Intralogisztikai rendszerek

Valósítsa meg már ma a holnap technológiáit!

Intralogisztikai rendszerek

Okos megoldások az intralogisztika következő generációja számára

Az intralogisztika alapelemei a válogatási és kiszedési feladatokkal támogatott raktárak és szállítószalagok. A modern logisztikai rendszerek maximális teljesítményt és a lehető legnagyobb hatékonysággal és rugalmassággal végzett műveleteket igényelnek. Decentralizáció, innovatív érzékelőtechnológiák, intelligens vezérlők és fejlett egyenáramú technológiákon alapuló modern shuttlerendszerek – csak néhány a létesítmények sikeres működéséhez szükséges létfontosságú megoldások közül.

Ehhez járulnak még a nagy adatmennyiségek és a mesterséges intelligenciára épülő megoldások, amelyeket sokan az új ipari forradalom előfutárainak tartanak. A Weidmüller nem csak széles termék- és megoldásokínálatot biztosít az elektromos csatlakozástechnikához és kommunikációhoz, hanem átfogó ipari know-how-t is. Így biztosítjuk ügyfeleink tároló- és szállítórendszereinek sikerét és tesszük lehetővé bejutásukat az Intralogisztika 4.0-ba, amely teljesen új üzleti modelleket nyit meg az Ön számára. Minden ügyfelünknek a saját innovatív folyamataihoz és dinamikus piacához legjobban illő megoldásokat kínáljuk.

Tapasztalja meg a prediktív karbantartás előnyeit a Weidmüller ipari analitikai megoldásaival!

Az intralogisztikai rendszerek szakértőjeként a következőket biztosítjuk ügyfeleinknek:

Elektromos csomag

Elektromos csomag

Vállalatunk elsősorban különböző elektromos csatlakoztatási technológiáinak köszönhetően vált ismertté. Ide tartoznak az érzékelő és kommunikációs kábelek, elosztó modulok és a különböző típusú összekötő elemek és sorkapcsok. Az Ön rendszerével kölcsönhatásban álló, egyedi 3D tervezési szoftverrel támogatott komponenseket az Ön igényeihez igazítjuk.

Decentralizáció a FieldPower® segítségével

Decentralizáció a FieldPower® segítségével

Ez a rendszerplatform egyedi műszaki jellemzőket kínál a rugalmas, közvetlenül a szállítószalagnál végzett terepi szereléshez. Egyenáramú teljesítménykezelés, távoli I/O, érzékelőadatok gyűjtése, állapotfelügyelet, motorindítók – csak néhány a Weidmüller által kínált izgalmas alkalmazások közül

Elektronika, automatizálás és digitalizáció

Elektronika, automatizálás és digitalizáció

Bármire is van szükség a szekrényeihez, tőlünk a lehető legmegbízhatóbb, csúcstechnológiás elektronikus és kommunikációs modulokat szerezheti be. A távoli I/O és vezérlési technológia mellett IoT átjáróinkat is kínáljuk Önnek, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyszerű automatizálásnál többet érjen el. Elemzőképességgel segítik a haladást az érzékelő szinttől a felhőig, hogy támogassa az Ön új üzleti modelljeit.

A Weidmüller az első olyan gyártó, amelynek egyenáramú tápegységei állapotfelügyeleti adatokat is szolgáltatnak. Ügyfeleink ezzel hatékonyan monitorozhatják az egyenáramú rendszer teljesítményét, amely így még megbízhatóbban üzemeltethető. Ha szeretné a felhőbe költöztetni ezeket az adatokat, javasoljuk, hogy használja valamelyik IoT-átjárónkat.

Dirk Bauerkämper, az intralogisztikai szegmens globális menedzsere

Szembenézés a piaci kihívásokkal: innováció és szenvedély

Az intralogisztika legizgalmasabb technológiái

Érzékelőtechnológiák

Az érzékelők pontos állapotinformációkat szolgáltatnak, és lehetővé teszik az áruforgalom nyomon követését, így létfontosságú szerepet játszanak az intralogisztikában.

Manapság az érzékelőtechnológia a leginnovatívabb ágazatok közé tartozik. Az IO-Link és az innovatív u-remote technológia vagy IP65 mestermoduljaink együttes használatával alapot biztosítunk az állapotfelügyelethez. Az erre épülő analitikával lehetővé válik a prediktív karbantartás, amelynek köszönhetően rendszereink életciklusuk végéig a lehető legjobban fognak teljesíteni. Tudta, hogy mi vagyunk az első vállalat, amelynek egyenáramú tápegységei állapotfelügyeleti adatokat is szolgáltatnak? Ezekkel az információkkal Ön rálátást kap az egyenáramú rendszer teljesítményére, és optimális megbízhatósággal működtetheti berendezéseit. Ha szeretné a felhőbe költöztetni ezeket az adatokat, javasoljuk, hogy használja valamelyik IoT-átjárónkat.

Gépszintű decentralizáció

  • Objektumorientált építészet, decentralizált rendszerkomponensek
  • Intelligens alrendszerek, vezérlőfunkciók gépekhez
  • Váltakozó áramú és DC áramellátás-kezelés, DC intelligens hálózatok, beleértve a felügyelet

IIoT technológiák és analitika

  • Az alkalmazási és analitikai ismeretek kiegészítése és IIoT intelligens adatok létrehozása
  • Nyitott, szabványosított kommunikáció és OPC UA technológia használata
  • Automatizált gépi tanulás

Vezető nélküli szállítórendszerek

  • Fejlett töltési technológiák jármű-akkumulátorokhoz
  • Intelligens vezérlők a biztonságos járművezérléshez
  • Intelligens kapcsolódás a járműben, érintkezés nélküli adat- és teljesítményátvitel

További termékek és megoldások intralogisztikához

FieldPower®: innovatív megoldások a decentralizált automatizáláshoz

A FieldPower® rendszerrel decentralizált, jövőbiztos és gazdaságos rendszer- és automatizálási koncepciókat valósíthat meg. Ez a sokoldalú modul megkönnyíti az IP20 átalakítását IP65-re.

PROtop: csúcskategóriás tápegység, amely az Industry 4.0 legmagasabb követelményeinek is megfelel

A PROtop sorozatú kapcsolóberendezések a több mint egymillió órás MTBF-értéknek köszönhetően magas üzemi rendelkezésre állást tesznek lehetővé. Az új DCL technológia gondoskodik a sorok védőkapcsolóinak kioldásáról és további energiatartalékot kínál a biztonságos, erőteljes motorindításokhoz.

Kerek csatlakozók

A megfelelő csatlakozók az Ön szekrényen kívüli alkalmazásaihoz Magas IP-védettségi szintű körkörös csatlakozók az érzékelőkhöz és az aktuátorokhoz.

PUSH IN technológiára épülő A sorozat

Magasabb hatékonyság a beszerelésben a biztonság feláldozása nélkül. Az innovatív, közvetlenül dugaszolható PUSH IN csatlakozó a húzórugós sorkapcsokhoz képest akár 50%-kal is képes csökkenteni a tömör és krimpelt érvéghüvelyekkel ellátott vezetékek bekötéséhez szükséges időt.

u-remote: kiemelkedő hatékonyság és egyszerűség

A gépek és a rendszerek összetettségének növekedésével a modern automatizálási technológiák iránti igény is megnőtt. Az elágazó alrendszereket precízen integrálni kell a komplex topológiákba. A jelek és adatok gyors és megbízható továbbítása elengedhetetlen a zökkenőmentes működéshez.


Ethernet-switchek: ipari adatátviteli megoldások

Az automatizálási rendszerek komponenseinek összekapcsolásához egyre gyakrabban használnak ipari Ethernetet. Ez a technológia egyre népszerűbb lesz.

Letöltések

Az Ön intralogisztikai tartalomközpontja

Az Ön partnere az intralogisztikával kapcsolatos minden kérdésben

* Kötelező adatok

* Kötelező adatok