonat, SIL3, Atex, UL és CSA, IECEx és GOST.

Minőség

Minőség

Univerzális átalakítóplatformok a régebbi DCS-migrációs megoldásokhoz a jelcsomagolásához, -rendezéséhez és -elosztáshoz.

Megoldások

Megoldások

Robusztus és biztonságos telephely-felügyelet, távoli és helyi diagnosztika vagy akár biztonságos, felhőalapú rendszerek.

A növekvő globális kereslet, a komoly áringadozások és az egyre szigorúbb környezetvédelmi előírások által meghatározott környezetben az olaj- és gázipar minden szereplője azon dolgozik, hogy csökkentse a költségeit, optimalizálja alapvető ipari eszközei teljesítményét, és leszorítsa környezetvédelmi „lábnyomát”.

Stuart Bell, globális értékesítési alelnök, projektmenedzsment

Szembenézés a piaci kihívásokkal: innováció és szenvedély

Upstream rendszerek

Upstream rendszerek

Upstream rendszerek

A folyamatok biztonságára fókuszáló, alkalmazásspecifikus megoldásokat kínálunk a szárazföldi termelési rendszerekhez. Megoldásaink az összes termelési rendszer számára az automatizálás maximális szintjét kínálják, legyen szó akár a biztonságos és hatékony gyártási folyamatok kidolgozásáról, akár a megbízható folyamatfelügyeletről és a biztonságos adatátvitelről.

Midstream rendszerek

Midstream rendszerek

Midstream rendszerek

A felügyeleti megoldások létfontosságú feladatot látnak el a midstream üzletág zökkenőmentes és hatékony működésének fenntartásában. Ezért a megbízható kommunikáció és a vezeték nélküli technológia elengedhetetlen a távoli rendszerek felügyeletéhez és eléréséhez. Mi megbízható és biztonságos felügyeleti megoldások biztosításával támogatjuk ügyfeleinket, amelyek lehetővé teszik a töltési szint mérését és a kihasználtság ellenőrzését, valamint túlfolyás elleni védelmet is kínálnak.

Downstream rendszerek

Downstream rendszerek

Downstream rendszerek

A downstream alkalmazások üzemeltetése során is hihetetlenül fontos, hogy az összetett folyamatok megbízhatóan működjenek. A Weidmüller alkalmazásspecifikus, robbanás elleni védelemmel ellátott készülékház megoldásokat kínál, amelyek biztosítják, hogy az összes folyamat és komponens biztonságosan és megbízhatóan működjön a teljes downstream folyamat során.

Offshore rendszerek

Offshore rendszerek

Offshore rendszerek

Az offshore rendszereknek gyakran extrém környezeti viszonyok között kell működniük. Ezért különösen fontos, hogy e kiterjedt, rendkívül összetett rendszerek szélsőséges környezeti feltételek között is megbízhatóan és gazdaságosan üzemeljenek. A mi robusztus hardvereink és szoftvereink, valamint felügyeleti megoldásaink maradandóan megfelelnek ezeknek az igényeknek, és garantálják, hogy a termelési folyamatok soha ne szakadjanak meg,

Szállítás

Szállítás

Szállítás

Az üzemanyagok szállításának összetettsége miatt fontos, hogy olyan automatizált és digitalizált megoldásokat használjunk, amelyekkel a felügyeleti rendszerek és az eszközök kiemelkedő teljesítményt tudnak elérni, és meg tudnak felelni az iparág szigorú elvárásainak.

Tárolás

Tárolás

Tárolás

A nyersolaj és a különböző kőolajtermékek tartályparkokban elhelyezett tárolókba kerülnek. A tartályok száma és mérete, valamint a földrajzilag lefedett terület miatt alapvető fontosságú, hogy a mérőkhöz, a szintekhez és a szelepekhez hatékony felügyeleti megoldásokat társítsunk, és megbízható túlfolyórendszereket használjunk.

Legfontosabb termékjellemzők – olaj- és gázipar

PROtop – a csúcsminőségű tápegység

Kiemelkedő, fenntartható és jövőbiztos: csúcskategóriás tápegység, amely az Industry 4.0 legmagasabb követelményeinek is megfelel

Állandó tápellátás bármilyen környezetben: a szünet nélkül üzemelő létesítményekben különösen megbízható áramellátásra van szükség, amely ellenáll a szélsőséges környezeti feltételeknek. Ezért egyre fontosabb szerepet kap az állapotfelügyelet, amellyel megvalósítható a célzott prediktív karbantartás. A kiemelkedő hatékonyságú, tartós, kompakt házba szerelt PROtop diódamodulok nélküli, közvetlen párhuzamos csatlakozást kínál.

Ez segít leszorítani a költségeket, ráadásul több helyet teremt a vezérlőszekrényben. A nagy teljesítményű DCL technológiának köszönhetően még a jelentős terheléseket, például a motorokat is gond nélkül kezeli, a megbízhatóan kioldó kismegszakítók pedig gondoskodnak a biztonságról. A készülék kiváló kommunikációs funkciói támogatják az állandó állapotfelügyeletet és a vezérlőrendszerekkel való teljes integrációt.

PROtop – a csúcsminőségű tápegység
Különleges előnyök Önnek
  • Kismegszakítók biztonságos kioldása a DCL-nek köszönhetően
  • Nagy energiatartalék az erőteljes motorindításhoz a DCL-vel
  • Magas hatékonyság és hosszú élettartam
  • Kivételesen helytakarékos kialakítás
  • Integrált O-gyűrűs MOSFET-ek redundanciához vagy párhuzamos működéshez
  • Jövőbiztos az opcionális kommunikációs moduloknak köszönhetően

Klippon® Protect készülékház rendszerek

Klippon® Protect készülékház rendszerek

Klippon® Protect készülékház rendszerek

A folyamatok biztonságos szabályozása veszélyes környezetekben

A készülékházak fontos biztonsági funkciót töltenek be, és még a legszélsőségesebb körülmények között is minden egyes nap megbízhatóan szolgálnak. A különböző iparágak, például a gépgyártás, a szállítmányozás, az energiaszolgáltatás vagy a feldolgozóipar saját, specifikus követelményeket támaszt a készülékház technológiákkal kapcsolatban. A készülékházaknak emellett szigorú követelményeket kell teljesíteniük ahhoz, hogy megszerezzék a szükséges nemzetközi tanúsítványokat

Tanúsított készülékházakat kínálunk a garantált védelemhez. Klippon® Protect készülékházrendszerünk az iparban és a robbanásveszélyes zónákban való használathoz szükséges összes tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezenfelül pedig kellően rugalmas, így optimálisan adaptálható az Ön egyedi követelményeihez. Kínálatunkat egyedi szolgáltatások teszik teljessé – velünk optimális támogatást kap a folyamataihoz.

További olaj- és gázipari termékek

Legfrissebb hírek az olaj- és gázipar világában

Letöltések

Az Ön Klippon Engineering kapcsolattartója