Okos intralogisztikai csatlakozástechnikai megoldások

Okos intralogisztikai csatlakozástechnikai megoldások

Fedezze fel megoldásainkat az alkalmazások széles köréhez

Az áruk hatékony forgalmazása csatlakozástechnikával, automatizálással és ipari IoT-tal Nem számít, hogy energiaelosztás vagy adatkezelés, adatlekérés, adatfeldolgozás, adatkommunikáció vagy a felhőben végzett munka a cél - ideális megoldásunk van mindenhez, és megmutatjuk Önnek a legkönnyebb módot, amivel elérhető az ipari IoT-ot. Ez azt jelenti, hogy a rendszerek hatékonyan előregyárthatók és gyorsabban üzembe helyezhetők, ami növeli a költséghatékonyságot és erőforrásokat ment meg.

Moduláris rendszerek hardverben vagy szoftverben nyitott interfészekkel: Az interfészek megkönnyítik a használatot az alkalmazások széles körében, és növelik a rugalmasságot. Decentralizált Plug & Play kapcsolószekrény megoldásaink nagyfokú védelmének köszönhetően durva környezeti feltételek alatt is használhatók.

Az előnyök összefoglalása

Átfogó hardver portfolió

Moduláris, decentralizált építési készlet

Plug & Play megoldások

Nyílt, rugalmas szoftverek: NodeRed, u-OS, Codesys

Testre szabott tervezési támogatás

Fókusz alkalmazásaink fontosabb jellemzői

Az intralogisztika legizgalmasabb technológiája

DC mikrohálózatok

Az energiaveszteség hatékony használata és biztosítás a helyszínen

A DC mikrohálózatok új technológiát képviselnek az előzőleg elveszett energia formájában keletkezett gőz hatékony és biztonságos hasznosításához más fogyasztóknál. A 650 V egyenfeszültségnek köszönhetően kisebb keresztmetszetű kábelek lehetségesek. A DC mikrohálózati technológia révén lehet a fékezési és elnyelési energiát közvetlenül más fogyasztók számára elérhetővé tenni. A csúcsterhelések hatékonyan kerülhetők el, ami csökkenti a betáplálás méretezését. Ezért intenzíven dolgozunk az olyan új technológiákon, amelyek segítik az energiafogyasztás csökkentését, különösen ipari alkalmazásokban való megvalósításhoz. Ilyen értelemben az egyenáramú technológiára úgy tekintünk, mint egy olyan tényezőre, amely nagy potenciállal bír a jövőre nézve.

u-os

Az Ön ipari IoT és automatizálási operációs rendszere

Az u-OS egy új, nyitott operációs rendszer a Weidmüllertől. Az automatizálást az ipari IoT által kínált lehetőségekkel kombinálja egyetlen eszközön, és alkalmas edge számítási megoldásokhoz. A u-OS lehetővé teszi az adatok előzetes feldolgozását és precíz vezérlését közvetlenül a gépen. Bővíthető, és web alapú rendszerösszeállítást kínál. Hozzáférést biztosít a Weidmüller teljes szoftverkínálatához és a csatlakoztatott partneri hálózathoz. Az u-OS összeköti az ipari IoT-ot és automatizálást a felhasználókkal, az adatokat tartalmazó felhőkkel, ökorendszerekkel, és a lehető legkönnyebb utat nyitja meg az ipari IoT-hoz.

Letöltések

Az Ön kapcsolattartója