100%-ban megbízható tervezés az adatfolytonosságnak köszönhetően

100%-ban megbízható tervezés az adatfolytonosságnak köszönhetően

A Stuttgarti Egyetem gépek és gyártóegységek vezérlőinek tervezésével foglalkozó karának „Berendezésgyártás 4.0” című tanulmánya szerint a tervezéshez szükséges munkaidő 52%-át a projekt és az áramkörök kidolgozása emészti fel. A manuális módosítások megszakítják az adatfolyamot, így növelik a hibák kockázatát. Ennek jelentős hatása lehet az előírt gyártási időre.

A Weidmüller szoftvermegoldásai átfogóan kezelik ezt a problémát. Értékes támogatást nyújtanak a hatékonyság és a termelékenység növelésében. Nem csupán jelentős időt és pénzt takaríthatunk meg velük, hanem a digitális adatfolytonosságról is gondoskodnak, az eCAD interfészeken keresztül történő egyszerű kezelés előnyével.

Jusson döntő előnyhöz a magas igényeket támasztó, projektalapú üzleti tevékenységeknél!

Időmegtakarítás

Időmegtakarítás

Az eCAD interfészekkel és a megvalósíthatósági ellenőrzésekkel a Weidmüller szoftver átfogó megoldást kínál a panelépítés hatékonyságának és termelékenységének növelése érdekében.

Nagyobb termelékenység

Nagyobb termelékenység

A digitális adatok konzisztenciája és a berendezés összes elemének zökkenőmentes jelölése leegyszerűsíti és felgyorsítja a karbantartási munkákat. Ez segít az állásidő csökkentésében és növeli folyamatainak üzemi hatékonyságát.

Magas minőség és megbízhatóság

Magas minőség és megbízhatóság

A digitális adatoknak köszönhetően kiküszöbölheti a manuális munkafázisokat, ami csökkenti a hibák kockázatát, és lehetővé teszi a meglévő sablonok folyamatos elérését. Ez leegyszerűsíti az egyes termelési lépések teljes körű dokumentálását – a tervezéstől a teljesen és világosan jelölt berendezés üzembe helyezéséig.

Tökéletes megoldás a projekt minden fázisához

Tervezés

Tervezés

Tervezés

Az M-Print® PRO, a WPC tervezőszoftver és a Weidmüller Configurator (WMC) használatával az adatok gyűjtése a folyamat kezdetétől digitálisan történik, és ezek az adatok a folyamat minden további lépésében elérhetők. A Weidmüller szoftverei elfogadhatósági tesztet is végeznek, amely segít megelőzni a rengeteg időt és pénzt felemésztő tervezési hibákat.

Felszerelés

Felszerelés

Felszerelés

A tervezési fázis során gyűjtött adatok elérhetőségével jelentősen csökken a hibaarány, hiszen az egyes munkalépések között nem veszhet el adat, valamint kézi adatfeldolgozásra sincs szükség.

Kezelés

Kezelés

Kezelés

A digitális adatfolytonosságnak köszönhetően a berendezés jelölése világos és áttekinthető. Ezenkívül az átfogó dokumentáció felgyorsítja az üzembe helyezési és karbantartási munkákat, mivel a termelés minden lépése követhető, és szükség esetén a konfigurációk is könnyedén reprodukálhatók. Ez döntő előnyt jelent a magas igényeket támasztó, projektalapú üzleti tevékenységeknél.

Gyakorlati előnyök a berendezésgyártók számára

Gyakorlati előnyök a berendezésgyártók számára

Gyakorlati előnyök a berendezésgyártók számára

Ez már az első pillantásra is figyelemre méltónak látszik: A berendezésgyártásban a szerszámok, a szekrény-infrastruktúra és a jelölőrendszer megválasztása közvetlen hatással van a folyamatidőkre és a minőségi szintre. Sebastian Gormanns, a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH ügyvezető igazgatója magyarázza, milyen előnyökkel járnak a berendezésgyártás világát jól ismerő partnertől beszerzett komplett munkahelyi megoldások.

Megtakarítási lehetőség a jelölési folyamat adatfolytonosságának biztosításával

Megtakarítási lehetőség a jelölési folyamat adatfolytonosságának biztosításával

A professzionális ipari jelölési rendszerek fontos szerepet játszanak az ipari üzemek hibamentes működésében, és hasznosak a rendszerek hatékony és biztonságos karbantartásánál is. A Weidmüller ezt „rendszerszintű jelölésnek” nevezi. Az intuitív M-Print® PRO szoftver kiváló alapot kínál a rendszerszintű jelöléshez. Ezzel az egyetlen szoftvercsomaggal elkészítheti az ipari szabványoknak megfelelő jelöléseket és jelzéseket az összes alkalmazásához.

Tökéletes kiegészítés

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

A Weidmüller Configuratort a gyors és egyszerű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink megrendeléséhez használhatja. A megoldás megszakítás nélküli munkafolyamatot tesz lehetővé, az E-CAD szoftverrel való tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció létrehozásáig.

Orange Selection

Orange Selection

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor az árucikkek a következő napon már úton is lesznek Önhöz.

Időtakarékos adatellátás

Időtakarékos adatellátás

A különböző formátumú 3D-s CAD-modellek és a CAE-adatok letölthetők termékkatalógusunkból: .

Elektronikus termékadatok viszonteladó partnereink számára

Elektronikus termékadatok viszonteladó partnereink számára

Elektronikus katalógus BMECat és más formátumokban. Az árucikkek adatainak gyors elérése a bevált szabványoknak köszönhetően.

Piaci és ipari tapasztalatok

Piaci és ipari tapasztalatok

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Alkalmazások

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Gergő Péter

Szervizmérnök