Hagyományos energiatermelés

A hagyományos energiatermelés a jövő energiakeverékében is fontos szerepet fog játszani. Mi szállítjuk azokat a termékeket és megoldásokat, amelyek támogatják az energia hatékony és biztonságos előállítását.

Hagyományos energiatermelés

Hatékonyan, egyszerűen és biztonságosan működtethető erőművek

Hatékonyan, egyszerűen és biztonságosan működtethető erőművek

A hagyományos energiatermeléshez tartoznak a gáz- és széntüzelésű erőművek, valamint az atomerőművek, amelyek várhatóan még hosszú időn át fontos részei maradnak az energiamixnek. A Weidmüller segít ügyfeleinek a megbízható és biztonságos működés és a magas rendelkezésre állás feltételeinek megteremtésében. Csatlakozási megoldásokat kínálunk az összes releváns alkalmazáshoz: legyen szó a marshallingról, a jelkondicionálásról, a műszerekről vagy a vezérlésről, egészen a kapcsolókészülékekig és a HVAC-rendszerekig. Kínálatunkban az ipari alkalmazásokhoz, a szélsőséges környezetekhez, a veszélyes területekhez és a biztonsággal kapcsolatos alkalmazásokhoz is megtalálja a megfelelő termékeket. A piacspecifikus tanúsítványokat és jóváhagyásokat is beleértve.

A hagyományos energiatermelés szakértőjeként a következőket biztosítjuk ügyfeleinknek:

Hosszú évek tapasztalata

Hosszú évek tapasztalata

Több mint 50 éves múltra tekintünk vissza az energiatermelés területén. Olyan termékeket és megoldásokat szállítunk, amelyek garantáltan megfelelnek az ügyfelek funkcionalitás és megbízhatóság terén támasztott elvárásainak.

Átfogó portfólió

Átfogó portfólió

Az ipari csatlakozástól az automatizálásig és a digitális megoldásokig: átfogó termékválasztékot kínálunk, amelyben a külön komponensektől a testreszabott szerelvényekig szinte bármi megtalálható.

Tanúsítások és jóváhagyások

Tanúsítások és jóváhagyások

Regionális és alkalmazásspecifikus igények teljesítése. Szélsőséges környezetekhez, veszélyes területekhez és biztonsággal kapcsolatos alkalmazásokhoz. Akkreditált laboratóriumunk támogatásával.

A globális energiapiacon drámai változásoknak lehetünk szemtanúi. Egyre többen választanak megújuló energiára épülő megoldásokat. A központi rendszerek helyét az energia decentralizált termelése, továbbítása és elosztása veszi át. Fontos, hogy a hagyományos energiatermelés biztosítsa helyét az energiakeverékben.

Dr. Ing. Rolf Sohrmann alelnök, globális szegmensmenedzsment, hagyományos energiatermelés

Szembenézés a piaci kihívásokkal: innováció és szenvedély

Gáz- és szénerőművek

Gáz- és szénerőművek

Gáz- és szénerőművek

A gáz- és a szénerőművek adják a villamosenergia-termelés gerincét, mivel ezek a rendszerek bármilyen körülmények között képesek energiát táplálni a hálózatba. Alkatrészeinkkel Ön is egyszerűen és biztonságosan üzemeltetheti erőműveit. Termékeinkkel a turbinák, a generátorok és a transzformátorok megbízhatóan fognak működni. A terepi szintű jelek biztonságos továbbítására és vezérlőrendszerekhez való hatékony csatlakozására is kiváló megoldásokat kínálunk.

Gáz- és gőzturbinák

Gáz- és gőzturbinák

Gáz- és gőzturbinák

A modern gáz- és gőzturbinákat kifejezetten a végfelhasználók célalkalmazásaihoz tervezik. Az egyszerű ciklusú alkalmazásokhoz használt megbízható turbináktól a hatékony, kedvező ár-érték arányú, kombinált ciklusban működő megoldásokig átfogó termék- és megoldásportfóliót kínálunk ügyfeleinknek. Rendszereink a nagy teljesítményű és az ipari gázturbinákkal, valamint közüzemi és ipari gőzturbinákkal egyaránt használhatók.

Legfontosabb jellemzők – hagyományos energiatermelés

Klippon® rozsdamentes acélból készült készülékházak

Klippon® rozsdamentes acélból készült készülékházak

Klippon® rozsdamentes acélból készült készülékházak

Az összetevők megbízható védelme nálunk nem kérdés
A mi házainkban megbízhat

Különböző alkalmazásokhoz és rendszerszintű megoldásokhoz egyaránt használható Klippon® házaink a legmagasabb szintű védelmet nyújtják Önnek. Ez a márka hosszú idő óta egyet jelent a kompetenciával és a minőséggel – különösen, ha szabványos ipari alkalmazásokhoz készült ügyfélspecifikus rendszerekben vagy szélsőséges, esetleg robbanásveszélyes környezetben létesített alkalmazásokban használják.

Biztonságos, robusztus és megbízható. A legzordabb bel- és kültéri körülmények között is magabiztos védelem a beszerelt komponenseknek. A Weidmüller számos különféle készülékháza között garantáltan talál majd olyat, amely teljesíti az Ön követelményeit. Házaink különböző ipari környezetekben használhatók:

  • Energiatermelés és közmű
  • Olaj-, gáz- és petrolkémiai ipar
  • Veszélyes területek
  • Feldolgozóipar
  • Gépgyártás

További termékek a hagyományos energiatermeléshez

RockStar® ipari nehézcsatlakozók

RockStar® ipari nehézcsatlakozók

RockStar® ipari nehézcsatlakozók

  • A vezérlőszekrényen kívüli csatlakozóknak sokszor jelentős igénybevétellel kell dacolniuk. Ezért olyan strapabíró megoldásokra van szükség, amelyeken sem a szélsőséges ipari vagy környezeti hatások, sem az elektromágneses interferencia nem fog: ezek az eredeti RockStar® csatlakozók, amelyek tökéletes teljesítményt és kapacitást kínálnak az energia, a jelek és az adatok átvitele terén felmerülő minden feladathoz. Üdvözöljük a RockStar® ipari nehézcsatlakozók világában!

Tápegységek

Tápegységek

Tápegységek

Moduláris tápellátási megoldásunk segít, hogy az összes követelménynek megfeleljen. A kínálatunkban kapható redundáns kapcsolóüzemű tápegységek, szünetmentes tápegységek, kapacitásmodulok és bővítőmodulok segítségével növelheti rendszerei megbízhatóságát és elkerülheti a költséges leállásokat. A rendkívül gazdaságos PROeco, a hatékony PROmax és a nagy teljesítményű PROtop termékek között garantáltan megtalálja az Önnek megfelelő tápegységet.

Kiváló minőség kompromisszumok nélkül

Kiváló minőség kompromisszumok nélkül

Kiváló minőség kompromisszumok nélkül

Minőség, teljesítmény és biztonság Önnek

Akkreditált laboratóriumunkban megvizsgáljuk, hogy mely alkatrészek, anyagok és rendszerek a legmegfelelőbbek az alkalmazásához. Ha szükséges, ügyfeleinket szakértő tanácsokkal segítjük a nukleáris minősítési tesztek érvényes szabványoknak (például IEEE, KTA stb.) szerinti megtervezésében és végrehajtásában.

Laboratóriumunk a nemzetközi DIN EN ISO IEC 17025 szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti, hogy a labor a szabványnak megfelelő módon, függetlenül képes elvégezni a termékek vizsgálatát, illetve elkészíteni a szabványnak megfelelő vizsgálati jegyzőkönyveket. Laboratóriumunk nemzetközi engedélyezési hivatalként is eljárhat az általa biztosított tevékenységek terén.

Ha szeretne többet megtudni a tanúsított és akkreditált bevizsgálási eljárásokról és a laboratóriumunkról, töltse le brosúránkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Letöltések

Kérdése van?

Beszéljük meg az ötleteit!

Dr.-Ing. Rolf Sohrmann

* Kötelező adatok

* Kötelező adatok