Klippon® Services

Egyedi összeszerelési szolgáltatások a Klippon® Connect és a Klippon® Protect megoldásokhoz

Klippon® Services

Minden elemében kiváló megoldás

Minden elemében kiváló megoldás

A Klippon® Services a jól ismert és bevált Klippon® Connect és Klippon® Protect termék legújabb bővítése. A Klippon® Connect a szabványos megoldások és alkalmazásokhoz illeszkedő termékek teljes választékával támogatja Önt, beleértve az összes hagyományos csatlakozástechnikát és funkciót. A Klippon® Protect segítségével az univerzális és alkalmazásokhoz illeszkedő készülékházak széles választékából választhat.

A Klippon® Services segítségével minden szükséges elemet egyetlen forrásból szerezhet be, így rugalmasabban bonyolíthatja le gyártási projektjeit. Szolgáltatásaink a megbízható tervezéstől és professzionális műszaki tervezéstől a tökéletes minőségű gyártásig terjednek. Válassza ki, hogy milyen terjedelmű szolgáltatást igényel.

Az előnyök összefoglalása

Rugalmas szolgáltatások

Rugalmas szolgáltatások

Összeszerelt termékek egylépéses konfigurálása, rendelése és szállítása. Válassza ki, hogy milyen terjedelmű szolgáltatást igényel.

Tökéletes kombináció

Tökéletes kombináció

A Klippon® Services a tanácsadást, a tervezést, az alkalmazások terén szerzett tapasztalatokat és az ipari know-how-t kombinálva gond nélkül kialakítja az Ön szükségleteire szabott megoldást.

Kiemelkedő rugalmasság

Kiemelkedő rugalmasság

Egyedileg szerelt termékeket is szállítunk, rövid időn belül.

Összeszerelési szolgáltatások: az Ön követelményeinek megfelelő tapasztalat

Konfigurálás és megrendelés

Konfigurálás és megrendelés

Konfigurálás és megrendelés

Az ajánlatunkat a hét minden napján, a nap minden órájában percek alatt megkaphatja, a közvetlenül rendelhető cikkszámokkal együtt. A tervezéshez és konfiguráláshoz használható Weidmüller Configurator (WMC) a konzisztens folyamatok kulcsa.

A felhasználóbarát kezelésnek, az átlátható kialakításnak és a CAE-tervezéstől a dokumentálásig az Ön műszaki tervezési folyamatába való beépítésnek köszönhetően a konfigurálás egyszerű, biztonságos és kényelmes.

Tervezéstől a megrendelésig

Tervezéstől a megrendelésig

Tervezéstől a megrendelésig

Magasan kvalifikált műszaki tervezési szolgáltatást kínálunk szabványos vagy módosított termékekhez. Bízhat ipari menedzsereink globális hálózatának támogatásában, akik ismerik az Ön előtt álló kihívásokat és segíthetnek az adott alkalmazásokkal kapcsolatban. Igényének kézhez vétele után szakértőink Önnel együtt elemzik az adott alkalmazást és megkezdik a tervezési folyamatot.

Az eredmény egy testre szabott megoldás, globális hálózatunkban tervezve, a Weidmüller szabványos komponenseivel szerelve, és az Ön egyedi alkalmazásához igazítva. És mindez a maximális folyamat- és gyártási megbízhatóság alapján.

Testre szabott megoldások

Testre szabott megoldások

Testre szabott megoldások

Egyedi projektjének minden fázisában Ön mellett állunk. Ez magában foglalja tanácsadási, kialakítási és prototípus-készítési, tervezési, szerelési, telepítési és üzemeltetési támogatást. A projekt teljes időtartama alatt professzionális menedzsment támogatja Önt, így biztos lehet benne, hogy a termékei jó kezekben vannak egészen a leszállításig és azon túl is.

Több mint 50 éves tapasztalatunkkal meg tudjuk állapítani az elektrotechnikai komponenseknek azt a kombinációját, amely a leginkább alkalmas az Ön üzeme számára. Figyelembe vesszük üzemének egyedi körülményeit, beleértve az üzemeltetési terület helyi szabványait is. Az eredmény egy testre szabott termék, amely pontosan illeszkedik az Ön projektjének egyedi követelményeihez.

Tökéletes kiegészítés

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

A Weidmüller Configuratort a gyors és egyszerű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink megrendeléséhez használhatja. A megoldás megszakítás nélküli munkafolyamatot tesz lehetővé, az E-CAD szoftverrel való tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció létrehozásáig.

Négynapos gyors kiszállítási szolgáltatás

Négynapos gyors kiszállítási szolgáltatás

A Gyors kiszállítási szolgáltatásunkkalpercek alatt elkészítjük az árajánlatot, rugalmasan, a megrendelés szerint legyártjuk az egyes szerelvényeket, és megbízhatóan tartjuk a szállítási határidőt.

Ipari tapasztalat

Ipari tapasztalat

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések