Felvonók és mozgólépcsők

Akár felfelé, akár lefelé tart, számíthat energiahatékony és adatalapú megoldásainkra

Felvonók és mozgólépcsők

Jövőbiztos megoldások felvonókhoz és mozgólépcsőkhöz

Jövőbiztos megoldások felvonókhoz és mozgólépcsőkhöz

A városok forgalma folyamatosan nő, így a felvonókban és a mozgólépcsőkben használt technológiák terén is új megoldásokra van szükség. A várakozás nélküli utasszállításhoz a berendezések megbízható és energiahatékony üzemeltetése szükséges, ennek pedig előfeltétele a pontos és konzisztens adatok biztosítása és elemzése. A Weidmüller hosszú évek tapasztalataira építő szakértőként aktív támogatást nyújt az innovatív felügyeleti és ipari elemzési rendszerek kidolgozásában. Célunk, hogy elősegítsük a városi mobilitás működését, és lépést tartsunk a fejlődéssel – a jelenben és a jövőben egyaránt.

A felvonók és mozgólépcsők iparágának szakértőjeként a következőket biztosítjuk ügyfeleinknek:

Értünk az Ön nyelvén

Értünk az Ön nyelvén

Iparági szakértelmünknek, átfogó termékportfóliónknak és alkalmazásspecifikus megoldásainknak köszönhetően tudjuk, hogyan feleljünk meg ügyfeleink igényeinek

A vezérlésen túlmutató megoldások

A vezérlésen túlmutató megoldások

Testreszabott megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk az IIoT, a felhővel való összekötés és az ipari elemzés területén, és garantáljuk a legmagasabb szintű adatbiztonságot


A globális piac követelményeinek megfelelő tanúsítások

A globális piac követelményeinek megfelelő tanúsítások

Termékeinket mindig a legújabb ipari szabványok szerint (pl. EN 81-20/50) fejlesztjük, a CE/UL/CCC tanúsítványok pedig garantálják, hogy megoldásaink a világ bármely pontján használhatók

A megbízható partner

A megbízható partner

Az iparág vezető globális szereplői évtizedek óta a Weidmüller megbízható csatlakozásaira és elektronikai termékeire építenek

Globális jelenléttel támogatjuk ügyfeleinket

Globális jelenléttel támogatjuk ügyfeleinket

Gyakorlatilag a világ minden pontján ügyfeleink rendelkezésére állunk, legyen szó technikai támogatástól, helyszíni kiszállításról vagy szervizről

Évtizedek óta megbízható partnerként vagyunk jelen a felvonók és mozgólépcsők iparágát szolgáló ipari csatlakoztatás terén. Arra törekszünk, hogy vezérlőkhöz kapcsolódó megoldásokon túlmutató, piacvezető szolgáltatásokat nyújtsunk az IIoT, a felhővel való összekapcsolás és az ipari elemzések területén – hogy ügyfeleink ma és holnap egyaránt lépést tarthassanak a városi mobilitás fejlődésével.

Szembenézés a piaci kihívásokkal: innováció és szenvedély

Felvonók

Felvonók

Felvonók

Az Ön berendezéseivel a felvonók garantáltan eljutnak a csúcsra, a zökkenőmentes működtetést pedig a mi termékeinkre és megoldásainkra bízhatja. Ha energiahatékony tápforrásokat keres az elsődleges vezérlőhöz vagy az ajtóvezérléshez, mi alacsony készenléti energiafelvételű eszközöket kínálunk, amelyekkel zöldebbé teheti a felvonóit. Ha rugalmas csatlakozástechnikára van szüksége az elektronikai berendezéseihez, válasszon sorkapcsaink és csatlakozóink átfogó kínálatából. A FieldPower® Elevator segítségével pedig intelligens módon növelheti a felvonóakna vezetékezésének hatékonyságát.

Mozgólépcsők

Mozgólépcsők

Mozgólépcsők

Ha mindig megbízható csatlakoztatási termékeket keres a szekrényekbe, akkor bennünk megtalálja a megfelelő partnert az adatok, a jelek és az energia továbbításához – a földszinttől a tetőig, a gépteremben és a szekrényben egyaránt. Az előszerelt patchkábelek felgyorsítják az érzékelők csatlakoztatását, míg a kategóriaelső u-remote I/O-rendszerünk intelligens IoT-átjáróra épül, amely összegyűjti, majd egy felhőalapú szervizplatformra továbbítja az adatokat. Az adatokon alapuló prediktív karbantartás mérhető hozzáadott értéket képvisel az alvállalkozók és a végfelhasználók számára.

Legfontosabb termékjellemzők – felvonók és mozgólépcsők

Egyérpáras Ethernet

Egyérpáras Ethernet

Egyérpáras Ethernet

Az ipari IoT hálózati infrastruktúrája

Az ipari üzemekben is egyre jobban terjedő digitalizáció a meglévő Ethernet-kábelredszerek továbbfejlesztését igényli. A hagyományos kábelezési megoldások (különösen az érzékelők és a helyi, moduláris vezérlőegységek terén) nem képesek megfelelni a rendelkezésre álló helyre és a beszerelés munkaigényére vonatkozó új igényeknek.

A Weidmüller és az elektromos csatlakozási iparágban működő partnerei egyaránt az innovatív, egyérpáras Ethernet-technológiára támaszkodnak az új ágazati szabványok kidolgozása során.

FieldPower® Elevator

FieldPower® Elevator

FieldPower® Elevator

Hatékonyabb vezetékezés a felvonóaknában

Az elektromos alkatrészek felvonóaknába való beszerelése ma is fárasztó és időigényes feladat. A Weidmüller ezért kifejlesztett egy intelligens megoldást az energia, jelek és adatok továbbításáért felelős szalagkábel emeletenkénti csatlakoztatására. A megoldás a FieldPower® Elevator felvonóakna-vezetékezési dobozból és egy 11 pólusú szalagkábelből áll. A két külső vezeték egyszerű megszakításával emeletenként akár két biztonsági lánc is könnyedén kialakítható. Növelje a hatékonyságot és a megbízhatóságot, csökkentse a beszerelési időt és a feladat komplexitását a FieldPower® Elevator felvonóakna-vezetékezési megoldással: FieldPower® Elevator.

FreeCon Contactless

FreeCon Contactless

FreeCon Contactless

Karbantartásmentes, nagy teljesítménysűrűségű és maximális hatékonyságú megoldás 24 V/240 W-ig

A kompakt méret mellett maximális hatékonyságot kínáló FreeCon Contactless segítségével megbízhatóan, érintkezés nélkül továbbíthat akár 240 W teljesítményt is. Képzeljen el egy utazókábelek nélküli jövőt! Bármi lehetséges: 5G-hálózattal megvalósított adatátvitel a felvonóaknában, vagy éppen érintkezés nélküli energiaátvitel a padló szintjén, amely feltölti az autó akkumulátorát.

Az adatokban rejlő érték kiaknázása

Az adatokban rejlő érték kiaknázása

Az adatokban rejlő érték kiaknázása

Tudjon meg többet arról, hogy hogyan hozhat létre hozzáadott értéket az adatokon alapuló szolgáltatásokkal.

A Weidmüller segíti az iparvállalatokat az ipari IoT-alkalmazásokban rejlő egyedi lehetőségek feltárásában, valamint az igényeiken alapuló megoldások kidolgozásában és meglévő struktúrákba való beépítésében. Ilyenek például az érzékelőtől a felhőig terjedő energia-környezet megoldások: Ezek a rendszerek összegyűjtik, előfeldolgozzák és egy IoT-átjárón keresztül egy felhőalapú szervizplatformra továbbítják az adatokat. A platform ipari elemzési feladatokat futtat rajtuk, és az eredmények alapján prediktív karbantartási szolgáltatást nyújt az alvállalkozók és a végfelhasználók számára.

További termékek felvonókhoz és mozgólépcsőkhöz

PRO-E kapcsolóüzemű tápegység

PRO-E kapcsolóüzemű tápegység

PRO-E kapcsolóüzemű tápegység

Energiahatékony kapcsolóüzemű tápegységet keres az elsődleges vezérlőhöz vagy az ajtóvezérléshez? Falra szerelhető, alacsony készenléti energiájú egyfázisú tápegységeket kínálunk. A Weidmüller „PRO-E” egy megbízható, rendkívül alacsony profilú, falra szerelhető egyfázisú kapcsolóüzemű tápegység az ipari gépgyártási, berendezésgyártási és épületautomatizálási feladatokhoz.

Háromfázisú felügyeleti relé

Háromfázisú felügyeleti relé

Háromfázisú felügyeleti relé

Olyan modult keres, amelyre rábízhatja a háromfázisú energiarendszer fázisainak állapotfelügyeletét? A Weidmüller kínálatában megtalálja háromfázisú felügyeleti relénket, amely a fázisvesztés és a szekvenciahibák észlelésére szolgál. Az EPAK termékcsalád számos hasznos funkciót kínál az Ön alkalmazásához kapcsolódó követelmények teljesítésére.

Ismerje meg a felvonók elektronikai elemeihez készült AppGuide megoldást!

Ismerje meg a felvonók elektronikai elemeihez készült AppGuide megoldást!

Ismerje meg a felvonók elektronikai elemeihez készült AppGuide megoldást!

Az Ön berendezéseivel a felvonók garantáltan eljutnak a csúcsra. A zökkenőmentes működtetést pedig a mi termékeinkre és megoldásainkra bízhatja. Termékkeresés az Ön alkalmazási területe alapján.
A lakóépületekben és az ipari környezetekben használt felvonók és mozgólépcsők egyaránt megkönnyítik az emberek és az áruk szállítását. A felvonók iparágában a szabványosítás és a modularizáció már alapvető szerepet játszik a gyártásban, de a biztonság és az energiahatékonyság kérdése is egyre fontosabbá válik.

Letöltések

Kérdése van?

Beszéljük meg az ötleteit!

* Kötelező adatok

* Kötelező adatok