Egyedülállóan hatékony módszer a tervezési folyamatok alakítására

Egyedülállóan hatékony módszer a tervezési folyamatok alakítására

A tervezési folyamatok hatékonyságának növelésével értékes időt takaríthat meg a termékfejlesztés során. NYÁK-alkatrészeinken felül számos támogatási eszközt és szolgáltatást kínálunk.

Az OMNIMATE® szolgáltatások a műszaki specifikációk kidolgozásától kezdve a fejlesztésen és a tervezésen át a jóváhagyásig és a sorozatgyártásig a folyamat minden fázisában jelentősen csökkentik a projekt költségeit, valamint a piacra kerüléshez szükséges időt. Bízzon szakértelmünkben, szerezze be tőlünk az információkat, és keresse meg nálunk gyorsan és könnyedén, praktikus online eszközeink segítségével a készülékéhez szükséges alkatrészeket.

Nálunk megtalálja azt az átfogó szolgáltatást, amely a leghasznosabb segítséget nyújt a projekt lebonyolításában.

Kezelési videók

null

A terméken és a csomagoláson található QR-kód közvetlenül a YouTube-ra, a kezelést bemutató videóhoz vezet. Ezeknél az oktatóanyagoknál a feldolgozás során közvetlenül követhetők a telepítés egyes lépései.

Tudta? YouTube-csatornánkon számos hasznos kezelési videót talál a termékeinkhez, valamint izgalmas bennfentes információkat tudhat meg vállalatunkról. Nézzen bele, és regisztráljon még ma YouTube-csatornánkra!

null

Tervezés és feldolgozás

null

A felületszerelési technológia (SMT) az elektronikus komponensek feldolgozásának általánosan bevett szabványává vált. A csatlakozórendszer kétféle módon integrálható az SMT-folyamatba: THR (furatszereléses reflow) és SMD (felületre szerelt készülék) technológiával. Emellett a két felszerelési típus akár kombinálható is.

Az alábbiakban részletesebben is bemutatjuk a THR- és az SMD-komponenseket.

THR komponensek

THR komponensek

THR komponensek

A furatszereléses reflow folyamat (THR) során az alkatrészeket a nyomtatott áramkörön készített lyukon keresztül behelyezik, majd hozzáforrasztják a többi SMT-komponenshez. Ennél a módszernél a legnagyobb kihívás az, hogy az alkatrészeknek el kell viselniük az SMT-folyamattal járó magas hőmérsékletet.

SMD-komponensek

SMD-komponensek

SMD-komponensek

Az SMT-eljárás során a felületre szerelt eszközöket (SMD-ket) forraszbetétekkel rögzítik a nyomtatott áramkörre. Az SMD-komponensek használatával nincs szükség vezetéktüskékre az alkatrészekhez, sem a nyomtatott áramkörhöz való rögzítéshez általában használt furatokra.

Általános információk (THR- és SMD-komponensek)

Termékmódosítási értesítések

null

A cél az, hogy olyan naprakész termékeket és megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyek megfelelnek az Ön jelenlegi követelményeinek. Ezért folyamatosan dolgozunk a termékeink fejlesztésén. E folyamat részeként az Ön termékei szempontjából is releváns optimalizálási feladatokat is megvalósítunk. A termékmódosítási értesítések (PCN-ek) segítségével tájékoztatjuk ügyfeleinket a változásokról, valamint azok következményeiről.

A termékmódosítások PCN folyamata a Weidmüllernél

Termékvisszavonási folyamat

null

A termékkínálatukban kapható berendezéseket a gyártóik bármikor módosíthatják. Ezért haladéktalanul értesítjük Önt, ha egy termék kifutott, és már nem kapható.

A szolgáltatás további lépései

Tanácsadás és támogatás

Jakab András

Szegmensmenedzser - készülékgyártók, Villamosmérnök