X-áramellátás

Hozzájárulásunk az új energia hatékonyabb és átfogóbb használatához

X-áramellátás

Szakértelmünk a dekarbonizált jövő szolgálatában

Szakértelmünk a dekarbonizált jövő szolgálatában

A fosszilis tüzelőanyagok használata a jövőben megszűnhet, és meg is kell szűnnie a természetes élőhelyünk védelme érdekében. A hagyományos folyamatcsatlakozás, -védelem és üzemi vezérlők terén szerzett számos tapasztalatunk alapján, valamint a fotovoltaikus- és széliparban gyakorolt erős jelenlétünk révén ideális partnerek vagyunk a változás támogatásában.

A termékek, a rendszerek és a megoldások terén szerzett szaktudásunkkal és úttörő szellemiségünkkel arra törekszünk, hogy az Ön számára könnyű legyen az ipari IOT – legyen az Hidrogén-áramellátás, Hő-áramellátás vagy X-áramellátás.

Az új energia kilátásai Németországban

100 %

Az összkibocsátás minimálisra csökkentése

A 2030-as klímacélokból

1 TWh

Várható villamosenergia-kereslet

2030-ra

1 %

A megújuló energia minimális részaránya a villamosenergiában

A 2030-as klímacélokból

0 MW

Szükséges szélenergia-bővítés évente

A 2030-as klímacélok elérése

Forrás: Szövetségi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Nukleáris Biztonság 2019; Energiagazdasági intézet a Kölni egyetemen GmbH (EWI)/Handelsblatt 2020

A P2X-koncepció

Az X-áramellátás a megújuló energiák hidrogénre és hidrogén alapú, szintetikus tüzelőanyagokra és bázisanyagokra történő átalakítását írja le. Az intelligens energiahálózatokkal együtt ez lehetővé teszi a megújuló energiaforrások, például a napenergia és a szélenergia használatát még akkor is, ha azok nem állnak rendelkezésre. A technológia lehetővé teszi továbbá olyan közlekedési ágazatokban is lehetővé teszi a használatát, mint például a légi közlekedés és a távolsági hajózás, ahol a jövőben várhatóan nem lesz lehetőség a villamos energia közvetlen felhasználására.

Az X-áramellátás ezért kulcsfontosságú technológia a közép és hosszú távú energetikai átállás felé vezető úton.

A hozzáadott értékkel kiegészített megoldásaink az X-áramellátásra

Decentralizált vezérlő- és műveleti állomások

Ipari IoT megoldások – „Az adatoktól az értékig”

Átfogó és modern IIoT-kínálattal segítjük a zöld- és barnamezős alkalmazásokat. Az adatszerzés, adatfeldolgozás, adatkommunikáció és adatelemzés összetevőit és megoldásait kínáljuk. Egy dolog egyértelmű: az ipari IoT önmagában nem cél. Mindig azt kell szem előtt tartani, hogy hozzáadott értéket teremtsünk az adott használati esetben: ez lehet például az energiahatékonyság növelése, a szerviztechnikusok gyorsabb kiküldése vagy a távoli karbantartás bevezetése. Emellett pedig azt is lehetővé tesszük, hogy ügyfeleink a mesterséges intelligencia révén új üzleti modelleket dolgozzanak ki. Tervezzük meg az ipari ioT-t könnyen és hatékonyan együtt – tapasztalataink és szakértelmünk felhasználásával a megújuló üzemi és EX alkalmazások segítségével.

Decentralizált vezérlő- és műveleti állomások
Különleges előnyök Önnek
  • Egyszerű – Legyen szó akár az IoT-megoldások egyszerű és gyors utólagos beszereléséről, a nyílt és webes alapú tervezésről vagy gépi tanulási modellek adattudományi ismereteket nem igénylő fejlesztéséről, velünk felfedezheti az ipari IoT-hez vezető legegyszerűbb utat.
  • Teljes körű – nyerje ki Ön is az adatokban rejlő értéket! Átfogó és modern IIoT-termékválasztékunkban a szenzorok szintjétől a felhőig minden feladathoz megtalálja a megfelelő megoldást: alakítsa ki az adatelemzésekhez szükséges infrastruktúrát az adatgyűjtésre, -előfeldolgozásra át -továbbításra kiválóan alkalmas termékeinkkel.

Az elektrolízis és üzemanyagcellák prediktív karbantartása

Ipari analitika

A Weidmüller ipari analitikai termékkínálata olyan alkalmazásorientált AI-megoldásokat tartalmaz, amelyek segítenek az anomáliák detektálásában és osztályozásában, ezáltal hatékonyan csökkentik az állásidőt. A prediktív karbantartás révén saját igényei szerint alakíthatja ki a szervizintervallumokat. Sőt mi több, megbízható előrejelzéseket is készíthet a termék minőségéről (prediktív minőség) a szenzor, állapot és folyamatadatok problémamentes felvételei alapján. Eldöntheti, hogy együtt kíván-e dolgozni tapasztalt adattudósainkkal és szeretne-e közösen megoldásokat kidolgozni, vagy inkább függetlenül, az automatizált gépi tanulási eszköz segítségével szeretné-e kihasználni a mesterséges intelligencia előnyeit.

Az elektrolízis és üzemanyagcellák prediktív karbantartása
Különleges előnyök Önnek
  • A helyszínen és a felhőben – tárolt adatai mindenhol 100%-os biztonságban vannak Platformfüggetlen ipari analitikai megoldásainkkal kizárólag Ön dönt arról, hogy mire használja az adatait. Megoldásunk az összes bevett felhőalapú megoldáshoz csatlakoztatható (például Microsoft Azure, Amazon Web Services vagy IBM Cloud) Termékünk emellett helyszíni használatot is lehetővé tesz: belső kiszolgálón vagy közvetlenül a gépen is futtatható
  • Teljes körű megoldások egyetlen forrásból – A Weidmüller az optimális adat-infrastruktúra megtervezésében, valamint az alkalmazáshoz legmegfelelőbb szenzorok és komponensek kiválasztásában is segít. Analitikai moduljainkat az Ön használati eseteire szabtuk, így a saját IT-környezetéhez illő számítási kapacitást és adatátviteli megoldást választhat.

Távoli vezérlőállomások

Gyors szállítás szolgáltatás – Egyénileg összeszerelt funkciómodulok

A Saját Összeállítás Rendelése szolgáltatással a WMC a sorkapocssínek és a készülékházak konfigurálását követően automatikusan megjeleníti az árajánlatot és a garantált kiszállítási időt a vásárlónak.

Távoli vezérlőállomások
Különleges előnyök Önnek
  • Növelje a minőséget – Ügyfelei minimális karbantartással maximális megbízhatóságot igényelnek. A Saját Összeállítás Rendelése szolgátatásunkkal Ön az egyedi, telepítésre kész, összeszerelt sorkapocsléceket, valamint az üres vagy nem szerelt dobozokat a lehető legrövidebb időn belül kézhez kapja. Így elkerüli az összeszerelési hibákat és növeli termékeinek megbízhatóságát. Döntő lépés a magasabb minőség felé.
  • Csökkentse a költségeket – Az üzemek egyre egyedibbé és összetettebbé válnak. Ezért sokféle szükséges alkatrészt kell készleten tartani. A Saját Összeállítás Rendelése szolgáltatással Ön a lehető legrövidebb időn belül megkaphatja az összeállított termékeket – és jelentősen csökkentheti beszerzési és raktározási költségeit.

A tanúsítvánnyal kapcsolatos igényeire szabott fejlett megoldások:

A tanúsítvánnyal kapcsolatos igényeire szabott fejlett megoldások:

Letöltések

Támogatás és kapcsolat

* Kötelező adatok

* Kötelező adatok