Fogyasztási cikkek és csomagolás

Innovatív megoldásainkkal jobb teljesítményt érhet el

Fogyasztási cikkek és csomagolás

Ismerje meg az innovatív rendszermegoldások előnyeit

Ismerje meg az innovatív rendszermegoldások előnyeit

Az élelmiszer- és italgyártásra és a csomagolóiparra szigorú higiéniai előírások érvényesek, és a védettségi szint és a korrózióállóság terén is komoly követelményeknek kell megfelelni. A modern üzemek magas szintű modularitása és rugalmassága számos előnyt kínál. Vállalatunk jelenleg is számos partnert támogat a fogyasztói termékek szegmenséből, köztük élelmiszeripari, dohányipari, gyógyszeripari, kozmetikai és egészségügyi gyártókat. Szakértelmünknek és tapasztalatainknak köszönhetően az egész folyamat lebonyolításában segítséget tudunk nyújtani, a nyersanyagoktól kezdve a feldolgozó- és csomagolósoron át egészen a késztermékekig. Piaci jelenlétünk és fenntartható működésünk révén a legnagyobb hatékonysággal vagyunk képesek minőségi termékeket előállítani. Az iparban számos új kihívással nézünk szembe, amelyekre a termelékenység növelését segítő digitalizáció, rugalmas termelés és érzékeny adatok továbbítására képes intelligens eszközök adhatnak választ.

A fogyasztási cikkek és a csomagolás szegmensében is szakértő partnerként a következőket biztosítjuk ügyfeleinknek:

Globális lábnyom

Globális lábnyom

Globális jelenlétünknek köszönhetően a világ bármely pontján támogatni tudjuk vállalatát a szolgáltatások és a kiszállítás terén.

Műszaki hozzáértés

Műszaki hozzáértés

A Weidmüller csapata komoly tapasztalattal rendelkezik e szegmensben, így hozzáadott értékkel javíthatja az automatizálási alkalmazások színvonalát

Minőség és teljesítmény

Minőség és teljesítmény

Innovatív termékek, kimagasló teljesítmény és minőség – mi ezekkel kínálunk hozzáadott értéket partnereinknek

Kutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés

A jövőbe néző vállalatként folyamatosan dolgozunk a piaci követelmények teljesítésére képes új megoldásokon

Iparági szakértelem

Iparági szakértelem

Jelentős tapasztalatot tudhatunk magunkénak a végfelhasználókkal és a gyártókkal való hatékony és eredményes együttműködés terén.

A kereslet világszerte növekszik, a fogyasztói termékek ipara ezért három komoly kihívással néz szembe: csökkenteni kell a költségeket, optimalizálni kell a feldolgozó- és csomagolósorok teljesítményét, és az ipari intelligencia révén növelni kell az automatizálás szintjét.

Andrea Borroni, a fogyasztási cikkek és csomagolás szegmens globális menedzsere

Szembenézés a piaci kihívásokkal: innováció és szenvedély

Feldolgozósor

Feldolgozósor

Feldolgozósor

Napjaink globális piac és kőkemény verseny által meghatározott világában elengedhetetlen, hogy a vállalatok éljenek a termelékenység növelésére kínálkozó lehetőségekkel. Ennek a legjobb módja ma a biztonság garantálása, a fenntartható anyagok használata és a rugalmas, szabványos technológiák bevezetése. A Weidmüller a lehető legmodernebb technológiai megoldásokat kínálja az automatizálás, a csatlakozástechnika és a digitalizáció területén.

Csomagolósor

Csomagolósor

Csomagolósor

A fogyasztási cikkek csomagolása területén a sikerhez elengedhetetlen, hogy megfeleljünk a vásárlók gyakran nehezen megfogható, illékony érzelmeinek. Ha szeretnénk lépést tartani a fogyasztói trendekkel, integrált, rugalmas sorok és tökéletesen összehangolt robotokra van szükség, és az is fontos, hogy üzemünk több különféle csomagológépet is képes legyen kezelni, amelyek körébe ma a raklapozók és az autonóm járművek (AGV) is beletartoznak.

Ügyfeleink sikere ösztönöz minket

Ügyfeleink sikere ösztönöz minket

Ügyfeleink sikere ösztönöz minket

Ügyfeleinkkel együttműködve innovatív és jövőbiztos megoldásokon dolgozunk. A közös projektek sikere érdekében a következő területeken nyújtunk támogatást:

 • Digitalizáció és kommunikáció
 • Az automatizálási architektúra optimalizálása
 • Rugalmasság és rendelkezésre állás maximalizálása a soroknál
 • Költséghatékony termékek és biztonságos gyártás
 • Minőségi, nyomon követhető energiaellátás

Legfontosabb termékjellemzők – fogyasztási cikkek és csomagolás

PROtop: csúcskategóriás tápegység, amely az Industry 4.0 legmagasabb követelményeinek is megfelel

Kiemelkedő minőségű, jövőbiztos és fenntartható megoldás: a PROtop sorozatú kapcsolóberendezések a több mint egymillió órás MTBF-értéknek köszönhetően magas üzemi rendelkezésre állást tesznek lehetővé. Az új DCL technológia gondoskodik a sorok védőkapcsolóinak kioldásáról és további energiatartalékot kínál a biztonságos, erőteljes motorindításokhoz.

PROtop: csúcskategóriás tápegység, amely az Industry 4.0 legmagasabb követelményeinek is megfelel
Az általunk kínált előnyök
 • A DCL-nek köszönhetően a sorok védőkapcsolói biztonságosan kioldanak, a hatékony motorindításhoz pedig jelentős energiatartalék áll rendelkezésre
 • Magas energiahatékonyság (akár 99,4%-os)
 • Működési módok: önálló/párhuzamos működés és beállítható viselkedés rövidzárlat esetére
 • Hosszú, akár 20 éves élettartam

Decentralizált automatizálás a FieldPower® segítségével

Decentralizált automatizálás a FieldPower® segítségével

Decentralizált automatizálás a FieldPower® segítségével

Az autóipartól a szélerőművekig a rendszertervezők és az üzemeltetők egyre inkább a moduláris koncepciókra támaszkodnak. Ezen koncepciók megvalósításához decentralizált, alkalmazkodó megoldásokra van szükség, amelyek a funkciók széles körét lefedik. Az ideális megoldás az lenne, ha a meglévő rendszereket ugyanilyen módon, költséges és időigényes átalakítások nélkül lehetne továbbfejleszteni.

A megoldás az, hogy a bevált vezérlőszekrény-funkciókat, például a betáplálást, a kapcsolást, a védelmet és a felügyeletet alkalmassá kell tenni a terepi használatra. A FieldPower® rendszerrel decentralizált, jövőbiztos és gazdaságos rendszer- és automatizálási koncepciókat valósíthat meg. Ez a sokoldalú modul megkönnyíti az IP20 átalakítását IP65-re.

Detektálható jelölőrendszerek az élelmiszergyártáshoz Termék újdonságok

A Weidmüller MultiCard és MultiMark termékcsaládja detektálható jelölési megoldásokat kínál.

A fémből készült töltőanyagnak köszönhetően ezeket a jelölőket fém- és röntgendetektorokkal egyaránt lehet észlelni. Ez minimálisra csökkenti a szennyeződés kockázatát az élelmiszergyártási folyamatokban.
E jelölők korrózióállósága, öregedésállósága, UV- és hőállósága maximális biztonságot kínál. Akkreditált laboratóriumunkban rendszeresen ellenőrizzük ezeknek a jellemzőknek a meglétét.

Detektálható jelölőrendszerek az élelmiszergyártáshoz
Az Önnek kínált különleges előnyök
 • Fém- és röntgendetektorok által észlelhető termékek
 • Kék színükről szemre is felismerhetőek
 • Korrózióálló fém töltőanyag
 • Jól leolvasható, ellenálló nyomat
 • Több különböző változatban kapható az eltérő jelölési igények kielégítésére

További termékek és megoldások a fogyasztási cikkek és a csomagolás szegmensében

Legfrissebb hírek a fogyasztási cikkek és a csomagolás világából

Kérdése van?

* Kötelező adatok